TP ÚNOR 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
75
3.10.19 08:06
@Hedit píše:
@Tory_Loca to moc moc gratuluju. Takže klucik :D paráda. Mě to bříško ještě nějak neposkocilo.. Přijde mi pořád stejně. Ale jsem 19+4tt a doufám, že je vše o. K.. Přijde mi, že malá mi tam dělá předměty hlavně v noci. To jsou úplně otočky :lol: ne pravidelně ale dnes v noci to tak bylo.. Asi to bude malá gymnastka :D jdu na kontrolu až 14.10. Už se moc těším :dance: až malou opět uvidím.

Také gratuluji! Vzdycky se těším na kontrolu a naposled nám miminko ukazovalo jazyk. minule zivalo. Je to sranda. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
3.10.19 17:48

Ahoj holky, tak u nas uz zacal opravdu podzim. Dnes zima a prselo. Nejradeji bych se jen valela s cajem na sedacce. Ale kdyz vidim ten binec co se mi tu nakupil kdyz jsem chodila od rana do vecera do prace tak se mi dela spatne 8o :lol:
Mala dnes uz kope silneji. Asi se dobre otocila. Jsem zvedava v pondeli na Utz, az ji uvidim :srdce: minule ji byl krasne videt oblicej.
Za chvilku budeme vsechny za pulkou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1193
3.10.19 19:50

Ano. Venku se ochladilo a už i prší :) ale nám to náladu pokazit nemůže. Máme v bříšku ty naše krásné dětičky. A už se moc těším na vánoce.. Já je miluju. A to už budeme mít holky bříška pěkně kulatá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
3.10.19 20:45

@Hedit Vanoce budou letos krasne, uz se moc tesim. Hlavne na ten klid a pohodu. Mohl by byt i snih at je to opravdu jako v pohadce :)
Budes kupovat mimcu neco pod stromecek i kdyz bude jeste v brisku? Ja nad tim uvazuju :lol:

Holky kde kupujete bundy? Ja se za chvilku do zadne z lonska nevlezu. Ted jsem si vyhlidla jednu tehu bundu v Alpine Pro ale jinak me nic neoslovilo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
3.10.19 20:48
@stihacka píše:
@Hedit Vanoce budou letos krasne, uz se moc tesim. Hlavne na ten klid a pohodu. Mohl by byt i snih at je to opravdu jako v pohadce :)
Budes kupovat mimcu neco pod stromecek i kdyz bude jeste v brisku? Ja nad tim uvazuju :lol:Holky kde kupujete bundy? Ja se za chvilku do zadne z lonska nevlezu. Ted jsem si vyhlidla jednu tehu bundu v Alpine Pro ale jinak me nic neoslovilo :nevim:

také by mě to zajimalo. vím, že někteří kupuji bonprix, ale já tomuto obchodu nedoveruji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1193
4.10.19 07:49

Holky já hodně nakupuju v bonprix a jsem spokojená. Díky bohu ještě jsem nepribrala a hlidam se. Tak doufám že to nebude takový problém. Ale zvrhnout se to může. To je jasný :lol: jinak teď naposledy jsem tam brala dvoje tehu kalhoty. Jedny jsou leginy. A paráda. Ty kalhoty budu vracet. Ne vždy vše pěkně sedí.. Ale jinak jsem spokojená. Ale leginy? Bomba. Míry se mu mění zatím jen před bříško. Takže je problém jen s pasem.

A už nakupujete dárečky? Já už mám tři :lol: pro muzika jeden a dva pro syna. :) už se na ty vánoce :dance: moc moc těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
4.10.19 10:40

Holky, nestrašte s Vánocema 8o :lol:
Dárky vůbec nevím a ani se mi nechcou řešit. Rekonstruujeme dům, takže zatím bydlíme u rodičů. Chtěli jsme bydlet do Vánoc ve svém, ale nějak to vše letí. Doufám, že aspoň do toho února to stihneme :think:
Příští Vánoce, s dítětem už budou o něčem jiném :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1193
4.10.19 10:56

@Zuz90 no ty ani řešit dárečky v tom případě nemusíš.. Budeš mít pod stromečkem domeček :palec: :potlesk: co víc si přát :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
4.10.19 11:23

@Hedit přesně to jsem říkala přítelovi, že bych letos dárky ani neřešila :) Jeden stavíme a jeden jsme splodili :srdce: To jsou stejně nejlepší dárky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1607
4.10.19 11:44

@stihacka Koupila jsem si nosící bundu od Jožánka. Teď ji nosím jako těhotenskou, později tam dám vsadku.
Je dlouhá, ze silnějšího softshellu a líbí se mi vychytávky. U mě hrálo roli i to, že je to česká firma a vše vyrobeno v ČR. Viděla jsem nějaké i na bazaru, ale jen pro nošení vepředu.
Já mám verzi, kde mohu mít nosítko vepředu i vzadu.

Dosud jsem jenom sledovala, termín mám na přelomu února a března.
Za to bříško už mám pěkné, u mě to bylo vidět hned. Prý to u druhých dětí tak bývá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
4.10.19 13:08

Na ty bundy musim kouknout. Jinak darecky mam zatim jen asi ctyri pro syna. Jeste sem se nejak nedostala do nakupaku.
Dnes v noci malej brecel, ze ho boli ucho. Tak jsme jeli k dr a ma zanet stredniho ucha. Tak mu ho pichla. A ted uz dobry, ale ma byt tyden doma. Tak uz premyslim co budu varit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
7.10.19 09:50

Ahoj, tak dnes na kontrole u doktora vse v poradku. Mala ma hlavu nahore a pry ji mam premlouvat at se otoci hlavou dolu :D to je tak krasny koukat jak se tam mrska. Na ten velky ultrazvuk jdu az 18.10 tak uz se moc tesim. To tak strasne utika, za chvilku vanoce a pak uz to bude rychlovka a bude unor :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1193
7.10.19 11:49

@stihacka super. Tak to moc gratuluju a jsem ráda i za tebe.. Mě čeká velký ultrazvuk 14.10. Už se taky moc těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
7.10.19 12:51

Holky, já mám velký UTZ ve středu, už aby to bylo.
Dnes ráno bolesti, podobné menstruačním, až mi z toho bylo chvilkama špatně. K dr jsem volala a prý když ustaly a nekrvácím tak by to mělo být „jen“ roztahování dělohy. Kdyby něco tak mám dojít hned. No myslím, že ten druhý trimestr mi dá zabrat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
7.10.19 16:07

@Zuz90 tak drzim pesti at to je jen to roztahovani. Pohyby citis normalne? Ja mam vzdycky pred kontrolou strach aby bylo vse v poradku. Me tam obcas pichne kdyz zakaslu :think: jinak o brisku ani nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí