41. týden těhotenství - přenášení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
655
26.5.14 20:06

@nadus otázky tak coooo?? byly i u nás a pěkně mi to lezlo už na nervy a když jsem řekla, že zatím nic, dodali, tak co proboha děláš? :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
26.5.14 20:06

Jooo, tak na smsky a dotazy typu TAK COOOO, jsem úplně zapomněla. To byl horor. Funguje jen vypnout mobil (neodpovídat). Sice se někteří děsili, jestli se něco nestalo, ale aspoň neděsili mě :D Držte se, tohle chce pevné nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
26.5.14 20:08

Taky jsem přenášela, rodila jsme před rokem v 42+3, v pátek jsem nastoupila do porodnice, večer mě praskla voda, žádné bolesti, poslíčky vůbec nic - já se tam procházela a prohlížela si krásnou porodnici ( rodila jsem u Apolináře), ale k už tak dlouhému přenášení se porod ne a ne rozjet a nakonec jsem porodila až v neděli v 15hod. Ale celou sobotu jsem byla bez bolestí, jen jsem měla jednou za 4 hodiny kapačky a jak jsem si tak moc přála porodit, tak jsem ani nějak více nezaznamenala že se něco děje až malá byla na světě. Držím vám palce ať brzy porodíte, ale nejlepší je to neřešit a nečekat kdy to přijde - já to dělala skoro celých 14 dní a pak jsem to vzdala že to nějak dopadne a hned jde vše lépe :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
1.3.19 18:58

Ja jsem 40+4, a vubec nic se nedeje. Vsude kolem me rodi vsichni spise driv, resi poslicky, hlenove zatky. Ja vubec nic, ja vlastne ani nevim, jak vypada kontrakce. CS mam 7 uz dva tydny, ale hlavicka jeste moc nenaleha. Bricho mam porad dost vysoko, porad resim problemy s zahou. Jako prvorodicka uz jsem fakt nervozni :? Doufala jsem, ze nejake priznaky pred porodem budou, ale spis to vypada, ze to prijde jako blesk z cisteho nebe :) A toho se asi trochu bojim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
1.3.19 19:14

@Liliy ja jsem 41+0, v pondeli jdu na vyvolání. Taky prvni dite… holka. Nechce a nechce. Tak se narodi v pondeli na svuj svatek 😄 Ja ji to vysvetluju uz 3 tydny :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
1.3.19 19:51
@Betyssek píše:
@Liliy ja jsem 41+0, v pondeli jdu na vyvolání. Taky prvni dite… holka. Nechce a nechce. Tak se narodi v pondeli na svuj svatek 😄 Ja ji to vysvetluju uz 3 tydny :?

Tak aspon uz to budes mit za sebou a miminko u sebe :) Ja jdu 41+0 teprve na dalsi kontrolu, ale doufam, ze uz nebude treba :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí