Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já přibírala tak nějak stejně. Při prvním 20 kg, při druhém 18 (rodila jsem 2 týdny před TP, takže by to zase bylo dvacet, kdyby to bylo na TP) a při třetím 22 (opět ty 2 týdny před termínem). Většinou hned 10-12 kg nechám v porodnici, zbytek trvá dýl, tak do toho půl roku.
Při prvním přes 18kg, celkem dost kilo na konci, když jsem začla zadržovat vodu, u druhého 13kg, přestala jsem přibírat někdy ve 32.tt, při třetím opět víc, 17kg, přestala jsem přibírat ve 38.tt. U toho třetího jsem měla nižší startovací váhu, o cca 4kg, byla jsem už pěkná vychrtlina a na začátku jsem přibírala celkem rychle, tělo asi dohánělo ten deficit.
(ale neboj se, se třema je to už celkem votoč, takže kila jdou dolů úplně sami
)
Já u prvního 16,u druhého 9 a ted mám skoro 2kg na vrchu v 16týdnu. Předtím jsem mívala kolem 60-62kg ted 56kg, no ted už skoro 58,ale drželi se mi sami od sebe 4roky, ne že bych držela diety. Spíš mám strach at to není co 2tydny 2kg ![]()
1.těhu:15kg
2.těhu:17kg
3.těhu:20kg ![]()
Ale věř že to dolů púůjde samo ![]()
Já se po 3 porodu na svou váhu dostala asi za měsíc
@Gladys píše:
Při prvním přes 18kg, celkem dost kilo na konci, když jsem začla zadržovat vodu, u druhého 13kg, přestala jsem přibírat někdy ve 32.tt, při třetím opět víc, 17kg, přestala jsem přibírat ve 38.tt. U toho třetího jsem měla nižší startovací váhu, o cca 4kg, byla jsem už pěkná vychrtlina a na začátku jsem přibírala celkem rychle, tělo asi dohánělo ten deficit.
(ale neboj se, se třema je to už celkem votoč, takže kila jdou dolů úplně sami)
ti dva doma už jsou celkem velcí 7,8let, takže mi to přijde spíš jako pohodička
.předtím jsem měla 2děti skoro najednou.ted jsem s nima pracovala, honila se se školou a atd.ted mi bude určo pomáhat malá, je moc šikovná, takže to budu mít spíš jak prázdniny, tak budu muset nejspíš cvičit
ale oba jsem kojila rok, takže v době kojení jsem nic neřešila, žadné kila, až pak-jako víc pohybu
@terezka24 píše:
1.těhu:15kg
2.těhu:17kg
3.těhu:20kg
Ale věř že to dolů púůjde samo
Já se po 3 porodu na svou váhu dostala asi za měsíc
fakt, jako samo od sebe? ![]()
Při prvním 7 kg nahoře, při druhém 8, při třetím 0, na začátku jsem osm kilo shodila a pak je nabrala zpátky ![]()
1. 14
2. 7 (obrovské nevolnosti v 1. trim., příšerný kašel a nechutenství v 3. trim.- nepřibrala jsem nic
)
3. 11
@MIŠANA1 píše:
fakt, jako samo od sebe?
Opravdu! Nedržela jsem žádnou dietu, jedla pravidelně a zhubla jsem.
Jenže, já jsem neřidička, k doktoru musíme jezdit vlakem, nakupovat také a tahat se často s kočárem je dost velké posilování a také mám rychlé spalování, což je pro mě občas velký problém ![]()
A celodenní kolotoč okolo 3 dětí, ty kila dolu půjdou ![]()
@laducha píše:
Při prvním 7 kg nahoře, při druhém 8, při třetím 0, na začátku jsem osm kilo shodila a pak je nabrala zpátky
jej tak já shodit na začatku 8kg, tak asi jsem jen kostra ![]()
@terezka24 píše:
Opravdu! Nedržela jsem žádnou dietu, jedla pravidelně a zhubla jsem.
Jenže, já jsem neřidička, k doktoru musíme jezdit vlakem, nakupovat také a tahat se často s kočárem je dost velké posilování a také mám rychlé spalování, což je pro mě občas velký problém
A celodenní kolotoč okolo 3 dětí, ty kila dolu půjdou
taky jsem neřidička
,ale s tím spalováním u mě nevím nevím..u mě to šlo kdysi dolu spíš pohybem, jakože cvičením, plaváním..
@MIŠANA1
tak to já mám z čeho shazovat, bohužel, klidně by těch kil mohlo být 30 ![]()
@MIŠANA1 moc se sledujes, sama vidis ze po porodu to z tebe pada a jeste 6kg min, tak to neres a uzivej si ![]()
Ahoj, jak jste to měli s přibíraním ve 3.těhotenstvím? lišilo se nějak? Já jsem u obou děti začala přibírat až ve 20.týdnu a a ted začínám 16 a už mám něco nahoře..přijde mi to brzo, ale nevím jestli to nebude i tím že mám o 6kg mí než před těma 2těhu, že to ted doženu..Přijde mi to brzo..