Zčernalo stříbro v těhu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8
23.12.12 10:17

Zčernalo stříbro v těhu

Ahoj holky, jsem 36+5 tt, nosím stříbrý řetízek na krku, který mi zčernal, nikdy predtím se mi tohle nestalo… Nevíte cím by to mohlo byt? Děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27254
23.12.12 10:26

Třeba máš jinýý složení potu. Já se po porodu v šestinedělí potila šíleně a navíc jsem sama sobě dost zasmrádala, ale to už bylo po porodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
23.12.12 10:52

Zmena potu hormony asi to uz nepujde vycistit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
23.12.12 10:53

Mně v těhotenství zčernal zlatý snubák. Po porodu zase OK. Druhé těhotenství jsem poznala opět podle snubáku. Když mi zčernal, myslela jsem, že mě omejou :mrgreen: Nemýlil se :mrgreen: A dneska jsem za to šťastná. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
23.12.12 12:29

@cutik Máš dvě možnosti, buď se změnilo složení potu nebo dosloužil rhodiový povlak na stříbře, který obvykle zabraňuje černání. S prvním moc neuděláš a pokud nechceš chodit v těhu s černým stříbrem, tak holt na chvilku odložit. Druhé napraví ve většině zlatnictví. Jinak řetízek se pochopitelně vyčistit dá, doporučuji zase nějaké zlatnictví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
23.12.12 16:13

Moc děkuji za odpovědi:)… O vycisteni mi ani tak neslo, spise jestli je semnou a s malym vse ok.. Přece se jen rika, ze kdyz zcerna stribro, tak neco neni v poradku, třeba spatna krev nebo tak… Ale tak snad to je vse ok:) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
23.12.12 20:59

Vyčistit se dá i doma. do hrnku dáš kypřící prášek s řetískem a zaliješ horkou vodou a je jako nový…dá se to dělat i s formičkama na pečení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27254
23.12.12 21:03
@sibi píše:
Vyčistit se dá i doma. do hrnku dáš kypřící prášek s řetískem a zaliješ horkou vodou a je jako nový…dá se to dělat i s formičkama na pečení :)

a nebo octem a nebo si v drogerce koupíš čistič stříbra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
23.12.12 21:04

Černání stříbra je způsobené kontaktem se sirovodíkem… Takže to vidím na změnu složení potu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí