4Baby - Guido grey 2012

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1826
30.6.13 11:24

4Baby - Guido grey 2012

Nemáte někdo zkušenot s tímto golfáčem??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9
30.6.13 12:35

Mám - jezdíme necelé dva měsíce a zatím super, jediné co mi trochu vadí při jízdě z kopce je kratší madlo, takže jsem párkrát nechtěně zabrzdila ale jinak za ty peníze je dobrý, lehký, má veliký nákupní koš. takže za mě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
30.6.13 12:54
@avoknumis píše:
Mám - jezdíme necelé dva měsíce a zatím super, jediné co mi trochu vadí při jízdě z kopce je kratší madlo, takže jsem párkrát nechtěně zabrzdila ale jinak za ty peníze je dobrý, lehký, má veliký nákupní koš. takže za mě :palec:

Díky, shaním jen něco levnějšího na dovču, tak snad bude vyhovovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
30.6.13 12:55
@avoknumis píše:
Mám - jezdíme necelé dva měsíce a zatím super, jediné co mi trochu vadí při jízdě z kopce je kratší madlo, takže jsem párkrát nechtěně zabrzdila ale jinak za ty peníze je dobrý, lehký, má veliký nákupní koš. takže za mě :palec:

Můžu se ještě zeptat jak se sklada, jestli to jde dobře??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
30.6.13 19:54

No popravdě jsem ho zkoušela složit jen když mi přišel a od té doby nebylo potřeba. poprvé to šlo dost ztuha, když jsem to zkusila znovu tak už to bylo lepší, chce to asi cvik, rozhodně jsou ale potřeba obě ruce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
12.11.13 08:20

Taky zvažuji koupi tohoto kočárku… Zajímá mě, jestli je k dennímu běžnému ježdění? Spíše po městě, ale ne všechny chodníky jsou good a k rodičům musíme po polní cestě, tak jestli zvládne i lehce nerovnější terén? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
12.11.13 12:38

My ho používáme pro běžné ježdění (už tedy né denně, chodíme spíš pěšky) - na větší nákup (košík je fakt veliký) a chodníky tu u nás nejsou taky nic moc a je to celkem v pohodě, polní cestu jsme taky párkrát zvládli, do žádného extra terénu to není ale lehce nerovný to zmákne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
12.11.13 12:51

Díky :-), malýmu je rok a ještě nechodí, takže bych ho právě teď ráda využila místo sporťáku, ten sice máme pěknej, ale dost velkej a nemotornej. Myslíte, že tyhle golfky zvládnou i zimu? A jak se vozí jednou rukou? S tím mám u našeho kočáru docela problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
12.11.13 13:13

Není zač :D, jednou rukou se vozí v pohodě, ale zimu asi nee, nebo teda aspoň ne tady u nás, nevím jak je to u Vás se sněhem, ale my tu máme dost a k domu nám to moc neprotahují, takže budeme vyndavat na zimu původní sporťák nebo sáňky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
12.11.13 13:19

I je :D, nemám bohužel na kočár kde kouknout, tak budu muset dát na úsudek a na názory… Ale asi do něj půjdu, jen nevím, jestli ještě někde seženu modrou verzi. Takže s fusakem do mrazu by to asi šlo, že? A pokud napadne sníh, vyndáme taky sporťáka. A co spaní? Spalo Vám tam dítko v pohodě? A ještě by mě zajímal sedák, jestli roční dítě bude mít nohy v rovině? Přijde mi, že je to docela krátký, u sporťáku zatím vozíme tu nožní podložku zvednutou, tak nevím, jestli by mu z toho nečouhali hožky? dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
13.11.13 08:17

Já ho taky kupovala jen podle netu, nikde jsem ho neviděla a modrý jsme taky původně chtěla, ale nakonec máme černošedý. do mrazu s fusakem je to ok, je vyšší než klasický golfky. v rovinně teda asi nohy mít nebude, nevím jak máte velké dítko, našemu bylo něco málo přes rok když jsme ho kupovali a nohy měl dolů(ale je dost velký měl 82cm), nožní podložka je opravdu krátká, ale občas v kočárku spí doteď bez problémů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
13.11.13 08:25

Tak malýmu bude rok teď v listopadu a má cca 76 cm, tak předpokládám, že nevadí, když mu budou nožičky trošku viset? Nevím… Jezdíme ven opravdu denně a je zvyklej mi v kočárku spát. Mám totiž v plánu golfky vyměnit za sporťák a ten odvézt k rodičům, tak si teď nějak nejsem jistá, zda je to dobrej nápad. (Samože jestli bude sníh, zase to otočím). Jenže bych si taky přála modrý a on už asi nikde není k sehnání :-(. Mám teď dilema, protože náš sporťák už mě jaksi nebaví (máme moc velkej a nemotornej) a nechce se mi čekat do jara a nemůžu najít adekvátní náhradu tomu 4Baby. Nechce se mi moc investovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí