Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dneska máme termín porodu, jsem připravená ale malá se ještě nehrne..Budu rodit v kolíne a kdyby se někdo našel kdo je na tom podobne jako ja byla bych ráda
![]()
Jinak podle UTZ je mimčo o týden mladší a placenta o týden starší. Tak nevím, mám si asi vybrat, jestli dřív povolí mimčo nebo ta placenta. ![]()
Mne povidal doktor ze je o tyden starsi
a nic jsem furt doma a mala me kope nebo se hybe jako kazdy den ![]()
Já se cítím dobře, poslední dobou vůbec nemám dojem, že jsem těhotná. Co ty?
Ja mam nekdy poslicky..ale da se to vydrzet obcas se stane ze me boli vic bricho ale jinak vstavam posledni dobou plna energie a tesim se kdyz uz zhodim to co jsem nabrala
co cekas? ![]()
Ahoj holky - ja mela termin vcera hahaha… ani naznak
je mi dobre, zadne poslicky nic… ale uz bych to mela rada za sebou a hlavne at je mala v poradku..
@nadus píše:
Ahoj holky - ja mela termin vcera hahaha… ani naznakje mi dobre, zadne poslicky nic… ale uz bych to mela rada za sebou a hlavne at je mala v poradku..
a kde budes rodit? ![]()
Ahoj, tak holky soucítím s vámi, já skoro před rokem také přenášela, porodila jsem 41+0, bylo to nekonečné, už jsem si tolik přála, aby malá byla venku, ale už to bude brzy za vámi a budete mít své uzlíčky u sebe
… držím vám palečky
![]()
Já měla termín v pátek, dneska jsem byla na druhé kontrole v porodnici, ve středu jdu zase.
Taky bych to ráda už měla za sebou… Ale v Kolíně taky rodit nebudu ![]()
Tak me to bude asi jedno kde budu rodit hlavne nech to mam uz za sebou ![]()
Já rodila před rokem a taky jsem přenášela. Nakonec to bylo 42+2, ale všechno bylo, tak jak mělo být. Byla jsem už v nemocnici, ale bylo mi krásně a vůbec nic mi nechybělo. Dokonce jsem neměla ani jedny poslíčky. Zkrátka a dobře, když mi nic nebylo, nedělala jsem si hlavu a vše dopadlo perfektně. Manžel mají přenášení v rodině, tak jsem to i čekala. Už mi chtěli i vyvolat porod (to byl pátek), ale pan doktor se na mě podíval a řekl, že do neděle porodím sama. A jak řekl, tak se i stalo. Malá byla v neděli v pět na světě. Když je vše OK, tak příroda ví, co dělat. Nevěště hlavu, mimčo si řekne, kdy půjde na svět. Akorát teď v těch vysokých teplotách to není asi nic moc.
@Radanka25 píše:
Ahoj, tak holky soucítím s vámi, já skoro před rokem také přenášela, porodila jsem 41+0, bylo to nekonečné, už jsem si tolik přála, aby malá byla venku, ale už to bude brzy za vámi a budete mít své uzlíčky u sebe… držím vám palečky
![]()
dekujeme / mne to ani tak nevadi, spis mi vadi, ty denni nekonecne otazky sms telefonay od rodiny a znamych TAK COOO??…