Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Eveny neboj vše bude v pořádku a držím všechno co mám
my dneska vychytali ovu tak jsem ráda za 14 dní budu testit…už sem myslela že ani nedorazí a budu mít anovulační cyklus. Muž jel ve tři do práce já došla o půl 3 myslela jsem že ani nic nebude byla jsem unavená manžel moc nespal ale tak tulili jsme se a dnesla ráno silná čárka ![]()
KOČÁREK A LETADLO POZOR!!!
holky jedna rada- kdyby jste příští rok letěli na dovču s kočárkama a měli ho rozkládací na podvozek a korbu OZNAČTE SI POŘÁDNĚ OBOJÍ jak podvozek tak korbu.
kamarádka se ted vrátila s dovči jen s půlkou kočárku. měla rozkládací podvozek + korba. v turecku naložily celý kočár vcelku a označení jim dali jen na podvozek. nějací experti ho ale asi kvuli lepší skladnosti- nevím během nakládky na letadlo rozložily. podvozek do prahy dorazil, korba je stracená, protože nebyla označená. ted schánějí nový kočárek. přitom při cestě do turecka problém nebyl a kočárek putoval vcelku.
@Spendlicek no a já mám v testu že je norma (0-34) a já mám 572,7
@nikoleta93: Tak to nevím, jestli mluvíme o stejném. Mě testovali skrz štítku dvě věci, to první TSH či co má být do 2,5 a to je důležitý pro miminko. A to druhý - ty protilátky - mají být do 5 a já mám 33 a prý jsou zvyklí i na hodnoty 700, ale to už samozřejmě řeší
Jinak jste skvěle vychytali ovu ![]()
@Spendlicek No tak uvidíme jak dopadnu
slyšela jsem že tady se objednává a je to nadlouho
no tak snad to nebude vadit když otěhotním ![]()
Ahoj holky, tak uz mame taky po druhem screeningu. Vsechno je v poradku mame 25cm a 347g.Byla jsem na ultrazvuku 2×, protoze poprve neslo videt pohlavi, tak jsme hodinu s Radkem chodili po meste a pak tam jeli podruhe. No a cekame… HOLČIČKU
pro me trochu sok, protoze na prvnim screeningu nam rekli na 70% kluka, tak jsem tak nejak pocitala s klukem. Tatinek je nadseny, on chtel vic holku.Ale je to jedno, hlavne ze je miminko v poradku. Pani doktorka byla moc mila. Dala nam 4 fotky zdarma. Pry za to, ze jsme tam museli 2×.
@Ivca99 taky nam napoprve rekli kluka a za mesic to zmenili na holcicku ![]()
@Ivca99: Jééé, Ty jsi taky nějak od Zlína?
A fotečky jsou krásný ![]()
@Eveny tak nevím nevím není mi zle nebolí mě prsa jen mám žravku a to hodně