Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, jsem 36+5 tt, nosím stříbrý řetízek na krku, který mi zčernal, nikdy predtím se mi tohle nestalo… Nevíte cím by to mohlo byt? Děkuji za odpověď
Třeba máš jinýý složení potu. Já se po porodu v šestinedělí potila šíleně a navíc jsem sama sobě dost zasmrádala, ale to už bylo po porodu
Mně v těhotenství zčernal zlatý snubák. Po porodu zase OK. Druhé těhotenství jsem poznala opět podle snubáku. Když mi zčernal, myslela jsem, že mě omejou
Nemýlil se
A dneska jsem za to šťastná. ![]()
@cutik Máš dvě možnosti, buď se změnilo složení potu nebo dosloužil rhodiový povlak na stříbře, který obvykle zabraňuje černání. S prvním moc neuděláš a pokud nechceš chodit v těhu s černým stříbrem, tak holt na chvilku odložit. Druhé napraví ve většině zlatnictví. Jinak řetízek se pochopitelně vyčistit dá, doporučuji zase nějaké zlatnictví.
Moc děkuji za odpovědi:)… O vycisteni mi ani tak neslo, spise jestli je semnou a s malym vse ok.. Přece se jen rika, ze kdyz zcerna stribro, tak neco neni v poradku, třeba spatna krev nebo tak… Ale tak snad to je vse ok:) ![]()
Vyčistit se dá i doma. do hrnku dáš kypřící prášek s řetískem a zaliješ horkou vodou a je jako nový…dá se to dělat i s formičkama na pečení ![]()
@sibi píše:
Vyčistit se dá i doma. do hrnku dáš kypřící prášek s řetískem a zaliješ horkou vodou a je jako nový…dá se to dělat i s formičkama na pečení
a nebo octem a nebo si v drogerce koupíš čistič stříbra
Černání stříbra je způsobené kontaktem se sirovodíkem… Takže to vidím na změnu složení potu.