Po 30.tt CS 5

26.5.14 11:31

po 30tt cs 5

Ahoj holky od 20tt se mi cs pomalu zvedá. Napřed meknul čípek a potom prý je malej dole a ještě jeden bod za směr čípku… od toho 20tt si zavadim Utrogestan na noc 2 tobolky. A magnezko beru 4× denně a docela pomáhá. I když teď koncim 31 tt a tvrdne občas 5 x za den přibližně, premyslim ze bych si ho brala víc. Jak to mate vy z tím čs?? Možná záleží i na tom, že jsem po 3 těhotná.. modlim se za každý týden a hodně lezim, ale mám doma prvnacka a ještě 4 lety ho a ležet cely den zase nemůžu. Přítel je pres týden pryč. Jsem z toho na makovicí už :( :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17629
26.5.14 11:43

Ahoj, u třetího těhotenství to tak být může a nemusí to vést k předčasnému porodu. děloha se jako sval taky musí zatínat a pětkrát za den, to je úplně v klidu. Jsou ženy, které to mají mnohem víc a nic na to neberou. Horčík můžeš zkusit brát v přírodní formě, tablety už bych asi nepřidávala nějak moc víc, ale záleží na tvé zkušenosti. Dají se užívat třeba koloidní minerály, ty jsou výborně vstřebatelné (googli), nebo koupat v hořké soli. Navíc v těch koloidních je vše, co je třeba, nejen hořčík. Důležité je se zklidnit vnitřně (jj dobrá rada, já vím), ale ono to totiž působí zpětně i na relax těla a orgánů. To CS bude teď progredovat, toho se bát není třeba, každopádně předčasnému porodu ležením moc nepředejdeš. Držím palce, aby bylo vše tak, jak má být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4623
26.5.14 12:02

Ahoj :) Já jsem měla od začátku těhotenství CS 1, asi od 12tt CS 2 a od 20tt CS 3. Měla jsem pocit, že ten můj doktor všechno tak nějak fláká. Když jsem se ho ptala na to, jestli náhodou není CS 3 ve 20tt hodně, řekl mi něco v tom smyslu, že on je doktor a já do toho nemám co mluvit. Tak jsem přešla k jinému a ten mi až někde do 36tt psal 1, pak postupně 2,3.. až jsme skončili na 6 a rodila jsem ve 42tt :) Takže to CS je hodně subjektivní a když už jsi těhotná potřetí, dá se očekávat, že čípek se bude měnit rychleji :)
Hodně štěstí, ať to vydržíte aspoň do toho 39tt!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
26.5.14 12:24

Ja cekam druhe, jsem ve 32tt a CS mam furt 0. Kazdou kontrolu si preju, aby bylo aspon 1 nebo 2 a nic. Prvni porod mi museli vyvolat a nyni bych chtela rodit bez vyvolavacky, prirozene, tak uvidim. Nicmene se CS posuzuje subjektivne a co jeden dr. posoudí jako 0 muze druhy posoudit jako 3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.5.14 17:08

Holky ten hořčík mám nakazany ten vynechat nesmim. Břicho mi tvrdne při dávce 5 tablet denně a to az teď. Az od 31 jinak magnezko zabíralo, ani to nebudu skouset vysadit. Mám ho brát do 36 týdne. :) nemám jen ležet spíš nemám uklízet a být víc v klidu nic netahat. :) děkuji za rady :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
27.5.14 21:26

Marně hledám, kdo psal o vysazení hořčíku. nikdo, jen já radila přidat ho k tabletám ještě v přírodní formě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí