41. týden těhotenství - přenášení

26.5.14 19:08

41 týden tehotenství přenášení

Dneska máme termín porodu, jsem připravená ale malá se ještě nehrne..Budu rodit v kolíne a kdyby se někdo našel kdo je na tom podobne jako ja byla bych ráda :potlesk: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ncc1701
26.5.14 19:09

Já mám taky dneska termín, ale nebudu rodit v Kolíně. :-D

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
26.5.14 19:10

Jinak podle UTZ je mimčo o týden mladší a placenta o týden starší. Tak nevím, mám si asi vybrat, jestli dřív povolí mimčo nebo ta placenta. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
26.5.14 19:10

A jak se citis? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.5.14 19:11

Mne povidal doktor ze je o tyden starsi :D a nic jsem furt doma a mala me kope nebo se hybe jako kazdy den :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
26.5.14 19:12

Já se cítím dobře, poslední dobou vůbec nemám dojem, že jsem těhotná. Co ty?

• Citovat
  • Upravit
26.5.14 19:14

Ja mam nekdy poslicky..ale da se to vydrzet obcas se stane ze me boli vic bricho ale jinak vstavam posledni dobou plna energie a tesim se kdyz uz zhodim to co jsem nabrala :-) co cekas? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
26.5.14 19:21

Ahoj holky - ja mela termin vcera hahaha… ani naznak :) je mi dobre, zadne poslicky nic… ale uz bych to mela rada za sebou a hlavne at je mala v poradku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.5.14 19:27
@nadus píše:
Ahoj holky - ja mela termin vcera hahaha… ani naznak :) je mi dobre, zadne poslicky nic… ale uz bych to mela rada za sebou a hlavne at je mala v poradku..

a kde budes rodit? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
26.5.14 19:28

Ahoj, tak holky soucítím s vámi, já skoro před rokem také přenášela, porodila jsem 41+0, bylo to nekonečné, už jsem si tolik přála, aby malá byla venku, ale už to bude brzy za vámi a budete mít své uzlíčky u sebe :potlesk:… držím vám palečky :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
26.5.14 19:30

Já měla termín v pátek, dneska jsem byla na druhé kontrole v porodnici, ve středu jdu zase.
Taky bych to ráda už měla za sebou… Ale v Kolíně taky rodit nebudu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.5.14 19:33

Tak me to bude asi jedno kde budu rodit hlavne nech to mam uz za sebou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
26.5.14 19:40

Já rodila před rokem a taky jsem přenášela. Nakonec to bylo 42+2, ale všechno bylo, tak jak mělo být. Byla jsem už v nemocnici, ale bylo mi krásně a vůbec nic mi nechybělo. Dokonce jsem neměla ani jedny poslíčky. Zkrátka a dobře, když mi nic nebylo, nedělala jsem si hlavu a vše dopadlo perfektně. Manžel mají přenášení v rodině, tak jsem to i čekala. Už mi chtěli i vyvolat porod (to byl pátek), ale pan doktor se na mě podíval a řekl, že do neděle porodím sama. A jak řekl, tak se i stalo. Malá byla v neděli v pět na světě. Když je vše OK, tak příroda ví, co dělat. Nevěště hlavu, mimčo si řekne, kdy půjde na svět. Akorát teď v těch vysokých teplotách to není asi nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
26.5.14 19:57
@Naše Ivanka píše:
a kde budes rodit? :-)

ja v Praze / Podoli.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
26.5.14 19:58
@Radanka25 píše:
Ahoj, tak holky soucítím s vámi, já skoro před rokem také přenášela, porodila jsem 41+0, bylo to nekonečné, už jsem si tolik přála, aby malá byla venku, ale už to bude brzy za vámi a budete mít své uzlíčky u sebe :potlesk:… držím vám palečky :kytka: :kytka:

dekujeme / mne to ani tak nevadi, spis mi vadi, ty denni nekonecne otazky sms telefonay od rodiny a znamych TAK COOO??…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí