4kg za 5 dnu?!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Tazvesnice
6.6.19 10:12

Uz jsi skoro na konci, pravdepodobne to bude voda ;) pokud bude vse na prohlidce v poradku, tak to neres, porodis a prvni co jde dolu (krom vahy mimink a vseho kolem nej) je voda :) ja jsem na konci treba dva tydny nepribrala nic a pak pomalu behem 24 hodin 3 kila :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37125
6.6.19 10:14

Jo já taky v těch posledních týdnech a dnech nabrala hrozně vody. Nohy jak konve ani sem nenazula boty. A to sem celkově v těhotenství krom té vody a dítěte nepribrala skoro nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
6.6.19 11:00

Já mám teď za 2 dny skoro 2 kg. Řekla bych, že je to nástupem toho horka. Taky to pozoruji na nohou hlavně. I prstýnky jdou hůře sundat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
6.6.19 11:08

@mau-mau ja predevcirem sundala prstynky na noc a rano je narvala tak tak. Takze sly do krabicky. Kotniky taky nemam a vcera jsem byla donucena koupit si letni boty, probuh velikost 42!!! 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
6.6.19 11:09

Já už musela sundat prstýnek a povolit tkaničky u bot, taky zadržuji vodu, jsem 32.tt Bude to určitě tím horkem, pokud máš bílkovinu a tlak ok, tak hod nohy nahoru, chlaď a odpočívej, co to jde. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37125
6.6.19 11:12

@mau-mau prstýnky si radši sundej, kdyby si otekla najednou víc tak je už nesundas a budou ti je muset přestřihnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
7.6.19 19:48

To bude voda ;) je horko a v takovém počasí i „normální“ tělo zadržuje víc vody

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie