Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Prosím holky je možné aby mimoděložní těhotenství ještě neprasklo v 7+5?
@4-1.cz tak v tuto dobu by hlavně již bylo přesvědčivě něco vidět na utz a bylo to v případě mimoděložního vyřešené. Mně prasklo při hodnotě HCG 2800,kolik přesně jsem byla nevím. Při HCG nad 1000 už musí být při správné uloženém těhotenství něco vidět v deloze
@blueberryx ja mam tehotenstvi v deloze a k tomu od 5+ bolesti v oblasti vajecniku takové divné, v nemocnici mi rekli ze soubeh mimodelozniho nemůžou vyloučit, mam tam asi nějakou cystu, posílaji me sice často na kontroly ale hrozně se bojím, rekli mi ze to nemusi byt bohužel na uz videt ![]()
Ahoj přidávám se k diskuzi já tento rok 2krat byla těhu a první bylo spontánní potrat a druhý mimodeložni těhotenství zjistil mi to dr. v 8+5tt a divil se že mě nic nebolelo a nic ani teploty jsem neměla ihned sem musela jet do nemocnice a tam mě nechali týden na pozorování ale těhu se nějak ztratilo a začala sem krvácet a na laparoskopii mě nevzaly prostě nic a za ten týden mi klesly hodnoty hcg
Ahoj přidávám se k diskuzi já tento rok 2krat byla těhu a první bylo spontánní potrat a druhý mimodeložni těhotenství zjistil mi to dr. v 8+5tt a divil se že mě nic nebolelo a nic ani teploty jsem neměla ihned sem musela jet do nemocnice a tam mě nechali týden na pozorování ale těhu se nějak ztratilo a začala sem krvácet a na laparoskopii mě nevzaly prostě nic a za ten týden mi klesly hodnoty hcg
Je to možné. Mě v tuhle dobu dělali laparoskopii, neměla jsem bolesti, jen jsem slabě krvacela a hcg stále rostlo, ikdyz pomalu, v den laparoskopie jsem měla 1700, a doktorka v nemocnici mi sama říkala, že může prasknout až v 9.tt, že tělo toho snese a vydrží hodně.
@4-1.cz hlavně že jsi pod pravidelnyma kontroláma
. Určitě to bude dobrý. A když se ti cokoliv nebude zdát, tak raději jet ![]()
Holky děkuji, ja místo abych si tehotenstvi užívala tak jsem od začátku v hroznym stresu ![]()
@4-1.cz
Stalo se mi naprosto to stejné, nakonec to byla nejspíš ta cysta, ale ty nervy byly hrozne!
Ahoj holky, založila jsem skupinku Mimoděložního těhotenství, kdyby jste se chtěly přidat a popovídat si a vzájemně se podpořit napište a já vám pošlu pozvánku nebo odkaz. Budu se těšit ![]()