TP ÚNOR 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1193
7.10.19 17:36

@Zuz90 já si myslím, že to snad bude v pořádku.. Já mám takové zase píchání a občas mě taky břicho bolí a trochu tvrdne.. Píchání mám při rychlém pohybu nebo když se otacim z boku na bok tak musím opatrně.. Jinak beru magnesko už pro jistotu a myslím si, že je to všechno lepší..

Jinak holky v sobotu malá měla večer asi tancovacku :lol: mrskala sebou jak drak.. Dokonce jsem jemnoucke stouchnuti cítila i přes bříško :) byl to nádherné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
7.10.19 19:19

Holky chodite nektera na tehotenske cviceni nebo jogu? Ja bych asi i chtela chodit ale samote se mi nechce :oops: :D tak se sbad casem premluvim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
9.10.19 18:20

Tak máme po druhém screeningu. Vše v pořádku a kluk potvrzen :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1193
9.10.19 19:11

@stihacka nechodím.. Ale určitě to může být fajn. @Zuz90 moc moc gratuluju. Hlavně že je prcicek zdraví.. Mě to čeká příští pondělí.. Už se nemůžu dočkat. Dneska jsem malou vůbec necítila. Možná je zase nějak otočná. No snad je vše o. K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
9.10.19 20:37

@Hedit Jsou to zlobidla… Taky vždy čekám kdy se ozve, nejvíc se hýbe dopoledne, včera skotačil i večer a už to začíná být čím dál silnější 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1193
9.10.19 22:16

@Zuz90 no to máš pravdu.. Manžel včera zkoušel jestli něco uciti přes bříško. Ale zrovna když sundal ruku tak kopl :lol: no a přijde mi že opravdu dneska jsem nic necítila. Pořád zkouším a začínám být nervózní.. Vždycky sebou nejvíc mlela večer. Doufám, že je vše o. K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
10.10.19 07:29

@Hedit Určitě bude vše ok. Od toho screeningu se zatím taky moc nehýbe, jsem říkala že je asi otřesenej chudák jak ho nutili se otočit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1193
10.10.19 10:58

@Zuz90 asi máš pravdu. Možná se prdelka otočila zadeckama.. A Ty kopanecky nejsou tak cítit.

Jinak holky uvažuju že vemu syna na ten velký ultrazvuk. Myslíte si že je to dobrý nápad? On je takový moc citlivý. Kdyby nebylo vše o. K tak bych měla co dělat se sebou.. Ale doposud vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
10.10.19 15:07

@Hedit myslis, ze by mohlo byt neco spatne? Ja uz s tim teda nepocitam. Si rikam, ze uz by dr neco rekl uz i v poradne, ted si mi nasadila brouka do hlavy. Rikala jsem si, ze bych syna vzala taky ale nevim zda by tam vydrzel sedet. Manzel jit nemuze tak abych nesla sama. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1607
10.10.19 15:30

@Hedit Měla jsem sebou syna na prvosemestrálním screeningu a na místě se mohl rozhodnout, zda se chce jít podívat nebo ne. Nakonec nešel.
Je mu 7, hrál si celou dobu vyšetření na chodbě.

Pokud vyšel první screening dobře, v poradně taky nic neříkali, tak bych u dalších dvou velkých screeningů nečekala žádná drama.
Na prvosemestrálním jsem byla v Podolí, paní doktorka zaučovala novou kolegyni a říkala, že právě ten první je nejdůležitější ze všech.

Nebála bych se toho:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
10.10.19 16:08

Počet screeningů

Holky a kolik těch screeningů vlastně je? Já myslela, že jen ty dva. Ono se jezdí i na třetí? Zatím mi nikdo nic neříkal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1193
10.10.19 18:31

Holky díky moc.. Jste zlaté.. Já byla ve 12 tt pak v 16 tt pac v tom dvanáctém bylo takové všechno špatně viditelné.. No a teď půjdu vlastně na třetí velký screening.. A vemu toho mého synatora. Já myslím, že on právě by se rád podíval na svou sestřičku.. @stihacka moc moc se omlouvám. Hlavně nad tím nepremyslej. Určitě je vše o. K.. Já jsem potom zamklklem a jsem jak pacena po hlavě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
11.10.19 12:51

Devcata ja si dneska koupila kojici polstar :) to je takova parada :mrgreen: sem se musela jen pochlubit.
@Hedit vubec se neomlouvej. Ono dokud to mimco neni venku tak se opravdu muze stat cokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1193
11.10.19 16:42

@stihacka juuu tak super. Já mám takový jen válec velký, myslím ze mi to bude stačit.. Používám ho pořád..

Jinak holky mě asi zase popadla panika.. Teď jsem byla na takové delší procházce aby se mimi začalo hejbat.. Ale princezna asi nechce.. Ach jo… Modlím se aby bylo vše v pořádku… Jsem šílená asi. Už… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
11.10.19 19:21

@Hedit urcite to bude v poradku. Me se zda, ze se mala taky malo hybe. Syn delal uplny premety. Tak treba jej nejsou ty holcicky tak ukopany :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí