4D ultrazvuk Most

1326
4.6.14 11:01

4D ultrazvuk Most

Ahoj maminy :mavam:, chci se zeptat zda některá z Vás byla na 4D ultrazvuku u pana Zemánka. Chci se zeptat jak to probíhalo, kolik jste platili, zda doktor zdělí pohlaví (na webových stránkách má určení pohlaví 150Kč, ale předpokládám že to se nevztahuje na 4D, ale obyčejné vyšetření) a co dostaneme domu zda cd s fotkami a videem nebo i vytisknutou fotečku? :) Předem moc děkuji za odpovědi :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1584
4.6.14 11:07

@Barča 27 Já tam byla a dostanete několik fotek + CD, mě teda malá odmítala spolupracovat tak jsem tam musela skákat a chodit a stejně se moc nechtěla ukázat, ale to video je moc hezké a z toho jsem si udělala více fotek. Věnoval se nám asi 30 min a stálo to 1000,– S pohlavím nevím, já ho už věděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1919
4.6.14 11:14

Byla jsem tam 2 měsíce zpátky. Dostala jsem 7 vytištěných fotek a CD s videem. Pohlaví ti také řekne, ale já ho už věděla :). Malá krásně spolupracovala a pan doktor vše ukázal - má tam monitor zvlášť pro něj a zvlášť pro maminky. A zvědavému taťkovi vše vysvětlil a popsal :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
4.6.14 11:32

Mockrát děkuju, trefila jsem se sestřičce přímo do svačiny takže jsem nemohla moc vyzvídat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5003
18.9.14 12:45

Ahojky holky, jaký máte názor na dr. Zemánka? Chci se někam objednat na 4d ultrazvuk, tak se ptám :) jinak jsem se ještě chtěla zeptatv kolikátém týdnu se tam chodí? děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
18.9.14 14:44

@kaaminek Ahoj já jsem tam byla a v pohodě, vyjde to u něj asi nejvýhodněji, všechno nám popsal, dostali jsme pár fotek přesně ti to nepovim protože jsme jich už dost rozdali :lol: a dvd s asi 5minutovým videem, byla jsem ve 20.tt a myslim že jsem měla počkat, kolem 30.tt je vidět krásně obličejíček a detaily oproti tomu v tom 20.tt je vidět zase celé tělíčko tak záleží co upřednostňuješ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5003
2.10.14 11:34

Ahojky @Barča 27 moc děkuji za informace :-) tak jsem se dnes u pana dr. objednala jdu 5/11 se na našeho drobečka podívat:-) Mám jít normálně v kalhotech? nebo si mám přibalit pro jistotu sukni? a jaký je pak doktor - ukáže-vysvětlí? byla jsi spokojená.. :-) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1919
2.10.14 17:28

@kaaminek Jestli nevadí, odpovím :)

Pan doktor nám vše vysvětlil a ukázal, řekl pohlaví, které jsem už věděla ale byla jsem ráda že potvrdil holčičku přece jenom víc doktorů se snad neplete :lol:. Stačí ti kalhoty které si dáš jen pod pupík, vyšetřuje jen normálním UTZ :) Doktor i sestra jsou příjemní :)

Držím palečky ať prcka hezky uvidíš. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5003
3.10.14 10:06

Ahoj @CarolineJ, jéé děkuju moc za odpoveď, jj jdu tam cca za měsíc, ale už teď se moc těším. Hlavně že dr je fajn to jsem moc ráda.. člověk už z těch doktorů má panickou hrůzu :D:D syndrom bílého pláště :D:D:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1919
3.10.14 10:44

@kaaminek nemas zač :). Jo cele tehu dokola sama prohlídka a doktoři :) snad za celý život jsem nebyla tolikrát na krvy a všem možném :mrgreen: ale co by jsme pro ty nase zlatíčka neudělali :)). Plánuješ rodit v Moste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
3.10.14 12:01

No na porod v Mostě jsem zvědavá hlavně s tím předěláváním porodnice :roll: 30 let se tam nic neděje jen co tam mam jít vše je vzhůru nohama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1919
3.10.14 12:15

@Barča 27 Zákon schválnosti. Už to máš za pár :). Ale co se týče personálu nemůžu si stěžovat. Měla jsem velkou holčičku a bez nástřihu. A to jsem byla prvorodička :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
3.10.14 12:36

@CarolineJ načetla jsem docela horory o personálu, takže to tak neni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
3.10.14 12:38

Ahoj @Barča 27 taky chci jít na 4D k němu, jen nevím jestli to není pozdě, ve 31 tt? co myslíte :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
3.10.14 12:42

@Sibi8889 ahoj :mavam: na webu má fotky z 4D 37.týden myslim že neni pozdě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí