Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
tady jde o to, jestli to uz bude poznat, jelikoz kulky sestupuji az pozdeji, takze se to splest… ale jistotu ti da plod. voda..
no byla u prvního na tom 3D poprvý v 19 plus 1 a na velkým vlastně až v 21týdnu a 2 dny takže vlastně tam budu asi brzy ale zas asi tam půjdeme a mrkneme co tam dělá
dnes si stál na hlavě no celej šnek
A je to tak dlouhý čekat měsíc. A už bych ráda věděla to je škoda no kouknul se já tam neviděla nic připomínají kluk a on řekl je brzy že vše vypadá zatím stejně ![]()
pokud bdue mimi natoceny tak to poznaji skoro 100%…kamosky co chodily na 3D ve 13 tydnu pohlavi vedely pokud bylo mimi natocene..segra taky byla ale videt to neslo, znova jde ve 20. tydnu..to jsem byla i ja a 100% kluk…a 17 tyden to ti to reknou bych rekla s jistotou (pokud bude natoceny dobre)
Příspěvek upraven 25.02.11 v 21:38
Byla jsem na 3D asi 4× a nikdy jsem pořádně neviděla, zda budu mít kluka nebo holku. Doktor mi říkal, že pokud mám placentu zepředu, tak na 3D člověk toho moc nevidí.
Ale kamarádka je nyní v 16. týdnu a na UTZ bylo vidět pohlaví bez problémů. Taky záleží, jak je miminko natočené.
Zuzka no o pohlaví zas jako taky jde dlouhý ale měsíc neviděl mimčo co vyrábí to jo ![]()
Tak to hodím na 14-16/3 a pak si počkám jen pár dnů ![]()
A pa půjdeme ještě jednou v tak 25 týdnu.
Tak díky no moje dítě bylo zas uložený hlava dole a páter na boku takže luxus s tímto postojem 3D neuděláme
u prvního jsme to měli a odešly jsme s prázdnou
snažil se udělat 2 fotky a jako čert by se v tom nevyznal ![]()
Tak my jsme měli štěstí, nám řekl doktor už ve 13tt že to bude kluk a opravdu se strefil. (manžel říkal že jstli tam ve 20tt bude holka tak mu řekne ať tam laskavě vrátí toho kluka co tam viděl předtím
) Jinak my máme miminko ukazovací, vzdycky roztáhne nožky a pindík mu jde krásně vidět(to když jsme chtěli fotku ze 3D tak to nechtěl a ani jsme ho nepřemluvili aby si dal ručičky z obličeje
)
tak u nás Niki byla to setjný věděly jsme to teda v 19týdnu nebot moje bývala gyndařka nedělala ulz jen ve 12týdnu jsem byla v prenatalu a tam nic. A na 3D tam ukázala prvně nohy a hlavu te jsme se nedočkaly tak jsme pak šli znova no bylo to trochu lepší.
Já jdu do toho i kdyby neviděli tak uvidím miminko
![]()
Mě řekl mudr v 16 tt protože prcek místo aby ukazoval tvář tak pokaždé na utz byl prvně vidět pindík
Švagrová byla na 3D v 18 tt a nebylo vidět nic,takže stejně musí čekat na velký utz ve 20 tt.Stejně ty týdny utíkaj tak hrozně rychle,že jestli nepůjde nic vidět,tak do další kontroly to uteče rychle ![]()
přesně je to hrozný ale to druhý utíká rychleji než to první dítko si nemůžu pomoc vždyt měsíc je hned pryč. Ale zas bych ho chtěla vidět manžel říká 2 a dost
a 2 chtěl na vlastní žádost
už od začátku vztahu o 3 roky po sobě tak se mu to splnilo
A tak to dáme v půlce za 14dnů se jen mrkneme jak asi vypadá i kdyby pohlaví nic nevadí pak jen pár dnů a víme to jdu na 2ULZ tak nám to možná potvrdí i ta kardioložka.
No jsem napjatá
nebot mám dojem, že koukal mezi nožky ale bylo to nějaký krátký jestli to nebyly rue bylo to tam chvíli tak jsem tam neviděla nic ![]()
Marry11 píše:
Nyní jsem 15 plus 2 a mudr prý pohlaví neviděl, že pořád je to holka nebo kluk, přitom někdo už to ví. A čekat měsíc a vidět mimi za měsíc to je tak dlouhé. Tak se za 14dnů objednáme na 3D at se na mimi koukneme. Budu tak 17 týden a 5 dnů může být už tam vidět to pohlaví?Díky snad bude něco vidět jestli nebude to mimi moc malinky
U mě to doktor řekl taky až na velkým ultrazvuku ve 20. týdnu! Do tý doby nic vidět nebylo… Ale chlapeček se dá poznat už i dřív…
Taky hodně záleží, jak je miminko natočený. Neboj, určitě se dočkáš.. ![]()
Vlaďka 1 píše:
Tak my jsme měli štěstí, nám řekl doktor už ve 13tt že to bude kluk a opravdu se strefil. (manžel říkal že jstli tam ve 20tt bude holka tak mu řekne ať tam laskavě vrátí toho kluka co tam viděl předtím![]()
) Jinak my máme miminko ukazovací, vzdycky roztáhne nožky a pindík mu jde krásně vidět(to když jsme chtěli fotku ze 3D tak to nechtěl a ani jsme ho nepřemluvili aby si dal ručičky z obličeje
)
Vladi, tak to jsi na tom podobně jako já.. nejdříve jsme teda nevěděli, co budeme mít, ale od toho 20 týdne nám řekl dr. na velkém ultrazvuku holčičku (ta jde poznat později nebo se hůř určuje). Od té doby leží vždy miminko s nožičkama roztaženýma a ukazuje se.. ale když jsme byli teď v únoru na 3D, tak leží sice s nožičkama od sebe, ale ručičky má na obličeji. Takže z 3D nic nebylo.. ![]()
Takto vypadala poloha toho dítěte při ulz to by asi ani nevyštudoval co
No takto jestli se předvede na 3D tak můžeme přijít příště naštěstí dávají 3 termíny při špatných polohách ![]()
Nyní jsem 15 plus 2 a mudr prý pohlaví neviděl, že pořád je to holka nebo kluk, přitom někdo už to ví. A čekat měsíc a vidět mimi za měsíc to je tak dlouhé. Tak se za 14dnů objednáme na 3D at se na mimi koukneme. Budu tak 17 týden a 5 dnů může být už tam vidět to pohlaví?
Díky snad bude něco vidět jestli nebude to mimi moc malinky