3x slabé // a nakonec ms?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4
30.3.10 08:47

Ahoj, chtěla jsem se zeptat jak ten mikropotrat probíhá a zda je bolestivý? Já měla podobně slabé tt, také děláno 3×, a 8 den zpoždění jsem dostala mc ( aspoň doufám , což se prý stává, ale teď jsem trochu v rozpacích z toho minipotratu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
30.3.10 11:09

no ono jde o to,co to byl za test zda sis ten test dělala i minulé cykly a byl negativní a teď pozitivní,zda čárka třeba jeden den zesílila a pak slábla a tak.Já si dělám pouze mamatesty za 4 roky co jsem je zkoušela mi nikdy neudělal falešnou druhou čárku.Já měla // 10 dní po ovulce,další den zesílila a pak už jen slábla a slábla.Celkem 5 mamatestů.pak už byl negativní a ms do 2 dnů dorazila.Bolelo mě hodně břicho a záda,což už od porodu nemívám,tak jsem si musela vzít brufen a ten první den byla silnější jak obvykle,pak už stejný průběh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lentilka04
30.3.10 11:19

Jj určitě na to vlítnem a zkusím ještě jak skončí ms se testnout…

Ale je zvláštní,že mám ms slabou než minulý ms,ty jsou vždy silnější. :think: :nevim:

Snad mi někdo pak odpovíte.Nebo něco na to napíšete.Děkuij

Příspěvek upraven 30.03.10 v 11:37

• Citovat
  • Upravit
4
30.3.10 11:26

Kupuji taktéž mamatest, mc jsem měla 19.2., první test jsem si dělala 20.3. a ukázal se slabě, druhý zhruba tři dny na to a třetí ten den co jsem začala špinit, což bylo 26.3., to mě přišel testík nejzřetelnější. Teď čekám až to ustane ( mám dá se říct normální průběh mc ), a poté to zkusím znova. Prsa mě bolí už tři týdny dá se říct v kuse, tak jsem zvědavá :?: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
30.3.10 11:29

ještě se chci zeptat, jak probíhá ten mikropotrat, má s tím některá z Vás zkušenost? Je to bolestvé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
30.3.10 11:57

Kačuli vždyť jsem ti na to odpověděla jak to probíhá,já ho měla min. měsíc!

Lentilko tak pokud ji máš slabou tak je možná naděje :nevim: zkus test a uvidíš už by měly být silnější rozhodně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
30.3.10 12:19

Tak to se omlouvám, přečetla jsem si to znova a až teď mi došlo, že u konce píšeš o mikropotratu. Dalo by se říct, že to samé proběhlo o mě, záda mě bolela neskutečně.Tak to vidím na další příjemné snažení. Trochu zklamání :-( , tak snad příště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lentilka04
30.3.10 12:29
Tracy píše:
Kačuli vždyť jsem ti na to odpověděla jak to probíhá,já ho měla min. měsíc!Lentilko tak pokud ji máš slabou tak je možná naděje :nevim: zkus test a uvidíš už by měly být silnější rozhodně

Tak ju,zkusím,jak skončí ms. Bylo by fajn,kdyby tam byli obě // a silnější. :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex