Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Měla jsem taky takovou ms, 3 dny jsem špinila a moje normální menstruace byla silná a 7-8 dní. Po této MS jsem stihla otěhotnět.
U mě to bylo v pořádku, doktor říkal, že jak to trvá přes 2 dny tak to je MS
.
Ja v tehu taky špinila v obdobi ms. Ale jen slabounko… A mela jsem bolesti bricha, jakoby se to melo kazdou chvilku rozjet a porad nic a bylo z toho tehu…
@Botičkadam
Já právě až teď 23dní po vynechání ms začala špinit, teda teď už celý den slabě krvácím, ale takhle to opravdu neznám, slabé světle červené krvácení prostě a vůbec nevím, jestli to brát jako menstruaci nebo ne
![]()
@Kamkam
Taky si říkám, že uvidím, jestli se třeba ta ms nespustí teď, nebo jakmile přestanu špinit, tak poletím pro test ![]()
@Anonymní píše:
@Kamkam
Taky si říkám, že uvidím, jestli se třeba ta ms nespustí teď, nebo jakmile přestanu špinit, tak poletím pro test
No jo, ty vlastně ještě spinis. Někde jsem tu dřív četla, že krev může způsobit falešnou slabounkou čárku. I když mě by to asi nedalo a zkusila bych i při spineni, jak se znám.
ale je rozumnější počkat, kdyby to měla být rozjizdejici se MS… Tak to člověka akorát zbytečně napne.
@Kamkam
Tak jsem tedy den opravdu slabě špinila a dnes se to úplně rozjelo, možná až nějak extrémně moc, takže ms nakonec dorazila noo
.. Tak třeba příště se zadaří
@Anonymní píše:
@Kamkam
Tak jsem tedy den opravdu slabě špinila a dnes se to úplně rozjelo, možná až nějak extrémně moc, takže ms nakonec dorazila noo![]()
.. Tak třeba příště se zadaří
Manžel je až moc šikovnej při tom prerusovani…
tak někdy příště.
Může to být silnější kvůli tomu zpoždění. Nebo nějaká ta cysta? ![]()
@Kamkam
Manžel je až extrémně šikovný, neustále mluví o dětech, jak do roka chce a tak, ale zároveň se furt hlídá
.
Cysta mě taky napadla, ale nemám žádné bolesti, tak možná jen stres
@Anonymní píše:
@Kamkam
Manžel je až extrémně šikovný, neustále mluví o dětech, jak do roka chce a tak, ale zároveň se furt hlídá![]()
.
Cysta mě taky napadla, ale nemám žádné bolesti, tak možná jen stres
Potvora jeden.
asi bych to neřešila, pokud se to nebude opakovat. Občas se něco takovýho asi může přihodit. A stres umí hodně. ![]()
Ahoj dámy, mám dotaz, na gyndu se dostanu až za dva týdny, má dr má zrovna dovolenou.
Mám dnes 23dní zpoždění mezitím jsem měla nevolnosti, bolestivá prsa a výtok. Dělala jsem si testy 10 a 12dní po vynechání a byly negativní. Tak jsem to nějak nehrotila, že mám zkrátka zpoždění.
S manželem provozujeme přerušovanou soulož a HA neberu, zkrátka až to přijde, tak to přijde.
Jenže jsem bohužel onemocněla, menší chřipka a začala jsem slabě špinit, na což nejsem zvyklá, jelikož mám ms vždy silnou a teď najednou jen špinění a opravdu slabé.
Stalo se Vám to někomu prosím?
Byly jste třeba těhu nebo cysta?