Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ráda bych se zeptala, zda jste někdo slyšel o tom, že by se 4. hexa měla platit. Kamarádce z porodnice bylo u pediatričky řečeno, že ty první tři dávky byly zdarma a že to bylo zrušeno, takže jí to bude stát 400 korun. Vzhledem k tomu, že dávka hexy stojí 1800, má pediatrička o ničem neví a nikde se nemůžu ničeho dopátrat, mi to připadá jako trapný trik na přilepšení před vánoci. Máte někdo podobnou informaci?
Tak to jsem teda neslyšela. A od kdy že to má platit neříkala? My jsme byli na poslední hexe před 2 měsíci a nic jsem neplatila.
AHoj.
Zavolej si do své zdravotní pojišťovny. Každá to má jinak.
Neslyšela jsem že by se doplácelo. Ani mě dr na to nijak neupozorňovala že bych si měla nachystat nějaké peníze. Jdeme na ní teda až v únoru, takže dřív to nezjistím.
To je nějaká blbost, malej dostal čtvrtou Hexu minulej tejden a nic jsme neplatili ![]()
Ahoj, já byla s malou na 4. hexe minulý týden a nic jsem neplatila, tak to bude nějaká blbost.
nemam…zalezi taky u jaky je pojistovny…treba se nejaka rozhodla ze to nebude platit plne..a taky je mozny ze si to nauctuje doktorka…dneska uz si uctujou za vsechno mozny…
Ferum píše:
AHoj.
Zavolej si do své zdravotní pojišťovny. Každá to má jinak.
Ale povinný očkování snad hradí každá pojištovna, ne ![]()
Pojišťovna se o tom nehodlala bavit, tohle povinné očkování ji vůbec nezajímá. Jen mi chtěli vypočítat, na co přispívají:-).
Pokud se jedná o povinné očkování, tak musí být zdarma… takže bych si na příslušnou doktorku dávala pozor. Jediná změna je ta, že dříve se povinné očkování platilo přímo ze státního rozpočtu a teď to budou hradit pojišťovny, ale nevím od kdy to má platit.
Určitě se poptej na svý pojišťovně,měla by být zdarma.My teda nic neplatili ![]()
My byli na 4.dávce před 14 dny a taky jsme nic nedopláceli. Malej má vojenskou pojišťovnu
My skutečně tu 4.dávku platili, byli jsme v říjnu. Prý už se nevyrábí Prevener 7, ale Prevenar 13 a ten se doplácí …
xaver píše:
My skutečně tu 4.dávku platili, byli jsme v říjnu. Prý už se nevyrábí Prevener 7, ale Prevenar 13 a ten se doplácí …
No to je snad něco jiného ne? Prevenar není v hexe, dostávali jsme zvlášť Prevenar, ten jsme si zaplatili a hexu normálně hrazenou státem..
My byli u doktora na poslední dávce ve čtvrtek a neplatila jsem nic ![]()