Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Lentilko tak to je mi líto a máš uplně to samé jako já min. měsíc.5 testů pozitivních ale postupně slábnoucích a pak za 3 dny ms.Tak teď se hodně snažte,bude velká šance a třeba to zrovna vyjde jako u nás!!držím palce!
ahoj lentilko tak to mě mrzí … já to měla defakto tenhle měsíc měla přít ms 6 března nakonec přišla 14 a 3 pozitivní testy y taky slábly a pak to příšlo - mikro potrat. tenhle měsíc z důvodu nemoci je slabej,takže ani nevim kdy to příde
ale držím ti pěsti neházej flintu do žita ![]()
Holky a co to byly za testíky? Já měla něco podobného u mamatestu a rapiclearu o best 2 ani nemluvím o tom je známé, že má často falešně pozitivní testy, ale u toho mamatestu mě to docela překvapilo, protože ho všichni chválí.
Přidávám se k těm co drží pěsti
My na druhého prcka čekali 1,5 roka, jaká pak byla radost když v září //… Pak 3 dny slábnoucí čárka, čtvrt den kontrola v FN kde řekli že podle HCG jo, ale že to je málo… A za další 2 týdny červená
No a v listopadu to dopadlo znovu a teď nám je 8 měsíců
Nejsmutnější na tom bylo že to vše probíhalo v době kdy hledali toho malého Ondru (nakonec ho našli v řece).
já dva mamatesty a jeden takovej docela drahej,ale nevim jak se jmenoval,ale každej den byl snad o něco slabší,ale prej to byl nejspíš mikro potrat jelikož sem měla v krvi i malé,ale měla hcg.
taky přidám svou zkušenost, mám krásně vybarvené dálnice na dvou mamatestech, po 8mi denní zpoždění…
a dneska mi Dr. dala vyvolávací injekci, protože ten pozitivní test vyvolává žluté tělísko, které místo plodu vyživuje cystu. Proto je i ta opožděná MS, že tělísko nepošlo ale furt valí těhotesnké hormony, protože si spletlo mimi s cystou… to je ale telátko a člověk má z toho jen zklamání ![]()
Ahuj,testy jsem měla mamatesty.Měla jsem je slabý,ale ten třetí byl víc slabší,však se podívejte na fotku… Jinak děkuji za podporu,tak snad to vyjde příští měsíc. Ale je možný mít ms a být těhu,ne?
Lentilka : dej si pozor na tyhle naděje ty jsem měla taky a byla jsem dost zklamaná,jeikož po mikro potratu je ti dost zle,pořád bolí podbřišek a je ti fakt od žaludku zle,teda alespoň mě bylo… ms můžeš mít,ale je to málo pravděpodobné,že ti slábly a dostala is ms,tím ti nechci brát naději,ale nechci ti ji zbytečně dávat,abys nebyla zklamaná. ![]()
Lentilko jak píše kytička,vypadá to na ten mikropotrat,pokud chceš mít jistotu tak po ms si udělej test a uvidíš že bude negativní.A tento cyklus na to řádně vlítněte!!
Ahoj,víte jak jsem měla diskuzi a dávala tam ty pozitivní testíky se slabou // čárkou? Tak je možný,abych ms nakonec dostala?? Ale asi jo,že? Děkuji za odpovědi.