Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky prosim o radu vcera me chytli zuby mam paradentozu a ma zubarka je na dovolene bohuzel mi na to nezabere ni jineho jak algifen jsem v 5 mesici a celou noc jsem byla v takovych bolestech ay jsem brecela nemela jsem doma nic tak jsem musela vyplachovat usta slivovici prosim nestane se nic miminku dekuji
Z toho vyplachování? Ne, nestane, neboj se
Pomohlo to aspoň? Mě v 8. měsíci chytla osmička. Taky jsem brečela bolestí ![]()
@bandulka128 z vyplachování se Ti nestane nic, neboj - tedy mimču to neublíží.
No prave jsem se bala aby se to nedostalo do krve hodne mi to krvace ale bohuzel to zabrala jen na par vterin takze jsem celou noc nespala a jen vyplachovala jak rikam dam si jednou algifen a pak mam dlouhou dobu pokoj ale kdyz se nesmid
Mam vyzkousene vse ale jen ten algifen mi pomaha ale zase si rikamt ze to nebudu brat porad jen jednou za cas tak by se snad nemelo nic stat ne
@bandulka128 zobnes sem tam algifen a zvazujes zda mimcu neublizil vyplach ust slivovici
v tehotenstvi bych rozhodne jakykoliv lek na bolest konzultovala s doktorem. zubarka ti nic neporadila? preji at to brzy prejde
@superandrysek píše:
@bandulka128 zobnes sem tam algifen a zvazujes zda mimcu neublizil vyplach ust slivoviciv tehotenstvi bych rozhodne jakykoliv lek na bolest konzultovala s doktorem. zubarka ti nic neporadila? preji at to brzy prejde
no právě proto vyplachovala tou slivovicí, že si nechce brát ten algifen, ne? Že ho brala před těhotenstvím to snad nevadí
@Antonie Bolavá me z toho posledniho prispevku vyplinulo ze si ho vzala, tak jsem to asi spatne pochopila…
@superandrysek píše:
@Antonie Bolavá me z toho posledniho prispevku vyplinulo ze si ho vzala, tak jsem to asi spatne pochopila…
já to pochopila tak, že jí to bolí často, normálně zabírá jedině ten algifen, ale ten teď nemůže, tak vyplachovala
@bandulka128 zkus zavolat svému gynekologovi. Mě chytla někdy kolem šestého měsíce osmička a zrovna jsem byla v poradně, tak jsem to doktorovi řekla, že jsem bolestí nespala a povolil mi alespoň na noc Ibalgin. Jinak mně natékaly a krvácely dásně celé těhotenství, takže jsem vyplachovala čas od času večer Paradontaxem a pak jsem používala Herbadent - bylinný roztok na dásně.