4.měsíční miminko a spaní

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
2.12.24 00:00

4.měsíční miminko a spaní

Dobrý den, prosím o zkušenosti i radu..Mám plně kojeného 4.měsíčního chlapečka a poslední dva týdny, hůř spí, dříve vydržel 6-8h spinkat v kuse a pak se budil po 3h a teď…před spaním ho musím nakojit dvakrát a usne mi u prsa a po hodině se začne hrozně kroutit a po 3, hodinách mu hodinu nandavám dudlíka a spí tak napůl, hrozně sebou mlátí asi mu nejde usnout, pak už dostane nervy a vzbudí se, takže ho zase nakojim a takhle je to až do rána..je to hrozný, jen sedím nad postýlkou a nandavám mu dudlík aby se nějak ukonejšil a spinkal, ale není to na dlouho, nevím co mám dělat, čím to je..To má jako furt hlad, nebo jen špatně spí, nikdy jsme se spaním problém neměli..neříkám, byli horší dny ale více těch lepších..moc prosím o nějaké zkušenosti a rady, děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16184
2.12.24 01:18
@Anonymní píše: Více

Neseď nad postýlku a ležte spolu v posteli, třeba tě chce jen u sebe :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
2.12.24 02:21

Po třech hodinách je to pohoda, já mám 5 měsíčního a od jednoho měsíce se mi budí častokrát i po hodině.. když se vzbudí po třech tak si pískám😂jinak ve 4 měsících je spánková regrese, tak třeba to bude váš případ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24173
2.12.24 04:48

Dej si ho do postele a bude to lepší ;) chce tě mít u sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24173
2.12.24 04:49
@vabarbora píše: Více

Mám skoro 18ti měsíčního a když se vzbudí po třech hodinách tak slavím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18571
2.12.24 06:54

Normálních že se mezi 4/5m spánek mění. Uspávání bylo peklo, ale ze začátku mi spala malá klidně do 22-5. Pak se to upravilo na vstávání na mliko po 2 hodinách. Občas skoro probdělé noci. Rada je se smířit. Pokud nemá nějaké alergie a problémy i přes den případně vyrážku co ho svědí, tak smolik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6616
2.12.24 07:49

Máme to samé, od 3,5m je to hrozné. Na chvilku pomohlo mít ho v posteli, ale teď už se šíleně budí i tam. Tak ho dávám do postýlky prirazene k posteli, ať si aspoň normálně lehnu.

První cca 3 hod, to jakš tak jde a pak už se jen kroutí, mrci že se budí, mrci že ho dávám od prsa, mrci že..

Zkusila jsem zase zavinout ruce, zkusila jsem zda to nejsou zuby. Zkusila jsem změnit spánek přes den, zkusila jsem prodloužit i zkrátit časy, kdy jde spát. Ne nic nepomáhá :mrgreen:

Jo, do 3,5m to bylo zlaté miminko co jen chtělo mlíko po 2 hodinách. Já si to užívala, byla jsem vyspaná. Teď je to malej satanas, ale zlatej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.12.24 08:06

No dneska jsem si ho poprvé nechala na posteli a bylo to teda na prd, malej je hrozně hodný miminko už od narození, vůbec nepláče, to už musí být, až teď ten poslední týden, co se mu hůře usíná tak jako chvilkově pobrekává, ale nic hrozného, a na té posteli to bylo teda horší, je prostě zvyklý na svojí postýlku, takže si ho na posteli budu nechávat, jen když mi usne u prsa, jinak bude v postýlce, tam vydrží spát dýl, než semnou na posteli, už třetí den melu z posledního, moc si přeju, aby to dnes bylo lepší, dokonce se ho snažím před spaním pořádně utahat a stejně je to k ničemu..jinak přes den spí dopoledne půl hodiny pak po obědě 3h v kuse a občas se povede že si dá 20 minut mezi půl 5 až půl 6 jak kdy a má co dělat vydržet s koupáním a kojením do7h..no s tím nic neudělám, hold se to nějak a někdy spraví v noci protože přes den je to furt stejné to se nemění…

• Citovat
  • Upravit
6616
2.12.24 08:51

No prostě od regresu je to děsné, taky mám jinak usměvavého super tvorečka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
2.12.24 09:55

Zuby? :nevim: V podobném věku to začalo u našich dvojčat a trvalo to asi do roka, kdy se budili na střídačku nonstop celou noc. Já to vyřešila dětmi v posteli a „samoobsluhou“ - jen jsem se převalovala a kojila v polospánku toho, kdo zrovna mrčel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.12.24 14:49

Tak ještě do včera spal přes den krásně, dneska sebou hrozně mlátí už i přes den, vůbec mu nešlo spát, furt se mlátil ze strany na stranu, jako to dělá v noci, ale ne tak moc teda…no dnešní noc bude zajímavá..vytáhla jsem opět košíček, tak holt se bude zase uhoupávat, snad mu to pomůže k lepšímu spaní

• Citovat
  • Upravit
6616
2.12.24 20:58
@Anonymní píše: Více

Joo, taky mi přes den nespal, vůbec. A to mel pár měsíců pravidelní dopo a odpo spánek.. večer už mu to nešlo dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
3.12.24 13:06

@anavi13 prave ste mi vzala naději na to, ze se to zlepsi😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24173
3.12.24 14:06
@vabarbora píše: Více
:D zlepší :D já mám na spánek hrozné děti :D všichni ostatní jsou na tom líp :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.12.24 16:10

Tak spíme spolu v posteli a některé dny byli už lepší, jen prostě už nemá tak tvrdý spánek, nandavám mu dudlík každou chvilku a když to není hned prostě se vzbudí a mele sebou dokud zase neusne, což nedá spát mě, protože stále padá ten dudlík, dokud teda nedostane nervy a neozve se, to pak dostane cicinku a spí dál, nebo taky ne a jsme vzhůru další dvě hodiny..no jo nemohl to být ideál věčně..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510