Zpožděná ms a teď špinění?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
22.9.19 17:52

Zpožděná ms a teď špinění?

Ahoj dámy, mám dotaz, na gyndu se dostanu až za dva týdny, má dr má zrovna dovolenou.
Mám dnes 23dní zpoždění mezitím jsem měla nevolnosti, bolestivá prsa a výtok. Dělala jsem si testy 10 a 12dní po vynechání a byly negativní. Tak jsem to nějak nehrotila, že mám zkrátka zpoždění.
S manželem provozujeme přerušovanou soulož a HA neberu, zkrátka až to přijde, tak to přijde.
Jenže jsem bohužel onemocněla, menší chřipka a začala jsem slabě špinit, na což nejsem zvyklá, jelikož mám ms vždy silnou a teď najednou jen špinění a opravdu slabé.
Stalo se Vám to někomu prosím?
Byly jste třeba těhu nebo cysta?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
192
22.9.19 18:30

Měla jsem taky takovou ms, 3 dny jsem špinila a moje normální menstruace byla silná a 7-8 dní. Po této MS jsem stihla otěhotnět. :D U mě to bylo v pořádku, doktor říkal, že jak to trvá přes 2 dny tak to je MS :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
22.9.19 18:41

Ja v tehu taky špinila v obdobi ms. Ale jen slabounko… A mela jsem bolesti bricha, jakoby se to melo kazdou chvilku rozjet a porad nic a bylo z toho tehu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
22.9.19 18:42

Zkusila bych další test… :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.9.19 19:44

@Botičkadam
Já právě až teď 23dní po vynechání ms začala špinit, teda teď už celý den slabě krvácím, ale takhle to opravdu neznám, slabé světle červené krvácení prostě a vůbec nevím, jestli to brát jako menstruaci nebo ne 8o :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.9.19 19:45

@Kamkam
Taky si říkám, že uvidím, jestli se třeba ta ms nespustí teď, nebo jakmile přestanu špinit, tak poletím pro test :D

• Citovat
  • Upravit
3115
23.9.19 10:12
@Anonymní píše:
@Kamkam
Taky si říkám, že uvidím, jestli se třeba ta ms nespustí teď, nebo jakmile přestanu špinit, tak poletím pro test :D

No jo, ty vlastně ještě spinis. Někde jsem tu dřív četla, že krev může způsobit falešnou slabounkou čárku. I když mě by to asi nedalo a zkusila bych i při spineni, jak se znám. :oops: :) ale je rozumnější počkat, kdyby to měla být rozjizdejici se MS… Tak to člověka akorát zbytečně napne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.19 12:44

@Kamkam
Tak jsem tedy den opravdu slabě špinila a dnes se to úplně rozjelo, možná až nějak extrémně moc, takže ms nakonec dorazila noo :think: :?.. Tak třeba příště se zadaří

• Citovat
  • Upravit
3115
23.9.19 15:24
@Anonymní píše:
@Kamkam
Tak jsem tedy den opravdu slabě špinila a dnes se to úplně rozjelo, možná až nějak extrémně moc, takže ms nakonec dorazila noo :think: :?.. Tak třeba příště se zadaří

Manžel je až moc šikovnej při tom prerusovani… :) tak někdy příště. :palec: Může to být silnější kvůli tomu zpoždění. Nebo nějaká ta cysta? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.19 17:04

@Kamkam
Manžel je až extrémně šikovný, neustále mluví o dětech, jak do roka chce a tak, ale zároveň se furt hlídá :lol: :).
Cysta mě taky napadla, ale nemám žádné bolesti, tak možná jen stres

• Citovat
  • Upravit
3115
23.9.19 20:05
@Anonymní píše:
@Kamkam
Manžel je až extrémně šikovný, neustále mluví o dětech, jak do roka chce a tak, ale zároveň se furt hlídá :lol: :).
Cysta mě taky napadla, ale nemám žádné bolesti, tak možná jen stres

Potvora jeden. :D asi bych to neřešila, pokud se to nebude opakovat. Občas se něco takovýho asi může přihodit. A stres umí hodně. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí