47 DC a negativní TT

4092
3.5.11 09:50

47 DC a negativní TT

Ahojky dneska jsem už 47 DC MS nikde a TT mám negativní. Po prvním porodu jsem MS půl roku neměla vůbec, pak se to celkem srovnalo cyklus jsem měla tak 35 až 40 dní. Pořád ještě kojím tak 2 až 3 krát denně. Tento cyklus jsme se začali snažit a MS se nedostavovala tak jsem myslela že jsem těhu ale testy mi vycházejí negativně :nevim:. předminulý čtvrtek a pátek jsem měla hodně slabý růžový výtok tak jsem myslela že by to snad mohlo být uhnizďování ale to by mi snad už test ukázal těhu :think: nemáte někdo podobnou zkušenost nevíte co by to mohlo být? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
3.5.11 09:55

Já měla oba první cykly snažení anovulační, jak na potvoru :roll: Zpoždění, tak jsem hned jásala, testovala a prd a mrcha si pak přijuchala. Ony totiž ty anovuláky bývají delší jak běžné plodné cykly.
A v obou těch anovulačních cyklech jsem měla menší či větší krvácení uprostřed cyklu :nevim:
Při druhém snažícím u druhého těhu jsem už ale zažila nidaci, celodenní hnědé špinění.
Ještě bych týden počkala a pokud nedojde mrcha a nebude pozitivní test, tak bych šla k dr na vyvolávačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
3.5.11 10:30

Příspěvek upraven 17.05.16 v 13:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
3.5.11 10:32

Příspěvek upraven 17.05.16 v 13:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Venda04
3.5.11 10:40

Já to měla minulý cyklus taky. 43Dc a MS nikde a TT negativní, šla jsem na gyndu, kde mi doktor udělal UTZ a na těhu to na 99% prý nevypadalo, takže mi píchnu vyvolávačku s tím, že kdyby to těhu přece jen bylo, tak ho to spíš podpoří. Ale bohužel to těhu nebylo a za 5 dní dorazila mrcha. Doktor byl fajn a ještě mi teď vezme krev na zjištění ovulky a potom to prý kdyžtak budeme řešit. Takže jsem ráda, že jsem nečekala.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.1.19 19:33

Ahoj holky.. Potřebovala bych poradit.. Nyní jsem 49 DC, MS nikde, čípek je nahoře, tt negativní.. Ovu vůbec nevím kdy byla..Poslední sex asi před týdnem a půl.. Může být šance? Moje dr mě objednala až v únoru a já každým dnem trpím nevědomostí..

• Citovat
  • Upravit
15140
20.1.19 19:42
@Anonymní píše:
Ahoj holky.. Potřebovala bych poradit.. Nyní jsem 49 DC, MS nikde, čípek je nahoře, tt negativní.. Ovu vůbec nevím kdy byla..Poslední sex asi před týdnem a půl.. Může být šance? Moje dr mě objednala až v únoru a já každým dnem trpím nevědomostí..

Ridila bych se vysledkem tehotenskeho testu.sance je,jestli byla ovulace hoodne opozdena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí