TP ÚNOR 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
443
26.9.19 07:19

@Hedit Ahoj, zrovna se chystam k doktorovi pro neschopenku. Uz mi to reklo i me okoli, ze se na ne mam vykaslat. Jenze ja jsem takovy tele, ze mi to bylo porad blby. Ja jsem prave byla naposledy marod loni v zari. Tento rok jen 14 dnu dovcu. A kdyz potrebuju jit treba k doktorovi tak maji reci. To bude od nich neprijemnych zprav. Ale mimco je nejdulezitejsi. Navic jsem uz zhubla 4 kila a vubec nepribiram. Tak to asi taky neni fajn. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1193
26.9.19 07:22

@stihacka no to se divím, že jsi nešla marodit už dřív.. Já vím, že peníze jsou potřeba. Ale ne za cenu zdraví.. A když se k tobě chovají takhle tak to bych nedošla asi už z principu. Je to šílené.. A podívej. Všude se říká, že každý je nahraditelny tak se nestresuj. A hlavně si vykuryruj a myslí na miminko. Teď není nic důležitého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
26.9.19 07:31

@Hedit ono to bylo tezky, ja jsem tam vlastne ny to uplne sama. Teprv v zari zacali shanet nahradu. Od toho zari tam byli uz tri lidi. Vydrzel jeden plus dosla v tydnu nova pani. Tak jsem je stihla taktak zaucit. Pred tim meli furt cas nekoho mi hledat k ruce. I kdyz o tom tehotenstvi vedeli uz od zacatku cervence. No komedie je to tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1193
26.9.19 08:11

@stihacka a copak děláš za práci? Určitě to nebude žádný med, když lidi tam nevydrží..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1193
26.9.19 08:15

A já holky vůbec žádné tehu příznaky. Je mi úplně dobře.. Až mě to děsí.. Břicho mám pořád jen jak nachoukle.. Jsme skoro v půlce těhotenství a ani nevím, že jsem těhotná.. Je to mazec.. Dneska u nás od rána nejde elektrika. Až do jedné. Tak vůbec nevím co mám dělat. Vycházky mám až od jedné.. To je hotové vězení :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
26.9.19 08:34

@Hedit Já se cítím „těhotně“ odpoledne, když mám vždy větší břicho a do rána zase splaskne :lol:

Jinak já do práce chodím a mám to v plánu až do ledna, pokud bude vše v pořádku, ale mám v pohodě práci v kanceláři. O víkendu jsem byla nachlazená, naštěstí to rychle přešlo, ale kdyby cokoliv, tak okamžitě zůstávám doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1193
26.9.19 08:55

@Zuz90 jo přesně jak píšeš.. Odpoledne je větší. A ráno se probudím a zase nic..

Jinak to máš fajn s prací.. Já pracuju jako masérka, takže jsem stim musela rychle seknout. A pro osvč docela blbe.. Koukala jsem i na nějakou práci na doma. Ale mám z toho docela obavy. Všude chtějí nějaké zálohy a to mi moc solidní nepřijde.. Nevíte holky o něčem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
26.9.19 09:27

@Hedit balim objednavky z eshopu. A je to mazec, pres 100 baliku denne a byla jsem tam fakt jen ja. Majitel sedi celej den u pocitace. Jinak uz jsem od doktora doma a mam neschopenku. Dokonce jsem dostala i utrogestan. Mala je hodne dole tak se mu to nelibi. Ted uz bude klid. Tak nam vsem preju pohodove tehu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
26.9.19 09:29

Jo jsem ráda, že to s tou prací takhle jde. Jinak o práci z domu nevím. Myslím, že se budu po něčem ohlížet až budu na mateřské, ale moc slavně to nevidím, ty nabídky přivýdělku z domu jsou většinou na prd :think:

@stihacka tak teď klídek a odpočinek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1193
26.9.19 09:32

@stihacka no paráda.. Možná bych dala i magnesko.. To ti neublíží. A hlavně odpocivej.. Ses blázen, že jsi ještě pracovala.. Teď mysli hlavně na sebe a mimisko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1193
26.9.19 09:34

@Zuz90 no přesně tak. Je to bída.. S tou prací.. Šílené. Ale něco bych brala. Škoda že neumím pořádně aspoň angličtinu.. To by se lepší hledalo.. No co se dá dělat. Musíme to nějak preklepat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
26.9.19 18:23

Ahoj, mam termin 24.2., od vcera me trochu bolel pidbrisek, ale dnes to cca 2 hodiny bylo strasny. Takova tupa bolest vyslovene az dole na urovni hrany spodniho pradla. Nijak se nepretezuju, ale rikam si, zda to neni jen zvetsovani dělohy, doted jsem pribrala fakt minimum, mam furt nevolnosti. Uz teda ne permanentně jako prvni 3 měsíce, ale obcas po jidle (max co 3dny). Nemela jste to nektera taky, tu tupou bolest a pak uz nic? Prijde mi, ze mi ted behem tydne zaclo brisko rust a mimos (jeste nevim, co to bude) tanci balet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
26.9.19 19:01

@kokli2 ahoj, ja mela taky jen pobolivani podbrisku a nepribirani. No a nakonec jsem dnes od doktora dostala utrogestan. Protoze mala je dost dole. Tak byt tebou sla bych se radeji poradit s dr. :nevim: uz bych nic neprecenovala. Drzim palecky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1193
26.9.19 19:09

@kokli2 no já bych ti toho dr. Taky doporučila.. Pro jistotu.. Kdyby náhodou tě to opět chytlo, klidně jet raději na pohotovost.. Pro jistotu. Mě tak různě píchá. Třeba v noci při otáčení na bok atd. Někdy je to až fakt nepříjemné. Hodně.. Ale prostě to přejde za pár minut.. Jinak já teď spíš ty pohyby teď vůbec nějak necítím… Mimčo se vytocilo k páteří a ani o něm nevím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
26.9.19 20:54

@stihacka utrogestan me totálně odrovnal. Jsem nebyla pouzitelna cely 3mesice, co jsem ho brala. Byla jsem na konttole minulou stredu a vsechno bylo v pořádku. Ted jdu az 16.10, ale zavolam si zitra rano at mam klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí