Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, chodím sem sice krátkou dobu, ale můj příběh se táhne už dlooooouuuhou dobu. Tak já to zkrátím. V prosinci jsem měla extrovku (mimoděložní), takže jsem přišla o jeden vejcovod.
Od ledna mě dr. stimuluje clostilbegytem. Teď jsem tak 10-12 dní po ovulaci, užívám utrogestan a dr. mi řekl, at si na konci března udělám TT. No a jelikož jsem zdravotní sestřička, tak jsem si nedočkavě nabrala HCG už dneska. Samozřejmě negativní. Ale…bolí mě prsa, píchá v podbřišku…
I když jsem z oboru, už mi ze všeho hrabe, poraďte. Myslíte, že by ještě to HCG mohlo být pozitivní? Díky za odpovědi.
Na to je jednoduchá odpověď, mohlo ale nemuselo, ale jinak, než že počkáš a otestuješ znovu to nezjistíš. A pozorování příznaků je stejně na nic, člověk si vsugeruje cokoliv.
To bych prisuzovala kombinaci autosugesce, pms a te stimulace, nekomu se po ni dela vic folikulu, tak to telo mozna nejak hur zpracovava.
Omlouvam se za pesimismus ![]()
Ale ja uz na priznaky u takto raneho tehotenstvi fakt neverim, u Matyska mi neco bylo az 8tt, do te doby bych nic netusila, kdybych netestovala.
Jo a dnes jsem 10 dnu po ovu a ted jsem se vratila z laborky, kde jsem si nechala nabrat na hcg, protoze v pondeli mam jit na vysetreni, na ktere nemuzu byt tehotna
Tak abych o pripadnem embrousovi vedela, tak jsem vyplazla 235 ka ce.
ahojky tak stěma přiznakama ja potěším asi tyden po ovulaci jsem měola těhotenské přiznaky začlo to zvracením, boleni prsou a unavou takže každy to ma asik jine taky jsem si myslela že to mam vsugerovane protožě jsem v te době byla po potratu a miminko jsem si strašně moc přála. Tak nevím vyčkej ještě do konce března zbyva ještě 5 dni a kdo ví co se za tu dobu muže stat držím palečky
Dobrý den. Potřebuji vědět jestli by byl test ve 20 týdnu těhotenství pozitivní