Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jo já taky v těch posledních týdnech a dnech nabrala hrozně vody. Nohy jak konve ani sem nenazula boty. A to sem celkově v těhotenství krom té vody a dítěte nepribrala skoro nic.
Já mám teď za 2 dny skoro 2 kg. Řekla bych, že je to nástupem toho horka. Taky to pozoruji na nohou hlavně. I prstýnky jdou hůře sundat ![]()
@mau-mau ja predevcirem sundala prstynky na noc a rano je narvala tak tak. Takze sly do krabicky. Kotniky taky nemam a vcera jsem byla donucena koupit si letni boty, probuh velikost 42!!!
![]()
Já už musela sundat prstýnek a povolit tkaničky u bot, taky zadržuji vodu, jsem 32.tt Bude to určitě tím horkem, pokud máš bílkovinu a tlak ok, tak hod nohy nahoru, chlaď a odpočívej, co to jde. ![]()
@mau-mau prstýnky si radši sundej, kdyby si otekla najednou víc tak je už nesundas a budou ti je muset přestřihnout.
To bude voda
je horko a v takovém počasí i „normální“ tělo zadržuje víc vody
Uz jsi skoro na konci, pravdepodobne to bude voda
pokud bude vse na prohlidce v poradku, tak to neres, porodis a prvni co jde dolu (krom vahy mimink a vseho kolem nej) je voda
ja jsem na konci treba dva tydny nepribrala nic a pak pomalu behem 24 hodin 3 kila