Otoky a bolest kolene v těhotenství

167
26.5.14 10:50

Otoky a bolest kolene

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, jestli nemáte některá zkušenost s otoky kolen v těhotenství, popřípadě jak si od nich pomoci. Kvůli fyzické zátěži jsem mívala problémy vždycky, ale teď v těhotenství si bohužel na to nemůžu nic vzít :(. Nepotýkáte se některá s podobným problémem? Předem děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
26.5.14 10:54

@Alie mi pomáhá max ledování. za normálních okolností chodím na fyzioterapii - magnety a spol, ale to mam teď útrum. Takže ledovat, odpočívat, zatěžovat co nejmíň :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
26.5.14 11:46

Mně na otoky hodně pomohl hořčík. užívat vnitřně i dávat si hořkou sůl do koupele. a na klouby mažu krém Artrin. pomáhá mi zázračně, na ten nedám dopustit, mažu na bolavé nohy, křečáky, na kotník, musí se často, ale z dlouhodobého hlediska pomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
26.5.14 12:32

Já jo. Nepomohlo nic. :roll: :?

• Citovat
  • Upravit
10
23.7.18 09:58

Ahoj, pokusim se obnovit debatu, loni jsem byla na artroskopii leveho kolene, nemam krizovy vaz, ale koleno po rehabilitaci fungovalo normlane, casto jsem behala a cvičila beh problemu. Nyní je to presne rok od operace, jsem na zacatku šestého mesice těhotenství a zacalo me zlobit koleno druhe, pribrala jsem zatim jen okolo 3 kg a nijak výrazně od otěhotnění nesportuji, jen prochazky, plavani a kolo, mírná zatez. Uz cca mesic me po každé i treba jen mírne zátěži, jako je delší chozeni nebo stání koleno otece, je horke a poboliva, ze musim lehnout a ledovat, kdyz lezim, do druheho dne je to Ok, dokud se zase nezacnu vic hybat, je to na hlavu, to mam porad lezet? :? A hlavne, ma cenu s tim nekam chodit? Co mi na to krom ledu a klidu muzou v těhotenství doporučit ? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí