4 týdny zpožděná menstruace...
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
4 týdny spozdena menstruace
Zdravím, mám zpoždění. Těhotenské testy negativní, na gynekologii těhotenství neprokazano. Dle výpočtu jsem měla plodné dny okolo 16.-19.ledna. Je možné, že by se těhotenství ještě ne ukázalo? Popřípadě, zažil tohle někdo a co bylo příčinou? Vždy jsem měla menstruaci pravidelnou. Děkuji moc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
Kdyz ani doktor ctyri tydny po nic nevidel, tak tehotna stopro nejsi, asi se v tele deje neco jineho. Vyvolavacku ti nepichl? Jinak se citis dobre? Zadna nemoc, unava, vyrazna zivotni zmena,…?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Fany97 no dle vypoctu neznamena, ze jsi ji fakt v tu dobu mela, ale 4 tydny uz je dost. Me se treba o tyden posunula kvuli nemoci v obdobi ovulace, jinak ji mam taky pravidelnou i mi naskocila jak mela hned po potratech
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
U mě se stala podobná věc. Naprosto nečekaně jeden měsíc nepřišla
MS. Taky jsem to řešila s doktorem, na nic moc jsme nepřišli, všechno se
zdálo v pořádku. Na internetu jsem se pak dočetla o anovulačních
cyklech. Kdy menstruace nemusí vůbec dorazit.
Když jsem to navrhla lékaři, tak mi řekl, že je to docela dobře možné
ale s určitostí mi to neřekne, protože zpětně už nic nezjistí.
Asi bych se soustředila na to, kdy ti má přijít další menstruace a
uvidíš jestli dojde alespoň přibližně v termínu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Villanelle doktor říkal, že můžeme ještě měsíc počkat a pak by pichl vyvolavacku. Ano cítím se dobře. Mám teď Pozitivní EBV, to způsobuje únavu, apod. Ale vůbec se tak necítím. Je mi fajn. Nevím, čemu to přisoudit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@hospodki ano, já prodělala mimodelozni těhotenství s prasklým vajecnikem a vejcocovodem, vnitřní krvácení, a jen první měsíc změna, jinak opět pravidelnost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já mám cykly relativně pravidelné, ale jednou se mi taky stalo, že menstruace několik týdnů nepřicházela a těhotenství bylo vyloučené. Gynekolog mi na to řekl jen to, že ženský cyklus je komplikovaná záležitost a mám počkat na další MS. Pokud ani ta nepřijde, dostanu vyvolávačku.
Nakonec jsem tu další dostala normálně, takže už nikdo nic neřešil. Teď zpětně si myslím, že u mě to byla divná reakce na léky, které jsem brala pár dní v tom předchozím cyklu. Celkově mi nesedly, byla jsem po nich jak mátoha, tak to třeba mohlo mít vliv i na ovulaci, která se buď zpozdila, nebo vůbec nebyla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Možná špatný energetický příjem. Že si třeba jedla málo nebo až příliš. Nebo také si mohla konzumavoat hodně citrusy. Je spoustu faktorů, které tohle mohou ovlivnit. Zkusila bych jestě počkat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Dcera (7 týdnů) přestala kadit
- Cytonic - bylinný lék na menstruaci
- Příznaky ve 4 týdnů těhotenství
- 1x týdně antigenní test v nemocnici do zaměstnání
- Miminko 4 dny nekaká
- Špinění po styku a zpoždění
- Je to těhotenství? - zpoždění a bolest v podbříšku