TP ÚNOR 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
443
26.9.19 20:57

@kokli2 jejda nestras me, ja sem ho zacala brat dnes uplne poprve. Tak cekam jak mi z neho bude. Kazdopadne drzim palce :palec: a pohyby citis normalne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
27.9.19 05:03

@stihacka pohyby jsou, večer kdyz lezim je to takovy nezny poskakovani.
Na me utrogestan působil jako sedativa, ale nemusi to delat kazdemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1193
27.9.19 07:51

Holky já brala utrogestan 4 měsíce v kuse.. Že začátku než si tělo zvykne jsou různé příznaky. Já se třeba víc potila a chtělo se mi spát. Ale tak týden až 14 dní a tělo si zvyklo.. Záleží jestli polykas nebo zavadis vaginálne. Já zavadela 9 kuliček denně.. A opravdu to bylo v rámci možností v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
27.9.19 15:17

Byla jsem na kontrole a vse je ok. Boli me to proto, ze se povoluji vazy a odtamy to vystreluje. Ale mimos potrebuje prostor, tak to musim vydrzet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
27.9.19 16:23

@kokli2 tak super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1193
27.9.19 18:44

@kokli2 super jsem ráda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
28.9.19 09:10

Pohyby

Holky, tak já od čtvrtka nejspíš konečně cítím pohyby :* Je to zatím takové jemné ťukání nebo jako bych v břiše měla bublinky, jak se popisuje. Ještě jsem to nezažila, ale je to něco, co jsem nikdy před tím necítila, takže jsem si téměř jistá, že to je ono :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1193
28.9.19 10:37

@Zuz90 juuu super :palec: ano to je přesně ono.. Já něco podobného cítila už kolem 16tt ale čekám už druhé.. A teď už někdy úplne kotrmelce. Spíš jakoby v noci. Nebo večer když natahnu nohy a ležím na zádech.. I když teď se to moje mimi už delší dobu neuzvalo.. Asi je otočné pořád k páteří. Což tak cítit nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
28.9.19 12:24

Holky uz nakupujete vecicky pro miminka? :D ja uz musela, vsude ciha tolik krasnych kousku :srdce: tak jsem neodolala. Jen teda doufam, ze male nedoroste pindulin :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
29.9.19 00:54

Ahojda holky :srdce: mohu se k vám přidat? :) miminko mám první a má se narodit 29.2., tedy na přestupný rok :palec: :roll:…Jsem takový typicky plasan co se hodně zkoumá a nad vším duma, hrůza…Sama nemám od začátku žádné příznaky, žádné nevolnosti nic, jen lehce větší prsa. Dnes bych měla být 17+5…Brisko nemám skoro žádné..ráno jsem plocha nebo nafoukla a brisko jde zatáhnout..Mate to taky tak? Nejvíc jsem jak balon večer ale to je asi tím jídlem a plyny a hormony…Skoro si i říkám zda je vše v pořádku :?…Pohyby necítím, pouze když si dam ráno ruku na brisko tak v určitých místech citim ruzne tuhnuti nebo boulicka která třeba za chvíli zmizi a sem tam maličké tuknuti která jsou cítit ale jen po přiložení ruky…Jinak nic, jsou to tedy ony pohyby? :srdce:…Furt čekám na nějaké kopance a nic…Jinak mám placentu taky na přední stěně a nízko tak je možné ze to asi tlumí, ze? Moc všem děkuji za rady a názory :)

PS: nemate někdo fotku briska jak vám roste? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
29.9.19 00:54

Ahojda holky :srdce: mohu se k vám přidat? :) miminko mám první a má se narodit 29.2., tedy na přestupný rok :palec: :roll:…Jsem takový typicky plasan co se hodně zkoumá a nad vším duma, hrůza…Sama nemám od začátku žádné příznaky, žádné nevolnosti nic, jen lehce větší prsa. Dnes bych měla být 17+5…Brisko nemám skoro žádné..ráno jsem plocha nebo nafoukla a brisko jde zatáhnout..Mate to taky tak? Nejvíc jsem jak balon večer ale to je asi tím jídlem a plyny a hormony…Skoro si i říkám zda je vše v pořádku :?…Pohyby necítím, pouze když si dam ráno ruku na brisko tak v určitých místech citim ruzne tuhnuti nebo boulicka která třeba za chvíli zmizi a sem tam maličké tuknuti která jsou cítit ale jen po přiložení ruky…Jinak nic, jsou to tedy ony pohyby? :srdce:…Furt čekám na nějaké kopance a nic…Jinak mám placentu taky na přední stěně a nízko tak je možné ze to asi tlumí, ze? Moc všem děkuji za rady a názory :)

