Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
PetruS píše:
taky rodím v listopadu, ale jsem z Přerova, tak rodit budu u nás. Přesto mám ale dr. ve Zlíně a i na vyšetření jezdím do Zlína
áha a ke komu chodíš??
nevíte někdo, zda je potřeba to říct předem, že to chcete nahrát na DVD nebo stačí až ten den, jak tam přijdete? (DVD i flash disk si pro jistotu beru sebou). Díky za info
já myslím, že oni s tím počítají, když se tam objednáváš, tak to stačí říct až tam.
Zdravim devcata,
chtla jsem se zeptat, kolik stoji u vas ultrazvuk 3D??? Ja jen, jestli t ma latit 150euro, nebo bude levnejsi zaletet s d CR.. moc moc dekuju..
""http://tickers.baby-gaga.com/p/dev300pr___.png:http://tickers.baby-gaga.com/…300pr___.png
V CR je to určo levnější, záleží i odkud jsi. V Praze to bude dražší než na Moravě. Jinak u nás v Itálii to stojí taky 150 euro
Ahoj holky,chtěla bych oživit tuto diskuzi. mám se zítra objednat na OSCARa do Baťovky do Zlína. Mám ale zakloněnou dělohu a nevím, jestli se mi za dva týdny už překlopí. Co když přes břicho na utz nic neuvidí? To budou dělat ten dlouhý utz vaginálně? To je tak nepříjemné. Děkuji za vaše zkušenosti a odpovědi.
Jo a pojišťovna to hradí?
jittu píše:
Ahoj holky,chtěla bych oživit tuto diskuzi. mám se zítra objednat na OSCARa do Baťovky do Zlína. Mám ale zakloněnou dělohu a nevím, jestli se mi za dva týdny už překlopí. Co když přes břicho na utz nic neuvidí? To budou dělat ten dlouhý utz vaginálně? To je tak nepříjemné. Děkuji za vaše zkušenosti a odpovědi.
Jo a pojišťovna to hradí?
Jestli jdeš na 3D, tak platit budeš. Ale většinou pokud není mimi vidět, je třeba otočené, tak neplatíš nic.
Chtěla bych oživit tuto diskuzi, protože pořád čtu o tom, jak na to maminy chodí. Byla jsem teď na velkém UTZ ve 21. týdnu, ale 3D nebo 4D mi nikdo nenabídl. Co to znamená? Má to nějaký praktický význam, nebo jde jen o pokoukáníčko?
@Cuarentena no je to jen pokoukanicko
udelaji foto a natoci DVD.
4D UZ dela Gennet a stoji to kolem 1600 czk
@Cuarentena jo jeste doporucuji nejvhodnejsi dobu mam takovy pocit v 24 - 28 tydnu
@Cuarentena ahoj no mě to dr.taky nenabidla a když jsme se o tom bavily tak mi řekla že to he přesně jak jsi psala na pokoukání:-)já jdu teď 2.1.to budu 23+3 je potřeba to absolvivat přibližne do 24.týdne pak už je mimi moc veliké na to aby to slo na tomto utz videt.Budu to mír i se záznamen a jdu tam vyloženě kvuli tomu abych to měla na památkz a viděla obličej malé:-)
3D a 4D ultrazvuková vyšetření
Home » Fetální medicína
Baby – faceing - máte možnost zachytit tvář Vašeho dítěte již na počátku jeho vývoje pomocí 4D zobrazení na přístroji GE Voluson 730. Nejvhodnější období je od 24. - 28. týdne těhotenství. Můžete se objednat u našich porodních asistentek, které také 4D zobrazení provedou. Prostorové 4D zobrazení tvaru obličeje plodu nemůže nahradit ultrazvukové vyšetření. Nejedná se o diagnostické vyšetření, ale o počítačovou rekonstrukci. 4D zobrazení můžeme udělat pouze na Vaši žádost bez žádanky od ošetřujícího lékaře, není však hrazeno ze zdravotního pojištění. Ceny naleznete v katalogu dohodnutých služeb.
4D doporučuju…je to opravdu jenom to pokoukáníčko, ale moc krásné…
obličeje miminek jsou krásně vidět… ![]()
@Cuarentena já platila za dvě krásné fotky tři stovky. a půl hodinky jsem si mohla mimčo prohlížet jak se v bříšku vrtí atak.
Ahoj maminky,
nevíte, zada bych se mohla někde objednat na 3D ultrazvuk bez lékařského doporučení? jsem ve 14tt a gynekolog mě na něj prý pošle až kolem 25tt, chtěla bych mít fotečky i z tohoto období. Nevíte nějaké info? ![]()