4 měsíce a pije jen ve spánku:-(

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5453
28.2.12 09:08

4 měsíce a pije jen ve spánku:-(

Ahoj mamči.Mám dotaz,malá už od čtvrtka odmítá mléko.Podaří se mi to do ní nalít pouze v polospánku.pila vždycky dobře(až moc :mrgreen:)a najednou nic.Jsem ráda,že pije aspon ve spánku,ale je to divný ne???váží cca.6500,zdá se být v pohodě,nic jí netrápí :nevim: .Máte s tím někdo zkušenosti,jestli se to později vrátilo do normálu???že v tom nejsem sama? :lol: :lol: Děkuji za odpověd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
28.2.12 09:13

Ahoj, nejsi v tom sama… Malá mi to taky občas dělá.. Zatím jsem nebyla schopná vypozorovat, co to způsobuje.. Kníká hlady, chci dát prso a ona začne řičet, pak jí musím uhoupat do polospánku, lehnout si s ní a zkoušet to, dokud se nechytne… Pak mám vždycky nervy, že to udělá i u toho dalšího krmení, ale to už většinou bývá zase normální.. Asi to dělá, když je přetažená a sama neví, co vlastně chce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
28.2.12 09:14

Ale od čtvrtka 8o to už je hodně dlouho… A nepíšeš, jestli kojíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
28.2.12 09:17

ahoj :D nase mala 4 mesice,cca 6500g…odmitala jist,pila jen ve spanku :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: vse cca dva tydny zpatky :mrgreen: no doktorka nas poslala do nemocnice na pozorovani,vzali ji odbery,nic ji nebylo…pry prechodne nechutenstvi…trvalo to cca tyden,kazdy ml byl vymodleny :roll: ted uz 3 dny ji zas jak urvana z retezu,asi se dozira :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
28.2.12 09:23
Nekojím,jsme na um.
gabriela82 píše:
Ale od čtvrtka 8o to už je hodně dlouho… A nepíšeš, jestli kojíš?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
28.2.12 09:27

přechodné nechutenství, to je teda diagnoza, to rovnou měli říct, že prostě nevědí, čím to je… Moje malá má už přes 8 kg :oops: poslední týden se zase budí i třikrát za noc (dřív spala celou noc) a mě se zase začaly nalévat prsa, takže jí to asi nestačí a takhle mě stimuluje :mrgreen: Jsem zvědavá, co nám na to řekne Dr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
28.2.12 09:30
Tak to nevím, mě už jednou přišla MS a to se malá cukala pořád, tak tím to asi nebude… S UM nemám zkušenost..
kamikaa píše:
Nekojím,jsme na um.
gabriela82 píše:
Ale od čtvrtka 8o to už je hodně dlouho… A nepíšeš, jestli kojíš?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
28.2.12 09:31

Ona když se narodila měla ale 2700gr.takže prospívá až moc dobře :mrgreen: .Taky jí nic není.Ale napadlo mě.že ona od čtvrtka užívá Spiropent,tak jestli je to tím :nevim: .No zítra s tím končíme,tak se to snad zlepší.Včera vypila 750,takže docela dobrý,no je to boj s těma dětma.Mám ještě dva kluky a vím,že ten mladší měl taky období,že nechtěl,ale dal aspon něco,to malá si cucne vypije tak 30 a už tam strká jazyk :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
28.2.12 09:31
gabriela82 píše:
přechodné nechutenství, to je teda diagnoza, to rovnou měli říct, že prostě nevědí, čím to je… Moje malá má už přes 8 kg :oops: poslední týden se zase budí i třikrát za noc (dřív spala celou noc) a mě se zase začaly nalévat prsa, takže jí to asi nestačí a takhle mě stimuluje :mrgreen: Jsem zvědavá, co nám na to řekne Dr…

no vsak jo :roll: jen jsme tam strasily a psala jsem kolik vypila…jinak nic…ale vazne byla schopna vypit 300 a to jeste jen v noci…pres den ani tuk :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
28.2.12 09:33
kamikaa píše:
Ona když se narodila měla ale 2700gr.takže prospívá až moc dobře :mrgreen: .Taky jí nic není.Ale napadlo mě.že ona od čtvrtka užívá Spiropent,tak jestli je to tím :nevim: .No zítra s tím končíme,tak se to snad zlepší.Včera vypila 750,takže docela dobrý,no je to boj s těma dětma.Mám ještě dva kluky a vím,že ten mladší měl taky období,že nechtěl,ale dal aspon něco,to malá si cucne vypije tak 30 a už tam strká jazyk :roll: :roll:

750 je nadhera!to neni nac si stezovat :mrgreen: to me v kriticky den kdy jsme jeli do nemocnice rano vypila 100 a pak az do vecera nic :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
28.2.12 09:34
Tak v to budu doufat :mrgreen: ,že se to zase vrátí do normálu.V půl pátý ráno byla vzhůru a vypila všechno,tak jsem si říkala,že to už bude fajn a neee :zed:
alchien píše:
ahoj :D nase mala 4 mesice,cca 6500g…odmitala jist,pila jen ve spanku :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: vse cca dva tydny zpatky :mrgreen: no doktorka nas poslala do nemocnice na pozorovani,vzali ji odbery,nic ji nebylo…pry prechodne nechutenstvi…trvalo to cca tyden,kazdy ml byl vymodleny :roll: ted uz 3 dny ji zas jak urvana z retezu,asi se dozira :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
28.2.12 09:36

ono s eto spravi,uvidis…zkus si psat kolik a kdy vypila,treba vysledujes jeji rytmus a kdyz ne,aspon budes presne vedet ;) rada na to velice zadna neni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
28.2.12 09:36
to jo :mrgreen: ,dneska máme za sebou zatím 250 :lol: ,jsme na tom líp než včera v tuhle dobu :mrgreen: ,no akorát že ve spánku :lol:
alchien píše:
kamikaa píše:
Ona když se narodila měla ale 2700gr.takže prospívá až moc dobře :mrgreen: .Taky jí nic není.Ale napadlo mě.že ona od čtvrtka užívá Spiropent,tak jestli je to tím :nevim: .No zítra s tím končíme,tak se to snad zlepší.Včera vypila 750,takže docela dobrý,no je to boj s těma dětma.Mám ještě dva kluky a vím,že ten mladší měl taky období,že nechtěl,ale dal aspon něco,to malá si cucne vypije tak 30 a už tam strká jazyk :roll: :roll:
750 je nadhera!to neni nac si stezovat :mrgreen: to me v kriticky den kdy jsme jeli do nemocnice rano vypila 100 a pak az do vecera nic :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
28.2.12 09:37
Nevím, co je Spiropent, něco na průdušky? To spíš tak tipuju… Ale jestli to začalo, když to začala užívat, tak to asi bude tím… Prďolky by přeci dobrovolně nehladověly :mrgreen:
kamikaa píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
28.2.12 09:39
jojo na průdušky.
gabriela82 píše:
Nevím, co je Spiropent, něco na průdušky? To spíš tak tipuju… Ale jestli to začalo, když to začala užívat, tak to asi bude tím… Prďolky by přeci dobrovolně nehladověly :mrgreen:
kamikaa píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí