Co na snídani a večeři pro roční batole
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Co na snídani-večeři pro roční batole
Ahoj Holky,poraďte co na snídani-večeři pro roční dítě?Všem moc předem děkuji..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahojky. na snídani dáváme sunar, barunka si ho vyžaduje jednou denně… přes den ovoce, zeleninka, občas nějaký jorurt a na večeři už vařím od desátého měsíce mléčnou rýži nebo krupičku. To moje malá zbožňuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj! tak my dáváme malému na snídani většinou nějaké pečivo (rohlík, chleba, toastový chleba, vánočku apod.) něčím namazaný (máslo, sýr, pomazánkové máslo apod.) A večer mívá poslední jídlo jak kdy, on totiž ještě před spaním pije Sunar. Ale většinou je to zase to pečivo nebo jogurt. Jsem celkem zvědavá, co kdo napíše… Uvítám totiž ráda nějaký nový nápad ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
gwyneth píše:
ahoj! tak my dáváme malému na snídani většinou nějaké pečivo (rohlík, chleba, toastový chleba, vánočku apod.) něčím namazaný (máslo, sýr, pomazánkové máslo apod.) A večer mívá poslední jídlo jak kdy, on totiž ještě před spaním pije Sunar. Ale většinou je to zase to pečivo nebo jogurt. Jsem celkem zvědavá, co kdo napíše… Uvítám totiž ráda nějaký nový nápad
Zkoušela jsem nabídnout po ránu mlíčko s vánočkou… ale to bylo odmítnuto, dcerka zatím moc na pečivo není. Ani se jí nedivím, když ještě nemáme ani jeden zoubek. Tak aspon že mi snídá ten sunar no. Zkus krupičku na večeři, po tomhle se můžou děti utlouct, já se teda snažím ještě dcerce nabízet teplou stravu když nepočítám svačinky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kašičky na večeři papkáme už od 7.měsíce,ale je to pořád dokola
..Snídani má jen Nutrilon ..ale taky my to příjde jednotvárné ale ona my mléko vypije jen ráno pak ho už nechce..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Snidane - mliko. Vetsinou kolem 5-6 a nekdy jeste usne. Takze v podstate pravou snidani mame az kolem 9 a to vetsinou pecivo (rohlik, veka, chleb) s necim (lucina, maslo+sunka, domaci marmeladka, ted (14 m) jsem zacala mazat i sýrem). Nekdy jogurt, nekdy ovoce.
Vecere mame z 99% kase - varim z cerstveho mleka a bud krupicka, pohnka, polenta, spaldova. Ovesnou mi nepapa. Kdyz mi zbyde zeleninka od obedu, tak ma na vecu zeleninku, kdyz se vloudi chybicka a mleko neni, tak chlebik.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Inka85 píše:
Kašičky na večeři papkáme už od 7.měsíce,ale je to pořád dokola..Snídani má jen Nutrilon ..ale taky my to příjde jednotvárné ale ona my mléko vypije jen ráno pak ho už nechce..
inka, je rodíl mezi kaší a krupičkou.
domácí udělaná je krupička lepší jak ta instantní kaše.
a možná i trošku ušetříš. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hmarilla píše:Inka85 píše:inka, je rodíl mezi kaší a krupičkou.
Kašičky na večeři papkáme už od 7.měsíce,ale je to pořád dokola..Snídani má jen Nutrilon ..ale taky my to příjde jednotvárné ale ona my mléko vypije jen ráno pak ho už nechce..
a možná i trošku ušetříš.
To kupuješ klasickou krupici?A děláš ji s plnotučného mléka na polotučného?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Inka85 píše:Hmarilla píše:To kupuješ klasickou krupici?A děláš ji s plnotučného mléka na polotučného?Inka85 píše:inka, je rodíl mezi kaší a krupičkou.
a možná i trošku ušetříš.
jelikož se u nás pije jenom polotučné mléko tak z něj. trošku hroznového cukru, másla, ted přidávám i trochu kakaa. Ze začátku doporučuji spíše řidší, at nebolí bříško než si zvykne. malá mi ji ted stlačí v jakékoliv podobě.
a nebo jednou za čas udělám i pudink. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Inko, nejlepsi je plnotucne. Ja treba davam plnotucne a trosku i polotucneho a kuouji normos krupicku, pohanku lamanku, kukuricnou polentu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
KAkao bych jeste vynechala. Mi to maly basti i bez cukru a masla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
K snídani dáváme jogurt nebo pečivo s lučinou, sýrem, občas plátek 90% šunky.
K večeři dáváme polévky, bramborovou kaši se zeleninou nebo kaše. UM pije jen v noci, jinak ho nechce vidět.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mar:to ze davas kakao ty, neznamena, ze je to spravne. Ja napsala jen svuj nazor ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit