Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte maminky,,nevíte náhodou některá něco o 3d,popřípadě 4d ultrazvuku ve zlíně???jak se vám tam líbílo????Díky moc
Dělá to tam doktor Polák, za týden jde k němu švagrová. Natočí ti to i na DVD. Já na tom 4D sice nebyla ve Zlíně, ale je to úžasné, to miminko vidíš skoro jako v reálu. Určitě doporučují!!!!
jojo zážitek je to super já byla s prvním v brně,,,chtěli by jsme ted zkusit zlín????nevíš náhodou název kliniky,,,našla bych si to na netu,,,
Myslím si, že by si to mělo jmenovat Prediko, zadej si to do vyhledávače.
Ahojky, ano prediko, jejich stránky jsou
www.prediko.cz
stojí to 980 Kč, budeš mít dvd a fotku. chystám se tam taky
Petruš, to se mi nechce věřit, že by ti ten 3D ultrazvuk s fotkou a cédečkem hradila pojištovna. Moje švagrová na tom oskaru byla(v Batovce), ale skrz vývojové vady, proto nic neplatila, ale taky nedostala dvd.
PetruS píše:
Tak to OSCAR je zdarmahradí pojišťovna.
oscar ano, to jdeš na screening, ale 4D se platí
Jinak ´v prediku jsem platila za screening 1500
derida píše:
Petruš, to se mi nechce věřit, že by ti ten 3D ultrazvuk s fotkou a cédečkem hradila pojištovna. Moje švagrová na tom oskaru byla(v Batovce), ale skrz vývojové vady, proto nic neplatila, ale taky nedostala dvd.
v tom 12 tt dvd nedělají, až v tom 20tt na velkém utz nebo pak později na 4D
PetruS píše:
To je vlastně pravda s tím DVD, holky, nějak mi to nedošlo![]()
ale užij si to, ten utz trvá delší dobu než u gyn dr, a jestli tam budeš mít dr Kovalčíka, to je nejsympatičtější doktro z nemocncie. Kéééž by mě v listopadu rodil.
PetruS píše:
taky rodím v listopadu, ale jsem z Přerova, tak rodit budu u nás. Přesto mám ale dr. ve Zlíně a i na vyšetření jezdím do Zlína
áha a ke komu chodíš??
nevíte někdo, zda je potřeba to říct předem, že to chcete nahrát na DVD nebo stačí až ten den, jak tam přijdete? (DVD i flash disk si pro jistotu beru sebou). Díky za info
já myslím, že oni s tím počítají, když se tam objednáváš, tak to stačí říct až tam.
Zdravim devcata,
chtla jsem se zeptat, kolik stoji u vas ultrazvuk 3D??? Ja jen, jestli t ma latit 150euro, nebo bude levnejsi zaletet s d CR.. moc moc dekuju..
""http://tickers.baby-gaga.com/p/dev300pr___.png:http://tickers.baby-gaga.com/…300pr___.png
V CR je to určo levnější, záleží i odkud jsi. V Praze to bude dražší než na Moravě. Jinak u nás v Itálii to stojí taky 150 euro