Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@nadus otázky tak coooo?? byly i u nás a pěkně mi to lezlo už na nervy a když jsem řekla, že zatím nic, dodali, tak co proboha děláš?
![]()
Jooo, tak na smsky a dotazy typu TAK COOOO, jsem úplně zapomněla. To byl horor. Funguje jen vypnout mobil (neodpovídat). Sice se někteří děsili, jestli se něco nestalo, ale aspoň neděsili mě
Držte se, tohle chce pevné nervy.
Taky jsem přenášela, rodila jsme před rokem v 42+3, v pátek jsem nastoupila do porodnice, večer mě praskla voda, žádné bolesti, poslíčky vůbec nic - já se tam procházela a prohlížela si krásnou porodnici ( rodila jsem u Apolináře), ale k už tak dlouhému přenášení se porod ne a ne rozjet a nakonec jsem porodila až v neděli v 15hod. Ale celou sobotu jsem byla bez bolestí, jen jsem měla jednou za 4 hodiny kapačky a jak jsem si tak moc přála porodit, tak jsem ani nějak více nezaznamenala že se něco děje až malá byla na světě. Držím vám palce ať brzy porodíte, ale nejlepší je to neřešit a nečekat kdy to přijde - já to dělala skoro celých 14 dní a pak jsem to vzdala že to nějak dopadne a hned jde vše lépe ![]()
Ja jsem 40+4, a vubec nic se nedeje. Vsude kolem me rodi vsichni spise driv, resi poslicky, hlenove zatky. Ja vubec nic, ja vlastne ani nevim, jak vypada kontrakce. CS mam 7 uz dva tydny, ale hlavicka jeste moc nenaleha. Bricho mam porad dost vysoko, porad resim problemy s zahou. Jako prvorodicka uz jsem fakt nervozni
Doufala jsem, ze nejake priznaky pred porodem budou, ale spis to vypada, ze to prijde jako blesk z cisteho nebe
A toho se asi trochu bojim.
@Liliy ja jsem 41+0, v pondeli jdu na vyvolání. Taky prvni dite… holka. Nechce a nechce. Tak se narodi v pondeli na svuj svatek 😄 Ja ji to vysvetluju uz 3 tydny ![]()
@Betyssek píše:
@Liliy ja jsem 41+0, v pondeli jdu na vyvolání. Taky prvni dite… holka. Nechce a nechce. Tak se narodi v pondeli na svuj svatek 😄 Ja ji to vysvetluju uz 3 tydny
Tak aspon uz to budes mit za sebou a miminko u sebe
Ja jdu 41+0 teprve na dalsi kontrolu, ale doufam, ze uz nebude treba ![]()