TP ÚNOR 2020

1193
22.9.19 11:04

TP ÚNOR 2020

Ahoj holky. Jsou tady některé co budete rodit v únoru 2020? Chtěla bych se podělit o pocity a zkušenosti. :) vás ostatních. Já čekám druhé mimčo. Termín mám 22.2.2020 :mrgreen: a teď se cítím totálně netehotne 8o až mě to děsí.. Písnete, budu ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2045
22.9.19 11:35

@Hedit
Mám termín v prosinci 2019, ještě asi před měsícem jsem si říkala že se cítím furt stejně. A přišlo to najednou, teď už si fakt netěhotná nepřijdu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1193
22.9.19 11:39

@NinaU. Fakt? Tak to je super, že jsi to tak dobře snasela. Já tím, že nejsem zrovna ani stihla, břicho mám spíš jen jako opuchle :D zatím nějak neroste. Ale kalhoty do pasu jako dřív nosit nemůžu.. Cítím, že mě to táhne. A necítím se pak dobře. Právě jsem ještě díky bohu ani nepribrala a dohánět se to nechystám.. Tak jsem i za to ráda.. A copak čekáš? Holčičku nebo kkucika?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2045
22.9.19 11:42

@Hedit
To jako já kalhoty s pásem nosím kvůli pohodlí už dlouho, ale jinak mě to bříško nijak neomezovalo, tak jsem to právě nepocitovala. A najednou za dne na den takové ty klasické problémy s břichem a nepohodlim no :) A samozřejmě jsem musela krotit všechny z rodiny, že fakt nejsem nemocná a trocha práce a pohybu mě nezabije. Budeme mít holčičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1193
22.9.19 11:54

@NinaU. Je tak to je super. Moc gratuluju.. První děťátko? A jak se bude jmenovat? Já jsem teď 18+1 tt a už ve 12 t nám řekl dr. Že to bude holka :lol: prostě borec. A teď v 17 tt nám to jiný potvrdil na 99 % takže se moc těším. Doma mám už 9 leteho klucika.. A už si to první tehu vůbec nepamatuju. Takže je to jako poprvé.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2045
22.9.19 12:28

@Hedit
Jojo, poprvé :) Ja nad jménem pořád laviruju :lol: Nerozhodná ženská no. Mě to doktorka řekla cca v 15tt a pak potvrdila jiná na geneticke ve 20tt. Ale mě bylo jedno, co to bude, hlavně zdraví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
22.9.19 12:37

Já mám termín 23.2.2020 a těhotně si taky zatím moc nepřipadám 🙂 Bříško už trochu mám, ale kdo to neví, nic nepozná. Ve 12tt řekli že to bude chlapeček, za dva týdny máme velký UTZ tak uvidíme, jestli to potvrdí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
22.9.19 16:53

Tak ja se taky rada pridam. Termin mam 25.2.2020 :) podle doktora cekame holcicku. Doma uz mame skoro petileteho raubire. Holky uz citite pohyby? Ja nemam skoro zadne bricho tak si prijdu taky netehotne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
22.9.19 17:07

Pohyby zatím necítím, ale už se na ně moc těším 🙂 Jsem na začátku 18tt a je to první těhotenství.

Příspěvek upraven 22.09.19 v 18:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
22.9.19 17:35

Ja prave porad cekam az to bude ono. Zatim jen takove jemne obcasne simrani :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1193
22.9.19 17:56

Ahoj holky. To mám radost, že jste se přidaly.. Já jsem 18+1 tt a pohyby jsem cítila asi 14 dní už zpět. Ale je to takové pořád nejisté. Jestli jsou to střeva nebo opravdu holčička. Ale teď od minulého týdne nebo tak od středy nic.. Tak doufám, že je vše o k.. Bříško přesně jak píšeš. Není to poznat.. Ale nevadí. Myslím si, že ty bruska si ještě určitě užijeme až až. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1193
22.9.19 18:02

@Zuz90 píšou, že první těhotenství jsou pohyby cítit později.. Já si to už pravé vůbec nepamatuju. U prvního prcka. Ten už má 9 let..

Já byla holky na IVF.. První jsme měli hned napoprvé a vůbec jsem neřešila nic kolem. Prostě jsem byla těhotná a hotovo.. Ale teď jsem měla několik biochemkem a taky zamlkly potrat. Letos v březnu jsem měla revizi. A od té doby se bojím každé kontroly.. Mám strach co bude.. Ale zatím je vše o. K. Tak snad už to tak zůstane až do porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
22.9.19 18:55

@Hedit určitě vše dobře dopadne, musíme tomu věřit 🙂 ťuk ťuk ať jsme všichni v pohodě. Po každém UTZ se na malého těším víc a víc :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
22.9.19 19:00

Ja jsem v prnim tehu pribrala 16kg tak jsem ted i rada, ze ani ta vaha a brisko tak moc neroste. @Hedit presne jak pises, poprve jsem otehotenela a bylo to, neresila jsem nic, ze by to nevyslo. Loni v zari jsem prodelala zamlkle tehotenstvi v 9tt. Takze ted se teda vic hlidam a pozoruju :nevim:
Pevne doufam, ze v unoru budeme drzet nase poklady v naruci :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1193
22.9.19 19:07

@Zuz90 @stihacka určitě holky. Dopadne to dobře. Už musí.. A jaké jména máte v zásobě? Já pořád nevím. A jelikož muž vybral jméno na kluka tak na holku jsem na řadě já.. A já vůbec nevím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí