Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky,
tusim, ze podobne tema tady uz bylo, ale nenasla jsem. Tak se omlouvam.
Chtela jsem se zeptat, kde na SM provadi 3D, lepe 4D UTZ? Vim o Novem Jicine, ale zajima me spis Ostrava a okoli. Dekuji moc za pripadne nasmerovani.
Ahoj, byla jsem na 3D UTZ v Havířově - Mudr. Alšová. Je třeba se telefonicky objednat, stálo nás to 500,– za asi 15 min DVD.
Pomněnka
V Havirove? Super, tak tam zrovna jedeme
A na tom DVD jste meli jen fotky nebo i filmecek?
Je to film, ze kterého jdou udělat fotky. Chvílemi normální UTZ a pak 3D, když se mimčo správně otočí a ukáže tvářičku, nebo ručičku… Vidíš moc pěkně jak se mimčo hýbe, otáčí, ale jak se to přepne do 3D tak je to takové sekané, nevím jak to popsat, ale je tam všechno pěkně vidět. Můžeš si vzít sebou i více lidí. S komentářem Mudr. se v tom pak člověk lépe vyzná.
Pomněnka ![]()
Doporučuji také Gynprenatal, MUDr. Kovář. S pí Dr. Alešovou nemám dobré zkušenosti. Než jsem otěhotněla, tak to ještě šlo, ale jakmile jsem otěhotněla, byl jeden problém za druhým. MUDr. Kovář je špička v oboru, na 3D UTZ má diplomovou práci a druhá polovina těhotenství v jeho péči byla perfektní. Samozřejmě i po porodu je péče super.
Video z 3D UTZ si i po víc jak roce pouštíme a je to nádhera. Přeji pohodové těhotenství
)
Lois a Vojtíšek ![]()
Dekuji za odkazy i za doporuceni! Projizdela jsem nekolik dni internet, ale asi jsem hledala spatne. Jeste jednou diky!
Vsem preji pekne leto.