Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, je to někdo semnou, kdo má ještě před kontrolou a už má po termínu MS a má dvě//
![]()
No super. Já jsem od poslední ms 5+4. Jak vám je holky a jaký máte příznaky? ![]()
@Lebedka99 ahoj jsem 5tt, na kontrolu příští a nebo až za dva týdny ![]()
@Miska9818 píše:
@Lebedka99 ahoj jsem 5tt, na kontrolu příští a nebo až za dva týdny
A máš nějaké příznaky nebo tak?? Já jdu 31.8.na kontrolu ![]()
@Lebedka99 nafoukla, unavená, citlivé bradavky a dost často mě i boli břicho jako bych to měla dostat, takže i bez testu bych poznala že je něco jinak😂
@Miska9818 píše:
@Lebedka99 nafoukla, unavená, citlivé bradavky a dost často mě i boli břicho jako bych to měla dostat, takže i bez testu bych poznala že je něco jinak😂
Tak příznaky máme úplně stejné
až tedy na ty bolesti to nemám občas mi tam píchne ale ty ms bolesti jsem měla spíše ored týdnem no
já dneska dělala CB a vyšel takto ![]()
@Lebedka99 nejvíc mi dává zabrat ta únava, chodím do práce na 14 hodin, sednout si moc nemůžu takže nic moc
ale už se těším na tu kontrolu
to je supeer
tak gratulujuuu
a tvoje první?
@Miska9818 píše:
@Lebedka99 nejvíc mi dává zabrat ta únava, chodím do práce na 14 hodin, sednout si moc nemůžu takže nic mocale už se těším na tu kontrolu
to je supeer
tak gratulujuuu
a tvoje první?
Já jsem doma no tak můžu odpočívat
jojo první tvoje? ![]()
@Miska9818 píše:
@Lebedka99 tak to máš fajnano taky
No jsem že všeho vyprdla no
už jsi to někomu řekla?
@Lebedka99 naší a pritelovi rodiče už to ví taky
samozřejmě měli radost a zbytek rodiny se to dozví až po třetím měsíci, pro jistotu
jsem mladounka, tak to byl ale pro ně šok
jak jsi na tom ty?
@Miska9818 píše:
@Lebedka99 naší a pritelovi rodiče už to ví takysamozřejmě měli radost a zbytek rodiny se to dozví až po třetím měsíci, pro jistotu
jsem mladounka, tak to byl ale pro ně šok
jak jsi na tom ty?
U mě to ví zatím jen pritel a mamca moje tatkovi a segre to řekněme tedkon někdy a zbytek aspoň až po kontrole. No a ostatním nerodine taky až po 3 mesici
![]()