Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak to je ještě dobrej.Ten muj ve 40 souložil i jednou měsíčně.Teď dělá jínak, tak to máme jednou týdně.
Zajímavé téma. To by mě pak zajímalo, proč většina mužů má kolem té čtyřicítky druhou mízu a hledá si ty mladé baby:D
Lucie
Ty mě nahlodáváš. Že by měl bokovku, která ho odčerpává? Zakl.
Tak mému muži je 44 a žádné takové problémy se zatím neobjevily
Ale bude to asi opravdu hodně individuální…a řekla bych, že na to má vliv celková fyzická kondice…jestli třeba muž hodně sportuje a tak…zkrátka jestli je vitální ![]()
Můj měl tyto problémy už ve dvaceti sedmi
Teď mu je o 7 let víc a naopak je náruživější
Uvidíme co čas ![]()
Já teda mám zkušenost se 35-ti letým, který problém s erekcí měl a poprvé v životě jsem viděla, že se jde udělat i bez úplné erekce.. a teda pro mě to bylo nepříjemné.. Asi jako kdyby chlap šel do suchý ženský- pardon za ten popis
. Takže to určitě bude různé.. a doufám, že to tak fakt nemá většina mužů.
Lucie
Tak memu priteli je 42 a zatim zadne extra vykyvy a neschopnost nepocituji. Je pravda, ze frekvence uz neni, jako kdyz nam bylo o 5 let min, ale to neni pouze z duvodu jeho veku, ale spis vycerpanim a nedostatku casu. Ja jsem o 12 let mladsi nez pritel, tudiz ja bych chtela porad
i pres unavu a vycerpani…Samozrejme toleruji to, ze misto sexiku obcas usina uz po ceste do postele
. Mame dite, druhe na ceste, pritel je stale v praci, kolikrat i do vecera…tudiz z tohoto duvodu uz to neni co to byvalo, ale kdyz uz to prijde (cca 1 - 2 x do tydne) tak je to jako za mlada
..takze za sebe muzu rict, ze druhe mize po 40 verim, ale doufam, ze ten muj ji bude i nadale ventilovat pouze doma ![]()
Poslední Anonymní, teď jsem nepochopila. On se udělal bez úplné erekce? My máme ale opačný problém, erekce je, ale neudělá se - při častějším sexu. Zakl.
To bylo asi na mě… Jooo, prostě jsem mu ho kouřila úplně bezvládnýho- fakt sexy
. A pak se udělal.. Myslela jsem, že to nejde:D.
A co se týče více čísel za sebou, tak toho není schopný ani můj manžel a ani nikdy nebyl… Jiní ovšem byli:D
Lucie
já si nemyslím, že je to dobře.. nebo normální.. nebo jak to napsat… pokud má chlap ve 40ti letech problém s erekcí pak je někde něco špatně a zašla bych s ním k doktorovi.. to, že nechce, nemá chuť je věc jiná.. problém s erekcí ve 40ti by mít ale neměl… ![]()
Až tu bude 40, třeba taky budeš anonymní
Ale třeba taky ne. Já jsem ještě stydlivá generace.
Mně trochu vadí, že i když se ve dnech, kdy on by to mít nemusel - třeba třetí den po sexu, věnuje mně, tak sám k vyvrcholení nedojde. Jsem dost nastavená na orgasmus s ním společně a přijde mi to sobecký.
Zakl.
Anonymní píše:
Až tu bude 40, třeba taky budeš anonymníAle třeba taky ne. Já jsem ještě stydlivá generace.Mně trochu vadí, že i když se ve dnech, kdy on by to mít nemusel - třeba třetí den po sexu, věnuje mně, tak sám k vyvrcholení nedojde. Jsem dost nastavená na orgasmus s ním společně a přijde mi to sobecký.
Zakl.
Však já to nemyslím špatně, kdybych mluvila o své rodině a intimním životě, taky bych nepsala za sebe. Jen takový pěkný, ty stejný jménka pod sebou ![]()
Zakladatelko, z toho si nic nedělej, že ve 40 to je jednou týdně, u nás to je už v 26, za nic z něho nemůžu vydolovat co se stalo nebo proč nechce, tvrdí že to není tím, že jsem těhotná, takže se netrap, oni ti chlapi jsou divný ![]()
Já vím, že je to individuální, ale co je tak průměr sexuálního života 40letého muže? Mému už stačí tak jednou týdně, i míň a jednou za večer, víckrát nedá, někdy ani druhý den ne, prostě to nejde. Když sexujem dva dny za sebou (nebo i po dvoudenní přestávce), tak sice erekce je, ale vyvrcholit nedokáže. Je to normální?