Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Všechny Vás tu zdravím jsem tu nová tak nevím jestli jsem to zařadila dobře , když tak se omlouvám , chtěla bych poprosit o jednu radu - sleduji e-mimino asi dva měsíce a neodvážia jsem se zeptat - s přítelem se snažíme o miminko - poslední MS jsem měla 23.2 po 28 dnech + - jeden den, - mám ji vždy pravidelnou a silnou - 5 -7.3 jsme se o to pokoušely - jelikož přítel jezdí jenom na víkendy kvůli práci - takže jenom víkend
no a teď 22.3 jsem dostala ms ale jenom takové slabé a malé špinění skoro vůbec nic, ani skoro nevím že jsem to měla dostat- což u mě vůbec nëní zvykem - . Myslíte , že by to mohlo něco znamenat ??? Beru kys.lis. mám si zkusit test - nebo je to blbost - prosím moc o radu nebo , která stím má zkušenosti holky . A jestli bych mohla být těhotná?? ![]()
Počkej dva týdny a udělej si test. Když si ho budeš dělat dřív, riskuješ falešnou negativitu v případě, že jsi těhotná. Chvíli trvá, než se v moči vytvoří detekovatelná hladina HCG. I když testy tvrdí, že už umí „najít“ těhu po prvním vynechaném dni, je to jen u malého procenta žen, kterým se HCG začne tvořit rychleji.
děkuji - tak já schválně počkám a uvidíme- ale mohlo by to už vyjít
a když né tak zase budem zkoušet.
myslíš??? mám to zkusit i když špiním - nebo až to skončí???
a ještě jsem příšerně - ale příšerně unavená - zrovna teď si musím jít lehnout - jinak bych asi někde padla-
a to už mám tak 14 dní .