Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nemáte někdo zkušenot s tímto golfáčem??
Mám - jezdíme necelé dva měsíce a zatím super, jediné co mi trochu vadí při jízdě z kopce je kratší madlo, takže jsem párkrát nechtěně zabrzdila ale jinak za ty peníze je dobrý, lehký, má veliký nákupní koš. takže za mě ![]()
@avoknumis píše:
Mám - jezdíme necelé dva měsíce a zatím super, jediné co mi trochu vadí při jízdě z kopce je kratší madlo, takže jsem párkrát nechtěně zabrzdila ale jinak za ty peníze je dobrý, lehký, má veliký nákupní koš. takže za mě
Díky, shaním jen něco levnějšího na dovču, tak snad bude vyhovovat.
@avoknumis píše:
Mám - jezdíme necelé dva měsíce a zatím super, jediné co mi trochu vadí při jízdě z kopce je kratší madlo, takže jsem párkrát nechtěně zabrzdila ale jinak za ty peníze je dobrý, lehký, má veliký nákupní koš. takže za mě
Můžu se ještě zeptat jak se sklada, jestli to jde dobře??
No popravdě jsem ho zkoušela složit jen když mi přišel a od té doby nebylo potřeba. poprvé to šlo dost ztuha, když jsem to zkusila znovu tak už to bylo lepší, chce to asi cvik, rozhodně jsou ale potřeba obě ruce
Taky zvažuji koupi tohoto kočárku… Zajímá mě, jestli je k dennímu běžnému ježdění? Spíše po městě, ale ne všechny chodníky jsou good a k rodičům musíme po polní cestě, tak jestli zvládne i lehce nerovnější terén? Díky
My ho používáme pro běžné ježdění (už tedy né denně, chodíme spíš pěšky) - na větší nákup (košík je fakt veliký) a chodníky tu u nás nejsou taky nic moc a je to celkem v pohodě, polní cestu jsme taky párkrát zvládli, do žádného extra terénu to není ale lehce nerovný to zmákne.
Díky
, malýmu je rok a ještě nechodí, takže bych ho právě teď ráda využila místo sporťáku, ten sice máme pěknej, ale dost velkej a nemotornej. Myslíte, že tyhle golfky zvládnou i zimu? A jak se vozí jednou rukou? S tím mám u našeho kočáru docela problém.
Není zač
, jednou rukou se vozí v pohodě, ale zimu asi nee, nebo teda aspoň ne tady u nás, nevím jak je to u Vás se sněhem, ale my tu máme dost a k domu nám to moc neprotahují, takže budeme vyndavat na zimu původní sporťák nebo sáňky ![]()
I je
, nemám bohužel na kočár kde kouknout, tak budu muset dát na úsudek a na názory… Ale asi do něj půjdu, jen nevím, jestli ještě někde seženu modrou verzi. Takže s fusakem do mrazu by to asi šlo, že? A pokud napadne sníh, vyndáme taky sporťáka. A co spaní? Spalo Vám tam dítko v pohodě? A ještě by mě zajímal sedák, jestli roční dítě bude mít nohy v rovině? Přijde mi, že je to docela krátký, u sporťáku zatím vozíme tu nožní podložku zvednutou, tak nevím, jestli by mu z toho nečouhali hožky? dík
Já ho taky kupovala jen podle netu, nikde jsem ho neviděla a modrý jsme taky původně chtěla, ale nakonec máme černošedý. do mrazu s fusakem je to ok, je vyšší než klasický golfky. v rovinně teda asi nohy mít nebude, nevím jak máte velké dítko, našemu bylo něco málo přes rok když jsme ho kupovali a nohy měl dolů(ale je dost velký měl 82cm), nožní podložka je opravdu krátká, ale občas v kočárku spí doteď bez problémů
Tak malýmu bude rok teď v listopadu a má cca 76 cm, tak předpokládám, že nevadí, když mu budou nožičky trošku viset? Nevím… Jezdíme ven opravdu denně a je zvyklej mi v kočárku spát. Mám totiž v plánu golfky vyměnit za sporťák a ten odvézt k rodičům, tak si teď nějak nejsem jistá, zda je to dobrej nápad. (Samože jestli bude sníh, zase to otočím). Jenže bych si taky přála modrý a on už asi nikde není k sehnání
. Mám teď dilema, protože náš sporťák už mě jaksi nebaví (máme moc velkej a nemotornej) a nechce se mi čekat do jara a nemůžu najít adekvátní náhradu tomu 4Baby. Nechce se mi moc investovat…