Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, chtěla jsem se zeptat jak ten mikropotrat probíhá a zda je bolestivý? Já měla podobně slabé tt, také děláno 3×, a 8 den zpoždění jsem dostala mc ( aspoň doufám , což se prý stává, ale teď jsem trochu v rozpacích z toho minipotratu ![]()
no ono jde o to,co to byl za test zda sis ten test dělala i minulé cykly a byl negativní a teď pozitivní,zda čárka třeba jeden den zesílila a pak slábla a tak.Já si dělám pouze mamatesty za 4 roky co jsem je zkoušela mi nikdy neudělal falešnou druhou čárku.Já měla // 10 dní po ovulce,další den zesílila a pak už jen slábla a slábla.Celkem 5 mamatestů.pak už byl negativní a ms do 2 dnů dorazila.Bolelo mě hodně břicho a záda,což už od porodu nemívám,tak jsem si musela vzít brufen a ten první den byla silnější jak obvykle,pak už stejný průběh
Jj určitě na to vlítnem a zkusím ještě jak skončí ms se testnout…
Ale je zvláštní,že mám ms slabou než minulý ms,ty jsou vždy silnější.
![]()
Snad mi někdo pak odpovíte.Nebo něco na to napíšete.Děkuij
Příspěvek upraven 30.03.10 v 11:37
Kupuji taktéž mamatest, mc jsem měla 19.2., první test jsem si dělala 20.3. a ukázal se slabě, druhý zhruba tři dny na to a třetí ten den co jsem začala špinit, což bylo 26.3., to mě přišel testík nejzřetelnější. Teď čekám až to ustane ( mám dá se říct normální průběh mc ), a poté to zkusím znova. Prsa mě bolí už tři týdny dá se říct v kuse, tak jsem zvědavá
.
ještě se chci zeptat, jak probíhá ten mikropotrat, má s tím některá z Vás zkušenost? Je to bolestvé?
Kačuli vždyť jsem ti na to odpověděla jak to probíhá,já ho měla min. měsíc!
Lentilko tak pokud ji máš slabou tak je možná naděje
zkus test a uvidíš už by měly být silnější rozhodně
Tak to se omlouvám, přečetla jsem si to znova a až teď mi došlo, že u konce píšeš o mikropotratu. Dalo by se říct, že to samé proběhlo o mě, záda mě bolela neskutečně.Tak to vidím na další příjemné snažení. Trochu zklamání
, tak snad příště.
Tracy píše:
Kačuli vždyť jsem ti na to odpověděla jak to probíhá,já ho měla min. měsíc!Lentilko tak pokud ji máš slabou tak je možná nadějezkus test a uvidíš už by měly být silnější rozhodně
Tak ju,zkusím,jak skončí ms. Bylo by fajn,kdyby tam byli obě // a silnější. ![]()