Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, 2.3. jsem měla sex a teď čekám, jestli nejsem těhotná. Už asi od pátka (22.3.) mě bolí žaludek a mám citlivější bradavky. Je možný, by se už v tak raným stádiu mohly objevovat nějaké příznaky?
Menses mám dostat 1.4., tak uvidím. Jen mě zajímají vaše názory, jestli jste se s tím nějaká nesetkala. Na internetu, ani tady jsem žádné vlastní zkušenosti někoho nenašla. Díky za jakýkoliv názor. ![]()
Pokud poslední možnost otěhotnět byla 2.3. tak každý test už ti to ukáže.
Takže ráno do lékárny a bude jasno.
Kdy že měl být ten oplodňující sex, 2.3. je už dávno, to bys už teď musela mít na testu případně dálnice jak blázen.
Jinak brzké příznaky jsem zažila u dvou těhotenství ze tří, vždycky jiné, ale ani jednou jsem jim moc nevěřila, člověk si může vsugerovat kde co ![]()
@kooko Já jsem měla ovulaci 4.3.(možná 5.) a na testu mám ukázkové //.. Takže pokud si myslíš, že sex, ze kterého bys mohla otěhotnět, byl 2.3., tak na testu už to 100% uvidíš ![]()
No, já jsem si říkala právě, že je to teprve pár dní. A hlavně, 2. byl oplodňovací sex a hned 5. jsem to měla dostat a dostala jsem to, jen se mi zdá, že menses byla slabší. ![]()
Ahojky… Záleží jak máš dlouhej cyklus a kdy máš ovulku… Jestli bylo tuldo 2.3. a MS čekáš 1.4. a máš relativně normální cyklus, tak mi to přijde dost nepravděpodobné… Kdy jsi měla poslední MS?
Poslední byla 5.3. Ten sex byl teda mimo ovulaci, ale byl v době, kdy jsem měla stanovené plodné dny podle doktora Jonáše.
@kooko tak v tom případě mi to přikjde nepravděpodobné, taky na uhnízdění se potřebuje nějaký čas, myslím, že 3dny nestačí. Zkus test, uvidíš. Třeba jsi mohla otěhitnět i dřív
@kooko píše:…
No, já jsem si říkala právě, že je to teprve pár dní. A hlavně, 2. byl oplodňovací sex a hned 5. jsem to měla dostat a dostala jsem to, jen se mi zdá, že menses byla slabší.
@kooko A Jonáš ti tam nějak poslal to vajco, ze kterého by mimino vzniklo? Protože jindy než při ovulaci to prostě nejde.
Vajíčko a spermie. ![]()
Já tomu moc šancí nedávám, jen mi byla divná ta bolest toho žaludku a ty bradavky, ale samozřejmě to může mít jiný důvod ![]()
http://najdise.cz/…etoda-poceti
Četla jsem o tom dost věcí a některé ženský fakt v takto určené dny otěhotněly. Je to zvláštní, ale proč to nezkusit ![]()
To byly asi ty ženy, u kterých se ovulace kryla s termínem podle jonášovy metody, že ![]()
Nee
Otěhotněly i v době mimo ovulaci, nevím, jak je to možný
, ale je to tak…teda jak jsem se dočetla v různých diskusích a tak. ![]()