Jsem blázen, poraďte prosím - těhotenský test

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
25.3.10 13:55

Jsem blázen, poraďte prosím

Ahojky, chodím sem sice krátkou dobu, ale můj příběh se táhne už dlooooouuuhou dobu. Tak já to zkrátím. V prosinci jsem měla extrovku (mimoděložní), takže jsem přišla o jeden vejcovod.
Od ledna mě dr. stimuluje clostilbegytem. Teď jsem tak 10-12 dní po ovulaci, užívám utrogestan a dr. mi řekl, at si na konci března udělám TT. No a jelikož jsem zdravotní sestřička, tak jsem si nedočkavě nabrala HCG už dneska. Samozřejmě negativní. Ale…bolí mě prsa, píchá v podbřišku…
I když jsem z oboru, už mi ze všeho hrabe, poraďte. Myslíte, že by ještě to HCG mohlo být pozitivní? Díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101503
25.3.10 14:01

Na to je jednoduchá odpověď, mohlo ale nemuselo, ale jinak, než že počkáš a otestuješ znovu to nezjistíš. A pozorování příznaků je stejně na nic, člověk si vsugeruje cokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
25.3.10 16:50

To bych prisuzovala kombinaci autosugesce, pms a te stimulace, nekomu se po ni dela vic folikulu, tak to telo mozna nejak hur zpracovava.

Omlouvam se za pesimismus :-(

Ale ja uz na priznaky u takto raneho tehotenstvi fakt neverim, u Matyska mi neco bylo az 8tt, do te doby bych nic netusila, kdybych netestovala.

Jo a dnes jsem 10 dnu po ovu a ted jsem se vratila z laborky, kde jsem si nechala nabrat na hcg, protoze v pondeli mam jit na vysetreni, na ktere nemuzu byt tehotna :wink: Tak abych o pripadnem embrousovi vedela, tak jsem vyplazla 235 ka ce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.10 17:38

Čičinko a kolik je hcg?

• Citovat
  • Upravit
Lucka1989
26.3.10 08:46

ahojky tak stěma přiznakama ja potěším asi tyden po ovulaci jsem měola těhotenské přiznaky začlo to zvracením, boleni prsou a unavou takže každy to ma asik jine taky jsem si myslela že to mam vsugerovane protožě jsem v te době byla po potratu a miminko jsem si strašně moc přála. Tak nevím vyčkej ještě do konce března zbyva ještě 5 dni a kdo ví co se za tu dobu muže stat držím palečky

• Citovat
  • Upravit
2
3.6.22 15:50

Těhotenský test

Dobrý den. Potřebuji vědět jestli by byl test ve 20 týdnu těhotenství pozitivní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie