3D uv v 11tt

9534
9.12.08 14:43

3D uv v 11tt

Ahoj, chtěla jsem se zeptat jestli se u některé z vás nechalo poznat pohlaví miminka v 11-12tt na speciálním 3d uv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2558
9.12.08 14:56

Ahojky

tak já jdu na screening a ultrazvuk zítra a pořád s manželem přemýšlíme, jestli si necháme pohlaví říct. U prvního jsme si nenechali říct co to bude. Prý už to v tuto dobu jde poznat pěkně právě tím 3D ultrazvukem. Ono je to vlastně jedno, hlavně že jsou výsledky v pořádku a mimoušek je v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
9.12.08 15:15

Já to chci vědět!!!! Tak tam běž, Pavluško!!!! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.12.08 15:26

Zrovna včera mi kolega říkal, že jeho žena má termín koncem května a v pátek byli na super UTZ (asi 3D) vše bylo parádně vidět i to, že je to kluk, prý i kolega to na obrazovce poznal. Martina

• Citovat
  • Upravit
9534
9.12.08 16:42

Pavli no právě že já tam jdu 23.12. což je těsně před vánoci takže bychom měli jeden předdáreček :lol: a jestlimi tam řeknou že to bude holka tak budu asi zase brečet, ale co hlavně že mi potvrdí že je miminko v pořádku a at je to cokoli je to jedno.
Já právě že normálně to říkají na uv v 20tt a tohle je o hodně dřív tak proto s eptám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
9.12.08 16:56

Se furt utěšuj, že v dnešní době, jde všechno, tak se pak v 18 letech nechá přeoperovat, no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
9.12.08 17:07

Pavluš - tak jestli budete mít druhou holčičku a my zase kluka tak to čenčneme :lol: :lol: :lol: , ale víš, že chceme Karolínku takže budou v porodnici čučet, že máte druhou Karolínku!!!

Určitě tam bude pohlaví krásně vidět, pokud se ti mimčo teda ukáže!
Holky chodí na 3D UTZ i dřív, ale to ještě není nic vidět! Na genetice ve 12tt už bývá většinou pohlaví vidět a pak se buď potvrdí nebo se prostě dr. sekl/a!!!

• Citovat
  • Upravit
9534
9.12.08 17:43

Veru dobře kdyžtak se mi o toho kloučka pěkně starej ju? A jméno ti brzo dodám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
9.12.08 18:03

Tak u nás bylo rozpoznatelný pohlaví na triple testech v 16týdnu,a byla jsem jedna z mála u nás v diskusi,kdo to věděl tak brzo. v Naprosté většině to každý věděl až kolem 20tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
9.12.08 18:22

kámošce řekli pohlaví na NORMALNIM ultrazvuku ve 12. týdnu - čekaj kluka, prej jsou schopní ti takle brzo říct kluka když se dobře natočí, ale téměř nikdy holku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
9.12.08 21:49

Nám řekli ve 13 tt na obyč UZ holku, ale bez záruky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
9.12.08 23:30

Ahojky.. My jsme byli na 3D ultrazvuku az ve 21 tydnu a pohlavi bylo krasne videt.. Takze po dvou holkach se dockame kluka.. Co te asi nepotesi je, ze mi bylo vysvetleno, ze 3D ultrazvuk je nadstandard a nejsou ti povinni rict jestli tvoje dite ma nejakou vadu nebo je nejak postizene (rozstep apod..) To ma zjistovat tvuj osobni gynekolog… To jsem taky musela hned na zacatku podepsat.. Ale samozrejme zalezi vsechno od doktora,ktery ti bude ultrazvuk delat… Tak hodne stesti a zdravicka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
10.12.08 13:19

Agulo děkuji, já jdu na ten 3d právě za účelem zjištění vývojových vad a rozštěpů atd, celé si to platím i s odběrem, krve tak uvidíme jak se k nám zachovají jestli budou ochotni se „pořádně“ kouknout. Tady právě se dělají tato vyšetření za účelem vyloučení postižení v co nejkratší době.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikynka86
10.12.08 13:42

Tak ja bych na to nespolehala…
Sestrenici Dr. od zacatku tehu tvrdil a na specialnim 3D UTZ ktery ma novy v ordinaci tvrdil,ze to je jasny kluk…A ve 22tt na UTZ z nej vylezlo,ze tomu klukovi chybi pindik :lol:
takze jasna holka :lol:
ja bych se na to u takhle malickeho mimca a brzkeho tehu nespolehala…
Nam rekli v 19tt kluka,ve 21tt kluka a na 3D UTZ ve 23tt kluka a zitra jdu zase na UTZ a pocitam jen a jen s klukem :lol:

• Citovat
  • Upravit
3241
10.12.08 20:43

Já jsem teď byla na screeningu a na dotaz, co to bude, říkali, že je to tak malé, že se to ještě nedá poznat, navíc, že ne n a100% se to určuje až opravdu kolem 20. týdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí