4 měsíce a pije jen ve spánku:-(
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
4 měsíce a pije jen ve spánku:-(
Ahoj mamči.Mám dotaz,malá už od čtvrtka odmítá mléko.Podaří se mi to do ní nalít pouze v polospánku.pila vždycky dobře(až moc
)a najednou nic.Jsem ráda,že pije aspon ve spánku,ale je to divný ne???váží cca.6500,zdá se být v pohodě,nic jí netrápí
.Máte s tím někdo zkušenosti,jestli se to později vrátilo do normálu???že v tom nejsem sama?
Děkuji za odpověd…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, nejsi v tom sama… Malá mi to taky občas dělá.. Zatím jsem nebyla schopná vypozorovat, co to způsobuje.. Kníká hlady, chci dát prso a ona začne řičet, pak jí musím uhoupat do polospánku, lehnout si s ní a zkoušet to, dokud se nechytne… Pak mám vždycky nervy, že to udělá i u toho dalšího krmení, ale to už většinou bývá zase normální.. Asi to dělá, když je přetažená a sama neví, co vlastně chce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale od čtvrtka
to už je hodně dlouho… A nepíšeš, jestli kojíš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj
nase mala 4 mesice,cca 6500g…odmitala jist,pila jen ve spanku
vse cca dva tydny zpatky
no doktorka nas poslala do nemocnice na pozorovani,vzali ji odbery,nic ji nebylo…pry prechodne nechutenstvi…trvalo to cca tyden,kazdy ml byl vymodleny
ted uz 3 dny ji zas jak urvana z retezu,asi se dozira ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
gabriela82 píše:
Ale od čtvrtkato už je hodně dlouho… A nepíšeš, jestli kojíš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
přechodné nechutenství, to je teda diagnoza, to rovnou měli říct, že prostě nevědí, čím to je… Moje malá má už přes 8 kg
poslední týden se zase budí i třikrát za noc (dřív spala celou noc) a mě se zase začaly nalévat prsa, takže jí to asi nestačí a takhle mě stimuluje
Jsem zvědavá, co nám na to řekne Dr…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kamikaa píše:
Nekojím,jsme na um.gabriela82 píše:
Ale od čtvrtkato už je hodně dlouho… A nepíšeš, jestli kojíš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ona když se narodila měla ale 2700gr.takže prospívá až moc dobře
.Taky jí nic není.Ale napadlo mě.že ona od čtvrtka užívá Spiropent,tak jestli je to tím
.No zítra s tím končíme,tak se to snad zlepší.Včera vypila 750,takže docela dobrý,no je to boj s těma dětma.Mám ještě dva kluky a vím,že ten mladší měl taky období,že nechtěl,ale dal aspon něco,to malá si cucne vypije tak 30 a už tam strká jazyk
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
gabriela82 píše:
přechodné nechutenství, to je teda diagnoza, to rovnou měli říct, že prostě nevědí, čím to je… Moje malá má už přes 8 kgposlední týden se zase budí i třikrát za noc (dřív spala celou noc) a mě se zase začaly nalévat prsa, takže jí to asi nestačí a takhle mě stimuluje
Jsem zvědavá, co nám na to řekne Dr…
no vsak jo
jen jsme tam strasily a psala jsem kolik vypila…jinak nic…ale vazne byla schopna vypit 300 a to jeste jen v noci…pres den ani tuk ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kamikaa píše:
Ona když se narodila měla ale 2700gr.takže prospívá až moc dobře.Taky jí nic není.Ale napadlo mě.že ona od čtvrtka užívá Spiropent,tak jestli je to tím
.No zítra s tím končíme,tak se to snad zlepší.Včera vypila 750,takže docela dobrý,no je to boj s těma dětma.Mám ještě dva kluky a vím,že ten mladší měl taky období,že nechtěl,ale dal aspon něco,to malá si cucne vypije tak 30 a už tam strká jazyk
![]()
750 je nadhera!to neni nac si stezovat
to me v kriticky den kdy jsme jeli do nemocnice rano vypila 100 a pak az do vecera nic ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
alchien píše:
ahojnase mala 4 mesice,cca 6500g…odmitala jist,pila jen ve spanku
![]()
![]()
![]()
vse cca dva tydny zpatky
no doktorka nas poslala do nemocnice na pozorovani,vzali ji odbery,nic ji nebylo…pry prechodne nechutenstvi…trvalo to cca tyden,kazdy ml byl vymodleny
ted uz 3 dny ji zas jak urvana z retezu,asi se dozira
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ono s eto spravi,uvidis…zkus si psat kolik a kdy vypila,treba vysledujes jeji rytmus a kdyz ne,aspon budes presne vedet
rada na to velice zadna neni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
alchien píše:kamikaa píše:750 je nadhera!to neni nac si stezovat
Ona když se narodila měla ale 2700gr.takže prospívá až moc dobře.Taky jí nic není.Ale napadlo mě.že ona od čtvrtka užívá Spiropent,tak jestli je to tím
![]()
to me v kriticky den kdy jsme jeli do nemocnice rano vypila 100 a pak az do vecera nic
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kamikaa píše:
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
gabriela82 píše:
Nevím, co je Spiropent, něco na průdušky? To spíš tak tipuju… Ale jestli to začalo, když to začala užívat, tak to asi bude tím… Prďolky by přeci dobrovolně nehladověly
kamikaa píše:
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit