3.těhotenství a přibírání? :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
58838
23.12.12 13:31

No já jsem u prvního začala nabírat až od 20tt a do porodu v 35tt jsem nabrala 10kg. U druhého a dalších těhotenství jsem začala přibírat snad od 6tt a nabrala jsem 13kg, 17kg - začínala jsem 2kg pod svou normální váhou, teď naposledy jsem přibrala 15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MIŠANA1
23.12.12 13:33
@Muna píše:
@MIŠANA1 moc se sledujes, sama vidis ze po porodu to z tebe pada a jeste 6kg min, tak to neres a uzivej si :kytka:

nene to šlo dolu až po skoro 3letech po porodu, do te doby jsem měla dost, co smi zustalo :) spíš mě zajimali zkušenosti, jsem někde četla že třetí těhu býva právě největší přirustek a nejhuř to jde dolu a vidím že to byla fama :) jako samozdřejmě mi zaleží nejvíc na bobišovi, pokud má byt zdravý tím že přiberu 40kg at je to 40kg, to jsou spíš takové to uvažovaní co po tom jak se narodí a šatník :lol:

• Citovat
  • Upravit
2185
23.12.12 13:53

@MIŠANA1 tak ono to může být i díky věku třeba :think: když je třetí později… je to jakoby logické, ale jako všechno je to individuální ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
23.12.12 14:54

Já poprvé 18, podruhé 16,5 a potřetí 14 kg. Začala jsem přibírat vždycky tak kolem 15. týdne, ale nejvíc jsem nabírala až po 25. týdnu. Poprvé jsem v porodnici nechala skoro všechna kila, podruhé jen půlku a zbytek nešel ani při kojení dolů, takže jsem pak začala zdravěji stravovat a víc hýbat a během tří měsíců jsem byla na své původní váze. Teď potřetí je stejný scénář jako podruhé, takže mám pořád asi 7 kg nahoře, ale zatím jsem se nedokopala něco s tím dělat. :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MIŠANA1
23.12.12 18:33
@tessy píše:
@MIŠANA1 tak ono to může být i díky věku třeba :think: když je třetí později… je to jakoby logické, ale jako všechno je to individuální ;)

no je mi 29,tak snad už nejsem ta starší skupiny kdy to jde huře :lol:

• Citovat
  • Upravit
MIŠANA1
23.12.12 18:38
@katsha píše:
Já poprvé 18, podruhé 16,5 a potřetí 14 kg. Začala jsem přibírat vždycky tak kolem 15. týdne, ale nejvíc jsem nabírala až po 25. týdnu. Poprvé jsem v porodnici nechala skoro všechna kila, podruhé jen půlku a zbytek nešel ani při kojení dolů, takže jsem pak začala zdravěji stravovat a víc hýbat a během tří měsíců jsem byla na své původní váze. Teď potřetí je stejný scénář jako podruhé, takže mám pořád asi 7 kg nahoře, ale zatím jsem se nedokopala něco s tím dělat. :oops: :oops:

a ty kojíš? ono se u kojení ani nedá moc dělat ne? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2185
23.12.12 18:59

@MIŠANA1 no vidíš :lol:

A určitě je to i rodinných a tělesných dispozicích a životosprávě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
23.12.12 19:12

@MIŠANA1
Jj, kojím, i starší holky jsem kojila, půl roku plně a pak do 13 a 14 měsíců s příkrmy. U kojení se nedá sice držet dieta, ale ono by stačilo zdravě se stravovat. Já se teda snažím, ale stejně neodolám hlavně sladkostem. :oops: Teď přes Vánoce to nechám být, to se nebudu omezovat, ale dávám si novoroční předsevzetí dostat se aspoň na váhu pod 70 kg (momentálně mám 75 kg a je to hrůza :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MIŠANA1
23.12.12 19:15
@katsha píše:
@MIŠANA1
Jj, kojím, i starší holky jsem kojila, půl roku plně a pak do 13 a 14 měsíců s příkrmy. U kojení se nedá sice držet dieta, ale ono by stačilo zdravě se stravovat. Já se teda snažím, ale stejně neodolám hlavně sladkostem. :oops: Teď přes Vánoce to nechám být, to se nebudu omezovat, ale dávám si novoroční předsevzetí dostat se aspoň na váhu pod 70 kg (momentálně mám 75 kg a je to hrůza :oops: )

a nepoznala jsi změnu, mi přišlo že když jsem jedla při kojeni vic zdravě že pak častěji křičeli hlady.jako nejedla jsem kvuli toho těžka jidla, ale neomezovala jsem se..tak sladkosti jim ted, i před těhem dost..

• Citovat
  • Upravit
5862
23.12.12 19:23

@MIŠANA1
O žádné změně nevím, já jsem vynechala právě jenom ty sladkosti, sladké pití, tučná jídla. Jinak jsem jedla úplně všechno - pečivo, brambory, rýži, maso, ovoce, zeleninu, jogurty (i ty ovocné), sem tam jsem samozřejmě zhřešila. Ale hlavně jsem hodně sportovala a chodila hodně pěšky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
16.6.14 10:40

Přibírání

Ahoj holky, mám dotaz. Přibrala některá z Vás za 4 týdny 9 Kg? Dnesk jsem 28+1tt byla jsem u dr. a ten mě poslal do nemocnice, protože jsem přibrala za 4 týdny 9 Kg :( Jenže mám další dvě děti a teď prostě hlídání nemám..Přibrala některá z Vás taky tak rychle? Děkuji za každou odpověď.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
16.6.14 11:29

@Enny10 Ahoj,mě se toto stalo ale u 1.těhotenství, někdy u konce, určitě po30.tt.Co týden, to mi naskočily 2 kg. Uvidíš, jestli něco zjistí. Podle mě je lepší být v nemocnici a být v klidu, že jsi nic nezanedbala.Dej vědět, co zjistili, proč tak najednou jsi přibrala.
Jinak já jsem 22+1tt, ale po IVF, takže mám taky nabráno slušně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí