Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Hedit píše:
@Tory_Loca to moc moc gratuluju. Takže klucikparáda. Mě to bříško ještě nějak neposkocilo.. Přijde mi pořád stejně. Ale jsem 19+4tt a doufám, že je vše o. K.. Přijde mi, že malá mi tam dělá předměty hlavně v noci. To jsou úplně otočky
ne pravidelně ale dnes v noci to tak bylo.. Asi to bude malá gymnastka
jdu na kontrolu až 14.10. Už se moc těším
až malou opět uvidím.
Také gratuluji! Vzdycky se těším na kontrolu a naposled nám miminko ukazovalo jazyk. minule zivalo. Je to sranda. ![]()
Ahoj holky, tak u nas uz zacal opravdu podzim. Dnes zima a prselo. Nejradeji bych se jen valela s cajem na sedacce. Ale kdyz vidim ten binec co se mi tu nakupil kdyz jsem chodila od rana do vecera do prace tak se mi dela spatne
![]()
Mala dnes uz kope silneji. Asi se dobre otocila. Jsem zvedava v pondeli na Utz, az ji uvidim
minule ji byl krasne videt oblicej.
Za chvilku budeme vsechny za pulkou ![]()
Ano. Venku se ochladilo a už i prší
ale nám to náladu pokazit nemůže. Máme v bříšku ty naše krásné dětičky. A už se moc těším na vánoce.. Já je miluju. A to už budeme mít holky bříška pěkně kulatá ![]()
@Hedit Vanoce budou letos krasne, uz se moc tesim. Hlavne na ten klid a pohodu. Mohl by byt i snih at je to opravdu jako v pohadce ![]()
Budes kupovat mimcu neco pod stromecek i kdyz bude jeste v brisku? Ja nad tim uvazuju ![]()
Holky kde kupujete bundy? Ja se za chvilku do zadne z lonska nevlezu. Ted jsem si vyhlidla jednu tehu bundu v Alpine Pro ale jinak me nic neoslovilo ![]()
@stihacka píše:
@Hedit Vanoce budou letos krasne, uz se moc tesim. Hlavne na ten klid a pohodu. Mohl by byt i snih at je to opravdu jako v pohadce
Budes kupovat mimcu neco pod stromecek i kdyz bude jeste v brisku? Ja nad tim uvazujuHolky kde kupujete bundy? Ja se za chvilku do zadne z lonska nevlezu. Ted jsem si vyhlidla jednu tehu bundu v Alpine Pro ale jinak me nic neoslovilo
také by mě to zajimalo. vím, že někteří kupuji bonprix, ale já tomuto obchodu nedoveruji.
Holky já hodně nakupuju v bonprix a jsem spokojená. Díky bohu ještě jsem nepribrala a hlidam se. Tak doufám že to nebude takový problém. Ale zvrhnout se to může. To je jasný
jinak teď naposledy jsem tam brala dvoje tehu kalhoty. Jedny jsou leginy. A paráda. Ty kalhoty budu vracet. Ne vždy vše pěkně sedí.. Ale jinak jsem spokojená. Ale leginy? Bomba. Míry se mu mění zatím jen před bříško. Takže je problém jen s pasem.
A už nakupujete dárečky? Já už mám tři
pro muzika jeden a dva pro syna.
už se na ty vánoce
moc moc těším.
Holky, nestrašte s Vánocema
![]()
Dárky vůbec nevím a ani se mi nechcou řešit. Rekonstruujeme dům, takže zatím bydlíme u rodičů. Chtěli jsme bydlet do Vánoc ve svém, ale nějak to vše letí. Doufám, že aspoň do toho února to stihneme ![]()
Příští Vánoce, s dítětem už budou o něčem jiném ![]()
@Zuz90 no ty ani řešit dárečky v tom případě nemusíš.. Budeš mít pod stromečkem domeček
co víc si přát ![]()
@Hedit přesně to jsem říkala přítelovi, že bych letos dárky ani neřešila
Jeden stavíme a jeden jsme splodili
To jsou stejně nejlepší dárky.
@stihacka Koupila jsem si nosící bundu od Jožánka. Teď ji nosím jako těhotenskou, později tam dám vsadku.
Je dlouhá, ze silnějšího softshellu a líbí se mi vychytávky. U mě hrálo roli i to, že je to česká firma a vše vyrobeno v ČR. Viděla jsem nějaké i na bazaru, ale jen pro nošení vepředu.
Já mám verzi, kde mohu mít nosítko vepředu i vzadu.
Dosud jsem jenom sledovala, termín mám na přelomu února a března.
Za to bříško už mám pěkné, u mě to bylo vidět hned. Prý to u druhých dětí tak bývá.
Na ty bundy musim kouknout. Jinak darecky mam zatim jen asi ctyri pro syna. Jeste sem se nejak nedostala do nakupaku.
Dnes v noci malej brecel, ze ho boli ucho. Tak jsme jeli k dr a ma zanet stredniho ucha. Tak mu ho pichla. A ted uz dobry, ale ma byt tyden doma. Tak uz premyslim co budu varit ![]()
Ahoj, tak dnes na kontrole u doktora vse v poradku. Mala ma hlavu nahore a pry ji mam premlouvat at se otoci hlavou dolu
to je tak krasny koukat jak se tam mrska. Na ten velky ultrazvuk jdu az 18.10 tak uz se moc tesim. To tak strasne utika, za chvilku vanoce a pak uz to bude rychlovka a bude unor ![]()
@stihacka super. Tak to moc gratuluju a jsem ráda i za tebe.. Mě čeká velký ultrazvuk 14.10. Už se taky moc těším.
Holky, já mám velký UTZ ve středu, už aby to bylo.
Dnes ráno bolesti, podobné menstruačním, až mi z toho bylo chvilkama špatně. K dr jsem volala a prý když ustaly a nekrvácím tak by to mělo být „jen“ roztahování dělohy. Kdyby něco tak mám dojít hned. No myslím, že ten druhý trimestr mi dá zabrat ![]()
@Zuz90 tak drzim pesti at to je jen to roztahovani. Pohyby citis normalne? Ja mam vzdycky pred kontrolou strach aby bylo vse v poradku. Me tam obcas pichne kdyz zakaslu
jinak o brisku ani nevim.