Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Alyss píše:
To jo , všimla jsem si,že řekli o miminku ,že má dost..já jen,že o něm neřekli,že je obézní:)
(Ono tedy ,ať už to řekli o Anonymní nebo o mimču,tak je to drsné a nechápu ,jak si tohle vůbec někdo může dovolit)
O mimču, že bylo těžce obézní (opravdu přesně takhle slovo od slova) řekli mně. Jen jsem chtěla podpořit zakladatelku, ať si z toho nic nedělá. ![]()
Mě řekli při druhém dítku ve 38 tt že má už 4 kg
Mě skoro ranila mrtive.Samo jsem přenášela a rodila jsem až 41+0 a malej byl opravdu „malej“,měl pro mě neskutečných 3790g,první dítko přez 4 kg.
Bara: Fakt?
Mě říkali,že bude Maty větší a odhadovali právě přes ty 4kg,ale nikdo ani necekl o tom,že by byl tlustý nebo tak něco..
Alyss píše:
Bara: Fakt?Mě říkali,že bude Maty větší a odhadovali právě přes ty 4kg,ale nikdo ani necekl o tom,že by byl tlustý nebo tak něco..
Fakt. Neřekli mi to při porodu, to se naopak divili, že na tu váhu nevypadá, ale když jsem byla těhotná podruhé, tak se paní doktorka v nemocnici ptala na první porod a takhle drsně mi to řekla. ![]()
haha- tak obézní miminka-
-syn měl 4350g a dcera 4000g oba norm. porodJá mám175cm a manžel 168cm a jsme oba štíhlý.O váze syna jsem dopředu nevěděla- zaplatpánbů-byla jsem prvorodička ![]()
jen mi po něm dělali zpětně testy na cukr- negat. stejně jako u dcery- to už se cukr dělal v těhu.Bylo nám řečeno že holt umíme pěkný macky.
Ted čekáme 3 mimi, takže počítám s podobnou váhou ![]()
a u dcery to můj dr, odhadl ve 36 týdnu přesně na gramy, že bude mít 4 kg. a já mu tvrdila že né, že chci pěknou 3,5kg holčičku.No když ji zvážily tak byl dr. první na koho jsem si vzpoměla ![]()