PS: nemate někdo fotku briska jak vám roste? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
29.9.19 08:44

@aria11 Ahojky, mám to úplně stejně jak popisuješ. Já jsem dnes 18+6, dle UTZ termín 23.2. a dle MS 27.2., tak jsem si taky říkala aby si malý nepočkal až na 29.2. :D Ty víš co to bude? Břicho mám taky větší odpoledne a večer. Když ležím na zádech, tak hlavně v noci se mi v podbřišku dělá tvrdá boulička, ale hned zase zmizí. Malé ťukání jsem poprvé cítila před třemi dny, tak čekám kdy začne sílit. Doktor minulý týden říkal, že placenta je na přední straně a těhotenství je naprosto v pořádku, tak můžeme být rády, že nám není špatně a jak všichni říkají, bříško si ještě užijeme 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
29.9.19 08:50

@stihacka Já s nakupováním zatím odolávám. Pořád si říkám, že je ještě času dost. Co se týče oblečení tak myslím, že budou nakupovat babičky, jsou natěšené na první vnouče 🙂 Já zatím pomalu zjišťuji jaký koupit kočár apod. Jestli dvojkombinace, trojkombinace, jakou vybrat kvalitní autosedačku. Je toho tolik… Ale zatím jen tak pročítám, nákup bych viděla asi na leden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
29.9.19 11:41
@Zuz90 píše:
@aria11 Ahojky, mám to úplně stejně jak popisuješ. Já jsem dnes 18+6, dle UTZ termín 23.2. a dle MS 27.2., tak jsem si taky říkala aby si malý nepočkal až na 29.2. :D Ty víš co to bude? Břicho mám taky větší odpoledne a večer. Když ležím na zádech, tak hlavně v noci se mi v podbřišku dělá tvrdá boulička, ale hned zase zmizí. Malé ťukání jsem poprvé cítila před třemi dny, tak čekám kdy začne sílit. Doktor minulý týden říkal, že placenta je na přední straně a těhotenství je naprosto v pořádku, tak můžeme být rády, že nám není špatně a jak všichni říkají, bříško si ještě užijeme 🙂

Přesně tak to mám, v podbrisku se mi udělá najednou tvrdá boule nebo proste to tam tak ztvrdne a po chvíli to povolí tak si myslím ze to je mimi jak se tam převaluje :srdce:..Jinak mne na kontrole 16+0 řekla ze si mysli ze holcicka ale miminko mělo nozicky u sebe takže to není na 100 % :)
A to tukani jsi cítila sama od sebe aniž bys dala ruku na brisko nebo pouze s tou rukou? Já to citim pouze když poletim ruku na brisko :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
29.9.19 12:13

Ja citim pohyby, kdyz v klidu lezim i bez ruky na brichu. Syn (9let) se těší, az taky neco uciti, ale zatim je to spis mrmleni pro me. Mam odzkouseno, ze kdyz delsi dobu sedim v kanclu a nezmenim polohu, tak se mimos docela ozve a musim si na chvilku treba lehnout (naštěstí jsem v kanceláři sama a mam tam matraci :) ). Ale treba po jizde brno-praha a zpet + sezeni mezitim na seminari me odrovnalo a druhy den jsem pracovala z domu z pohodlného zahradniho lehatka v pololehu.
Mam nahore sotva 1,5kg od zacatku, ale dost zvracim tentokrat. Plodove vody mam akorat, zbytecne mimose nekoupu :wink: U prvniho jsem netusila, ze jsem tehotna, jaka to byla pohoda. Tohle druhy těhotenství je totálně odlisny.
Za 2 tydny uz snad zjistim, co cekame a doufám v holcicku, ale hlavne, aby bylo vsechno v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí