Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
nezname ty same?Ale z rodiny, kterou znam ja, snad tak spatne nedopadli. Rozhodne ted uz v tom byte je jen jedna osoba z nich.
radsi anonymne
Nejspíš ne, oba rodiče jsou už po smrti, otec by myslím i nevlastní (k některým) a v tom bytě myslím že už nikdo z nich není. Ale nevím to úplně jistě.
@DavidDave To je 2 kk ne? To jde. Já myslela že 1+1 je malá kuchyn kde s enic dalšího nevleze a jeden pokoj. To je dost malé.
@JancaS84 píše:
Nejspíš ne, oba rodiče jsou už po smrti, otec by myslím i nevlastní (k některým) a v tom bytě myslím že už nikdo z nich není. Ale nevím to úplně jistě.
Tak to je nekdo jiny. V tehle rodine uz jsou deti dospele, odstehovane, ale leta jsem chodila kolem a rikala si, jak to tam muzou zvladat.
@Anonymní píše:
Dobrý den, mám dvě starší děti a miminko, nejstarší syn bude brzy plnoletý. Potřebovala bych odejít od partnera, který by děti měl ve střídavé péči. Sama jsem, ale schopná platit jen byt 1+1. Byty 2+1 se v našem městě nepronajímají- asi nejsou a 3+1 - na to bych absolutně neměla, byť mám příjem i z jiných zdrojů než je rodičovská. Znáte někoho, kdo se třemi dětmi bydlí v pronajatém 1+1? Moc děkuji za vaše odpovědi.
Záleží jak ten byt bude velký, jestli kuchyň bude jen nudle kde se nic než kuchyňská linka a stůl nevejde, nebo bude prostornější. Viděla jsem různé byty 1+1,sousedka takto žila, dvě starší děti měly v kuchyni palandu, ona s miminem spala v pokoji.
Taky neznám nikoho, kdo takhle bydlí. Přechodně to asi půjde. Ale dlouhodobě si to nedovedu představit.
U nas v 1+1 bydleli tri dospeli a 5 deti. Neprizpusobivy… Jako meli naklizeno, vsechna cest, ale mame s muzem stejny byt a nechapu, jak to tam mohli poskladat na spani…
Mě to teda nepřijde v pohodě ani přechodně.. ten skoro plnoletý syn a druhé starší dítě nebudou mít absolutně žádné soukromí. Bydlet v 17 letech s matkou a malým miminkem v jedné místnosti mi přijde jako peklo 🤷 Nějak nevěřím že ve tvém městě není jediný byt 2+1…
Každopádně stejně záleží jak se domluvíte vy doma.. Co na to ty starší děti? Ty do takového stěhování chcou jít? Není možné aby zůstali u otce než třeba půjdeš do práce a budeš mít peníze na větší byt?
Mně nějak nesedí ten počet. Píšeš 4 lidi a pak pí šeš 2 starší děti a mimino. To je 5.
Do toho bych šla max na pár měsíců a hodně záleží na daném bytu a rozložení.
1+1 spíš 50 m2 mít nebude než bude že.
Ani omylem…opravdu bych nebyla jako dite nadsena, kdyby me mama odvedla z naseho rodinneho domu do 1 plus 1
Pokud nemas na nic lepsiho a tvuj manzel neni tyran, ci neco podobneho, nedelej to. Nebo nech deti jemu. Zaslouzi si standard, jaky mely do ted
Byt zrovna v puberte, tak z takoveho bytu utecu.
@kocourGarfield píše:
Mně nějak nesedí ten počet. Píšeš 4 lidi a pak pí šeš 2 starší děti a mimino. To je 5.
Hleda reseni bez chlapa, tzn. ona a 3 deti
@kocourGarfield píše:
Já napočítala 4(mimino, dvě starší a z toho jedno téměř dospělé, zakladatelka).
Ja si myslim, ze ten pubertak by to nedal. A nebyla by stridavka, zustal by s otcem. Potrebuje svuj prostor a soukromi, aspon maly.
Jde o to, jestli bys to ustala. Ja treba ne..
Žili jsme ve velkém 1+1 přechodnou dobu, než dostavime barák. 2+ 3 velmi malé děti ( 1 dítě spalo se mnou na posteli, 2 děti patro, my spali dole. Manžel byl buď v práci nebo dozoroval stavbu. Bylo léto, čili hodně venku. A těch pár měsíců naprosto bohatě stačilo. A to jsme měli kiku že to bylo. docela hezky řešené, ale stačilo rozložit sušák a najednou bylo míň prostoru. Pokud některé z dětí marodilo nebylo ho kam odložit, aby ostatní měli šanci se trochu vyspat.
@Fiveone njn to je to vedro
máš pravdu, omlouvám se
Příspěvek upraven 05.08.22 v 21:34
Přechodne OK. Prezijete no, jako spousta lidi. Ve svete ziji cele rodiny v chatrcich a tady nektere delaji, jakoby to bylo přinejmenším tyrani.
Každopádně bych nezavrhovala možnost, ze by nejstarší byl u taty vice, pokud o to bude stát.
Ale o to spis, ze planujete střídavou, tak to prezijes. Jestli klasicky po tydnu, tak budes mit dost času vzit smeny navic a rychleji nasetrit, poklidit si, oddechnout, mit soukromí. Stejne tak deti budou mít zmenu, starší misto, kam si muze vodit kamarady…