TP ÚNOR 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1193
11.10.19 19:26

@stihacka no snad máš pravdu.. Mě tohle uplne ničí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
11.10.19 21:22

@Hedit je to o nervy, jeste par tydnu a budeme je citit poradne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1193
11.10.19 21:51

@stihacka to máš pravdu.. A nejlepší by bylo kdyby už ležely ty naše dětičky už v postylkach.. A to bude uplne nejlepší :palec: a moc se na to těším. Ale i ty pořádně bruska už by byly poradne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
11.10.19 22:29

@Hedit joo :D to bude super, jsem zvedava jak bude mala vypadat. Jestli bude mit vlasky a tak. Syn byl plesatej :D

Jo a ted me napadlo, kdy se vlastne vyrizuji papiry o jmenu, a ostatni? Ja uz si to vubec nepamatuju 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1193
11.10.19 22:57

@stihacka můj malý ten byl zase vlasac. Sestřičky mu dělaly v porodnici na hlavě kohouta :mrgreen: a byl blondacek, krásný.. Tak jsem moc zvědavá na malou. To bude pecka a změna. U nás v rodině sami kluci.. Zadna holčička.. A to mě chtěla svagrova s tou holkou predehnat. Ale to se jí nepodaří.. Mají taky chlapa.

Jinak ty papíry už vůbec taky nevím. Ale myslím, ze v porodnici.. Ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
12.10.19 11:28

Holky, já dnes zase sotva lezu. Píchání střídavě v každém boku, někdy dokonce v obou zaráz. Začalo to už večer, do toho v noci i bolest zad. Většinou to přes noc přešlo, ale dnes je to teda něco. Prý od 20tt děloha hodně roste a někdo to snáší hůř, tak to bude asi bohužel můj případ :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1193
12.10.19 12:42

@Zuz90 mě to dělá občas taky. Sice to není pořád ale při nějakém rychlém pohybu nebo někdy v noci při otáčení musím opatrně.. Myslím si že je to asi normální, ale pokud by jsi měla s tím velké potíže, raději si zajdi k doktorovi. To bude jistota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
12.10.19 13:39

Ahoj holky, můžu se přidat? Termín máme 25.2,dnes jsem 20+4 a čekáme holčičku ☺️️ pohyby cítím už od 16tt, a teď už řádně, někdy se obávám že mi v břiše roste malý Terminátor, protože ta holka snad nikdy nespí 😀 Jak to tady tak čtu tak nejsem jediná kdo citi občas bolesti, což mě uklidňuje asi je to normální. Každý den cítím bolestí jako na MS, ale trvá to vždy tak minutu a pak už dobrý. Nebo když prudce vztanu tak mě pořádně píchne v podbřišku. No a o bradavkách se nebudu ani zmiňovat 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1193
12.10.19 15:51

Jasně ze můžeš. Jsme tady ze je nás tady bude víc. To je jasný. No já tu moji princeznu právě moc necítím. Žes už asi třetí den. Jen tak malinko. Možná občas něco.. Ale v pondělí mě ceka velký ultrazvuk. Tak už to nějak vydržím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
12.10.19 15:59

@Hedit Ahoj, já mám doma Angelsounds, moje první těhotenství skočilo v 8tt, ZT. Tak jsem si teď pořídila ten Angelsounds, hrozně mě to uklidňovalo. A teď už ho vlastně ani nepotřebuju. Ale občas když si nejsem jistá tak si poslechnu. Jestli to je tvé první těhotenství tak je v pořádku že jí ještě moc necítíš, ještě ty pohyby nemusí být pravidelné, obzvláště záleží jak máš uloženou placentu, tak neboj určitě je všechno v pořádku :hug: nás čeká velký ultrazvuk v úterý ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1193
12.10.19 17:18

@Lucie1906 ne ne.. Já jsem těhotná vlastně už po třetí. První bylo před 9 lety. Mám kluka 9 leteho. Drzhe skončilo zamlklym tehu v 9 tt. No a těd jsem přesně 21tt cítím ji od 16 tt ale teď je dva dny takový utlum. Já si myslím, ze se otočila.. Teda doufám.. Ten odposlech jsem zvazovala.. Ale asi už ho pořizovat nebudu. Klidnější bych byla to ano.. Ale… Ještě kouknu na nějaký bazarek.. Ale nový určitě ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
12.10.19 17:56

@Lucie1906 ahoj :) koukam, ze mas uplne stejny termin porodu jak ja. Taky budeme mit holcicku :srdce:
Nad tim angelsounds jsem premyslela, loni jsem mela ZT v 9tt. Nakonec jsem ho neporidila, ted uz malou citim. Dnes jsem se nacpala zakuskama a jak se pekne vrtela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1193
12.10.19 18:51

Tak a já jsem holky odepsala na dva inzeráty starších angelsouds. Tak uvidím.. Třeba se paní ozvou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
12.10.19 19:11

@Hedit Já ho mám taky jen půjčený. A jsem moc spokojená, je to hodně uklidňující ☺️️ @stihacka Jak vidím tak to ZT prodělal snad každý :,( my loni v listopadu. Jj jak něco jím tak je malá hned vzhůru, bude asi po mě :D jinak jsem si holky pořídila Aniball a jako nevím nevím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
12.10.19 21:02

Holky a co monitor dechu? Budete porizovat? Ja mela pro syna pujceny a ted si ho chci koupit. Byla jsem pak klidnejsi :)
@Lucie1906 aniball neznam. Je to dobre?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky