Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Barča 27 Po přečtení recenzí jsem se bála a nechtěla jsem tam jít, ale nakonec jsem spokojená. Všichni určitě příjemný nejsou. Ale já přijela ve 4 ráno měla jsem bolesti po 5 minutách, ale rodila jsem až ve 23h
. Celý den se starala porodní asistenka, pořád mě kontrolovala. Při porodu jsem měla dvě PA a doktorku Antonetovou nebo tak nějak byla do Ukrajinka, ale fakt v pohodě podporovala mě protože už jsem to vzdávala.
Sestry na gyndě taky v pohodě až na jednu, ta byla protivná už od pohledu
. Dětské sestry jsou zlatý, všechno vysvětlí a pomůžou jen se jich nesmíš ptát na problémy s prsama to jsou protivný a řeknou že to máš řešit s gyn. sestrou.
Jinak já měla nadstandartní pokoj a můžu ho jen doporučit, protože není nad soukromý. A hlavně se asi 20× denně ze začátku sprchuješ a tam máš sprchu hned za dveřma pokoje, tudíž máš mimčo hned u sebe a nemusíš se prosit o hlídání.
@CarolineJ ju díky, nadstandart určitě chci, jenže jsou jen 4… kdyby nebyl přemýšlela jsem že snad zaplatím těch 800/denně za apartmán nebo jak tomu říkají
Děkuji @Barča 27
mě jde stejně o ten obličej, abych videla
…jinak já jdu rodit do Kadaně, bojim se toho Mostu jak to tam předělavají
..ten apartmán je prý super, máš klid na všechno, výběr z 6 jídel denně
@Sibi8889 apartmán je pro mě zbytečný, je tam lůžko pro přítele a může tam s tebou být celou dobu taky hospitalizovaný, jenže my máme psa takže by to stejně nešlo…ještě když chodí do práce tak si musí odpočinout, nebo už vidím jak by ho každý den někdo pouštěl v 5 na ranní apod..takže pro mě trošku vyhozené peníze a brala bych to jen kdyby byly nadstandarty obsazené
Jojo mě to taky přijde naprosto zbytečné
lepší už je ten nadstandart, taky ho chci určitě, tak doufám že budou volné ![]()
@Sibi8889 tak v Kadani bych ho určitě chtěla taky hlavně kůli návštěvám slyšela jsem že když za tebou přijdou musíte na chodbu nebo do společenské místnosti, aby jste nerušili na pokoji což je na jednu stranu super že ti necourají cizí lidé po pokoji ale zase sedět furt někde na chodbě
…jinak tě tedy obdivuju že jedeš do jiného města mě jak to chytne budu ráda že jsem okamžitě v nějaké porodnici a ne přejíždět do jiného města, vm že se to dá stihnout v pohodě klidně až do Prahy ale stejně bych byla nervózní ![]()
@Barča 27 no ono ty dnešní navstevy na chodbach jsou skoro všude už, jsem registrovana ještě u Apolináře, pač jsme se nedavno prestehovali a tam to bylo taky, nedovedu si to predstavit, kdyz jsem to videla bylo to hrozny!..taky mám strach docela, ale nemyslim si že to bude tak rychle, ale do Mostu proste nechci:(
@Sibi8889 to se ti na jednu stranu vůbec nedivím v Kadani prý super ![]()
Já taky nechci do Mostu, takže přemýšlím Kadaň nebo Ústí ![]()
Určitě do mostu nechci, jednou jsem tam skončila na gyndě na pohotovosti, naštěsí jsem mohla jít domů a ležet doma, ale do Mostu ne-e. Už jen ta chodba tam br..
Néé neboj, kámošky si most chválí. hlavně dětský
ale já most nechci nu. ![]()
Já taky nechci no, kamarádka je PA v Mostě, a co mi vyprávěla noo hrůza, ale zase jak kdo to chytí, 100 lidi 100 nazoru
to je všude bohužel.