5 den po IUI

32
4.2.22 17:01

5 den po IUI

Ahoj.Je tu nekdo kdo je po IUI nebo se snazi o miminko? 🤗…jinak jsem se chtela zeptat jak je v názvu jsem 5 den po IUI … pri lezení citim takove pnutí do bricha a bolest v podbrisku a boli me levé Tříslo nemate zkušenosti? Neboli to stale nekdy je klid 😁…Jinak zatim nam nic s partnerem nenašli a jsme zdravý.. v sobotu jsem si píchala injekci na prasknutí vajicka a od utery beru duphaston 10mg 😊 …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
693
4.2.22 20:55

Držím palce. Taky bych chtěla být 5. den po IUI. Mám za sebou jedno IUI a vše dobře dopadlo :srdce: taky jsem se pozorovala…každé píchnout nebo tlak :D ale teď to těžko půjde poznat. Měla jsem taky injeci a pak duphaston… Jen já mám problém vyvolat ovulaci…takže teď zatím nebyla a tím pádem ani IUI. Šetři se a ono to určitě klapne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
4.2.22 21:23

@Venceslavka tak drzim palecky at brzy naběhne ovulka a vydaří se zase napoprve ❤️️… je to hrozny clovek se snazi nemyslet na to, ale nejde to 🤣… ale ty bolesti dneska děs … jak kdyz me nekdo stoucha sroubovakem do krize a kycle 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
6.2.22 21:47

Já byla na IUI 2.2.taky mám bolesti, píchaní v levý straně, chvíli je to slabší pak zase silnější…rozhodne to není nic příjemný. Nemuzu sportovat ani dělat nic namahaveho….klidne bych tu bolest snesla celých 9 měsíců jenom kdyby to znamenalo ze jsem tehotna 🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
7.2.22 19:25

@Dani52 presne to si rikam taky at mi je klidne blbe hlavne aby to vyslo❤️️..kdypak budes testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
7.2.22 19:50

@Kata14 16.2. bych měla, ale mám strach, protože vím ze když to neklapne budu z toho špatná 😕snažím se nato nemyslet…kdy budeš ty? 14? Jak je Ti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
7.2.22 20:20

@Dani52
Ja verim ze to vyjde … musis verit..spatne myslenky pak prenasis na cely telo ❤️️
Mam bolesti v podbrisku, ale jine nez pred ms..jen tlaky a pícháni zadny krece … bolest bradavek a v krizi jinak nic 😁
Co ty? Jinak ja asi o vikendu zkusim mam jet za pritelem do Nemecka tak bude pripadne hezky darek ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
7.2.22 21:27

@Kata14 já mám taky píchaní v levý straně podbřišku(tam jsem měla 2 folikuly 21mm a 14mm). Já věřím, že se nám zadaří…já ještě řeším svatbu tak aspoň na to tolik nemyslím…budu Ti moc držet palce at se dárek podaří ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí