3.měsíc-velké bříško?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13114
24.1.09 23:41

3.měsíc-velké bříško?

Holky, kdy na vás bylo vidět druhé těhotenství? Já měla bříško už ve druhém měsíci a teď jsem jak ve 4. Může to být tím, že se docela cpu??? Mám obavy, že budu za chvilku vypadat jak hroších.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13114
24.1.09 23:44

koukám, že jsem to špatně umístila, chtěla jsem to šoupnout do těhotenství. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
25.1.09 07:47

Já mám za sebou zatím jenom jedno těhotenství a naopak musím říct, že mě docela štvalo, že se mi bříško začalo kulatit až koncem 7. měsíce. Vůbec to na mě nikdo nepoznal a navíc jsem furt hubla. Tak buď ráda, že jsi pořádná „mamina“ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
25.1.09 08:06

Ahoj, mě teď bříško vyskočilo hrozně brzo, panikařila jsem, že to určitě musí být dvojčata :lol: Fakt, kolem 6. týdne už to na mě bylo vidět (když jsem byla nahalatá), těhugatě jsem vytáhla o 3 měsíce dříve než s Tobíčkem 8O 8O … tohle těhu mám oproti Tobíčkovi posunuté o měsíc a půl, tak se mi to celkem dobře srovnává…
Teď začínám 4. měsíc a je to opravdu znatelný rozdíl, tak doufám, že se to časem srovná, jinak nechci vidět, jak budu vypadat na konci 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35313
25.1.09 08:51

Ahoj, poprve jsem nosila normalni kalhoty temer do pateho mesice. Ted jsem tehotenske poridila uz v druhem, od te doby je nosim porad a ted uz shanim vetsi. Mam jen vetsi bricho, pribiram zatim o trosku mene nez poprve. Takze ja v tom taky vidim znacny rozdil( bricho uz je zrejme vytahanejsi a svaly uz nejsou, co to byvalo)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43020
25.1.09 10:29

Jsem v 12 TT a bricho mam desny, ale jsem hlavne nejak nafouknuta, nebo co. Doufam, ze jsem tolik neztloustla, deloha je jeste malicka. na zacatku tehu jsem zhubla 6 kg (nervy z krvaceni) a už jsem 3 Kg nabrala - slo mi to asi hlavne do bricha. Ale opravdu mivam hlavne pocit, ze je to bricho takove natlakované, tvrdé - než měkké, jak bývá ze sádla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
25.1.09 10:37

Derido, řekla bych, že je to v pořádku, jak psaly holky, bříško už není, co bývalo před těhotenstvím… Užij si je a přeju pohodové těhotenství. Jo, mimochodem, po 4.dítku vypadám pořád jako ve 4měsíci :lol: M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
25.1.09 11:34

Tak to jsem ráda, že v tom nejsem sama :D já už si říkala, že je to určitě tím jak se cpu, protože s malým mi bříško bylo vidět až ve 4.měsíci. Když jsem otěhotněla tak jsem vážila 52kg a teď už mám 3,5 navíc, což je docela rychlost. U malého jsem začala přibírat až koncem 4.měs.
Fragolo, klobouk dolů 4 děti, já vyhrožuji manželovi, že když to bude kluk, tak jdeme do třetího, ale ten nechce ani slyšet. Jak se to dá zvládnout 4 děti???? Já měla malého docela uplakaného, tak jsem se 3 roky z toho vzpamatovávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
25.1.09 11:47

Derido, zvádnout se to dá :D Věrka - naše 1.dítě byla taky uplakánek, teda spíš uřvánek :lol: První 3 měsíce s ní byly psycho, to jsme si mysleli, že si možná na stará kolena pořídíme druhý, ale pak jsme se rozhoupali poněkud dřív :lol: Ani nevíš, jak jsme se s manželem klepali, jestli se bude David stejný, jako Věrka. No, naštěstí nebyl, jinak už jsme s manželem šediví a hrbatí :D
Držím pěsti, ať máš hodné miminko. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
25.1.09 15:01

Já myslím že hoodně moc záleží na výchozím stavu svalů na bříšku. V prvním těhotenství se u hubených lidí vyklene břísško malinko později, ale naopak pak to druhé je patrné vážně už od 2-3měsíce.
Já mám opačnou zkušenost. Mám tak tlustý břicho, že na mě je těhotenství poznat až tak v 7-8.měsíci. Dřív si každý myslí, že jsou to ty moje „svaly“ :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
25.1.09 17:32

Holky a je pravda, že se po druhém mimi to bříško horší dává do původního stavu??? Mně u malého to trvalo určitě tak 9 měsíců než jsem se vrátila do původního stavu.
Fragolo, jestli druhé bude jako první, tak do třetího se určo nedokopeme. Ještě teď mám v živé paměti ty probdělé noci, kdy malej řval 2 hodiny v kuse, pak se uklidnil, ale jak jsem ho položila, tak to začalo znovu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
25.1.09 18:35

já mám spíš pocit, že se moje bříško do původního stavu už nedostane nikdy. I když jsem byla holka krev a mlíko odjakživa, tak břicho jsem měla téměř plochý, teď mi tam visí vak, takový převis kůže co se už asi nikdy nestáhne, leda na plastiku a to nemám za potřebý, však manekýna už ze mě asi nikdy nebude :wink:
Jo jinak První mimin taky prořval prvních 5měsíců, ale Tomínek byl a je andílek hodnej, takže se zbytečně neboj oni ti druzý totiž mají tu výhodu, že už mají na co koukat, ten sourozenec tam prostě je a tím je „baví“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová