Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky dneska jsem už 47 DC MS nikde a TT mám negativní. Po prvním porodu jsem MS půl roku neměla vůbec, pak se to celkem srovnalo cyklus jsem měla tak 35 až 40 dní. Pořád ještě kojím tak 2 až 3 krát denně. Tento cyklus jsme se začali snažit a MS se nedostavovala tak jsem myslela že jsem těhu ale testy mi vycházejí negativně
. předminulý čtvrtek a pátek jsem měla hodně slabý růžový výtok tak jsem myslela že by to snad mohlo být uhnizďování ale to by mi snad už test ukázal těhu
nemáte někdo podobnou zkušenost nevíte co by to mohlo být? ![]()
Já měla oba první cykly snažení anovulační, jak na potvoru
Zpoždění, tak jsem hned jásala, testovala a prd a mrcha si pak přijuchala. Ony totiž ty anovuláky bývají delší jak běžné plodné cykly.
A v obou těch anovulačních cyklech jsem měla menší či větší krvácení uprostřed cyklu ![]()
Při druhém snažícím u druhého těhu jsem už ale zažila nidaci, celodenní hnědé špinění.
Ještě bych týden počkala a pokud nedojde mrcha a nebude pozitivní test, tak bych šla k dr na vyvolávačku.
Já to měla minulý cyklus taky. 43Dc a MS nikde a TT negativní, šla jsem na gyndu, kde mi doktor udělal UTZ a na těhu to na 99% prý nevypadalo, takže mi píchnu vyvolávačku s tím, že kdyby to těhu přece jen bylo, tak ho to spíš podpoří. Ale bohužel to těhu nebylo a za 5 dní dorazila mrcha. Doktor byl fajn a ještě mi teď vezme krev na zjištění ovulky a potom to prý kdyžtak budeme řešit. Takže jsem ráda, že jsem nečekala.
Ahoj holky.. Potřebovala bych poradit.. Nyní jsem 49 DC, MS nikde, čípek je nahoře, tt negativní.. Ovu vůbec nevím kdy byla..Poslední sex asi před týdnem a půl.. Může být šance? Moje dr mě objednala až v únoru a já každým dnem trpím nevědomostí..
@Anonymní píše:
Ahoj holky.. Potřebovala bych poradit.. Nyní jsem 49 DC, MS nikde, čípek je nahoře, tt negativní.. Ovu vůbec nevím kdy byla..Poslední sex asi před týdnem a půl.. Může být šance? Moje dr mě objednala až v únoru a já každým dnem trpím nevědomostí..
Ridila bych se vysledkem tehotenskeho testu.sance je,jestli byla ovulace hoodne opozdena.