Bolesti v 21. tt

Anonymní
24.3.13 16:50

Bolesti v 21 tt

Asi zbytečně plaším, ale potřebuju se zeptat. Už cca týden mě bolí žebra. Ale pouze na pravé straně. Neni to až tak bolest jako tlak. Zejména při sezení, občas při stání, spát můžu. A k tomu mě bolí pupík- jakoby brní, občas palčivá bolest „vevnitř“ pupíku…Trošku vylézá, ale spíš mám natáhlou tu blanku nahoře..Může to být kýla? souviseli by žebra napravé straně s pupíkem? K doktorce jdu, zmíním se, ale chci i rady a zkušenosti od vás! Hlavně „recept“ na úlevu těch žeber a od čeho by to mohlo být…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1342
24.3.13 16:56

Já jsem 24tt a pupeční kýlu mám. Kolem odpoledne cítím taký tlak na žebra. Pupík mi taky vylejzá čím mám „nacpanější“břícho. Myslím si, že to nic není. Samozřejmě jestli tě to znepokojuje tak lekaři zitra zavolej. Ale osobně jsem to měla u prvniho těhotenství a ted u druhého. Když má člověk kýlu tak cítí ostrou bolest a na pupík si nenechá ani sáhnout, teda tak to mám já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
24.3.13 16:57

Ty žebra jsem měla v prvním těhotenství taky v této době a recept? Porodit. :mrgreen: Bohužel, je to tak. Děloha roste, vytlačuje orgány nahoru, ty tlačí na plíce a žebra. Mě tenkrát pomáhalo akorát chodit, jakmile jsem si sedla, myslela jsem, že bolestí vyletím z kůže. Po pár týdnech to ale povolilo. Ono pak ale zase přijdou zase jiné neduhy, takže si moc člověk nevybere.

Pupík s žebrama asi souviset nebude. Může se ten pupík tlačit ven a od toho to bolet, nebo to může být klidně ta kýla, to se zeptej doktorky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.13 17:00
@Anonymní píše:
Asi zbytečně plaším, ale potřebuju se zeptat. Už cca týden mě bolí žebra. Ale pouze na pravé straně. Neni to až tak bolest jako tlak. Zejména při sezení, občas při stání, spát můžu. A k tomu mě bolí pupík- jakoby brní, občas palčivá bolest „vevnitř“ pupíku…Trošku vylézá, ale spíš mám natáhlou tu blanku nahoře..Může to být kýla? souviseli by žebra napravé straně s pupíkem? K doktorce jdu, zmíním se, ale chci i rady a zkušenosti od vás! Hlavně „recept“ na úlevu těch žeber a od čeho by to mohlo být…

jsem měla něco podobného ve 24tt tak sem si zašla k dr. bála jsem se a ta mě napsala myslím magnízium na tu bolest v pupíku a sousedka měla bolesti žeber z toho že mimčo jí hrozně kopalo ale to bys musela cítit dojdi s k dr. a ta ti řekne víc a třeba ti nato něco napíše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
24.3.13 17:35

Určité to nic není v tvé době sem mela to same navíc me pod zebry i dost pálilo,,byla jsem u dr. a ty vazy jak se napinaji tak to bolí,,stačí se i v noci šatně pootocit a natáhne se ti o tam,,urco to nic není,,beres magnezkoo pomůže..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí