4tt – příznaky a nepříznaky těhotenství

Anonymní
22.9.19 19:44

4tt, příznaky nepříznaky

Ahoj holky, maminky a budoucí maminky.

Čekala jsem na MS v pátek, nedorazila, na testech duchové, to je asi normální..

Je mi jasné, že příznaky jako takové, na ty je brzo, nějak se ano nepozoruju. ALE je možné že už tak brzy mám leskle oči (někdo to prý podle oči pozná hned ze jste v tom) a pořád bych spala??..

Asi hloupý dotaz, ale vážně mě to zajímá ????
Nebo.. Co jste ve 4tt pocitovali vy?

Děkuji za reakce.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
199
22.9.19 19:50

Ja ve 4tt mela priznaky nula. Je to dost individualni, jestli mas duchy na testech, tak tehotna budes. Preji, at duch sili a je to prosperujicici tehotenstvi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
22.9.19 19:55

Já jsem měla jakési příznaky už den po vynechání a ještě jsem neměla ani udělaný test. Ani to nejde úplně popsat, bylo mi jinak. Přeju hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.9.19 19:58

Ještě by mě zajímalo.. Kdy si dojít na vyndu.. Za 3 tydny v 6tt nebo radši klidně až 8tt.
Nejradši bych šla samozřejmě hned :lol: ale všude čtu něco jiného..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.9.19 19:59

Pardon, za 2 týdny :D :D preklep

• Citovat
  • Upravit
53518
22.9.19 19:59
@Anonymní píše:
Ahoj holky, maminky a budoucí maminky.

Čekala jsem na MS v pátek, nedorazila, na testech duchové, to je asi normální..

Je mi jasné, že příznaky jako takové, na ty je brzo, nějak se ano nepozoruju. ALE je možné že už tak brzy mám leskle oči (někdo to prý podle oči pozná hned ze jste v tom) a pořád bych spala??..

Asi hloupý dotaz, ale vážně mě to zajímá ????
Nebo.. Co jste ve 4tt pocitovali vy?

Děkuji za reakce.

Nic. Netušila jsem, že jsem těhotná. Oči se mi lesknou pokaždé, když mám rýmu a teplotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
22.9.19 20:02
@Anonymní píše:
Ještě by mě zajímalo.. Kdy si dojít na vyndu.. Za 3 tydny v 6tt nebo radši klidně až 8tt.

Ja příznaky měla shruba 4 dny po vynechání (ale to už jsem pár dní věděla že jsem těhotná) a na gyndu je opravdu lepší jít kolem toho 6-7 týdne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1923
22.9.19 20:07

Také jsem aktuálně čtvrtý týden a jen mě bolí prsa. Na gyndu klidu 16.10. Byla jsem objednána na prevenci :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
22.9.19 20:08
@Anonymní píše:
Čím dýl vydržíš, tím líp :D Udělej kompromis a jdi v sedmém :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
22.9.19 21:15

Já teda cca 3 dny před vynechanou menstruací pocítila nejednou šílenou únavu, jak jsem seděla na zemi a skládala plenky, tak jsem si prostě musela lehnout a zavřít oči a prostě jsem na té zemi chvilku usnula, to bylo u druhého. U prvního jsem nic nepociťovala, snad jen bolavá prsa, ale to jsem myslela, že je PMS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.9.19 22:21

Já u druhého těhotenství měla už ve 4tt silnou čárku a nevolnosti snad jeste dřív než jsem si ten test udělala 8o bolel mě podbřišek, prsa, každé ráno mi bylo šoufl, průjmy, motání hlavy a hrozná únava :D byla to síla no.. ale do 3 měsíců to bylo pryč. V 6 tt mi to už doktor potvrdil

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.9.19 11:56

bolesti

Dobrý den potřebovala bych poradit sem ve4tt a mám docela silné bolesti jako při menstruaci ale silnější je to normální,?jestli mate nějaká zkusenost děkuji

• Citovat
  • Upravit
6238
23.9.19 15:05
@Anonymní píše:
Dobrý den potřebovala bych poradit sem ve4tt a mám docela silné bolesti jako při menstruaci ale silnější je to normální,?jestli mate nějaká zkusenost děkuji

Naprosto normální ;) pokud nekrvacíš je to v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
23.9.19 15:55

Ja zjistila z testu, ze jsem tehotna v 4tt a krom tech dvou carek jsem nemela jine indicie :lol: u doktora me sami objednali az na 8tt, ze to do te doby moc nema smysl…cekani nekonecne, ale odmenou bylo viditelne bijici srdicko naseho miminka :srdce: jinak bolesti podobne menstruacnim jsou podle me uplne normalni, nakonec ty zmeny se deji ve stejne oblasti, kde se jinak deji mesic co mesic jinaci zalezitosti :lol: priznaky nemusi byt zadne, ja se teda sledovala porad a vsude a snazila jsem se i vsugerovat si, ze neco je jinak, ale nebylo :lol: drzim palce, at to klapne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.20 11:56

Obnova diskuse

Ahojky, chci se zeptat… Rok se snazime o miminko, v rijnu 2019 sem se prosla zamlklem tehu v 6+2 bez revize.
Ted k moji otazce
Posledni MS 10.1.20 ocekavam ms ted v patek ( 7.2.20)
Ale uz mam 2 dny bolesti bricha, obcas pichani u pupiku. Sem strasne netrpeliva 🙈 vim, ze na test je asi jeste brzy, sem cca 9dpo
Myslite, ze by to mohli byt nejake priznaky..? Tak brzy? V tom rijnu jsem ani nevedela ze jsem 🙈 diky za nazory a omlouvam se za anonym 😊

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky