Zánět dásní v 5. měsíci

29.5.14 08:01

5 mesic zanet dasni

Holky prosim o radu vcera me chytli zuby mam paradentozu a ma zubarka je na dovolene bohuzel mi na to nezabere ni jineho jak algifen jsem v 5 mesici a celou noc jsem byla v takovych bolestech ay jsem brecela nemela jsem doma nic tak jsem musela vyplachovat usta slivovici prosim nestane se nic miminku dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17630
29.5.14 08:14

Z toho vyplachování? Ne, nestane, neboj se :hug: Pomohlo to aspoň? Mě v 8. měsíci chytla osmička. Taky jsem brečela bolestí :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
29.5.14 08:20

@bandulka128 z vyplachování se Ti nestane nic, neboj - tedy mimču to neublíží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.5.14 08:24

No prave jsem se bala aby se to nedostalo do krve hodne mi to krvace ale bohuzel to zabrala jen na par vterin takze jsem celou noc nespala a jen vyplachovala jak rikam dam si jednou algifen a pak mam dlouhou dobu pokoj ale kdyz se nesmid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
29.5.14 08:32

V 5m si už můžeš vzít entizol..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.5.14 08:42

Mam vyzkousene vse ale jen ten algifen mi pomaha ale zase si rikamt ze to nebudu brat porad jen jednou za cas tak by se snad nemelo nic stat ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
29.5.14 09:12

@bandulka128 zobnes sem tam algifen a zvazujes zda mimcu neublizil vyplach ust slivovici :zed: v tehotenstvi bych rozhodne jakykoliv lek na bolest konzultovala s doktorem. zubarka ti nic neporadila? preji at to brzy prejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
29.5.14 10:16
@superandrysek píše:
@bandulka128 zobnes sem tam algifen a zvazujes zda mimcu neublizil vyplach ust slivovici :zed: v tehotenstvi bych rozhodne jakykoliv lek na bolest konzultovala s doktorem. zubarka ti nic neporadila? preji at to brzy prejde

no právě proto vyplachovala tou slivovicí, že si nechce brát ten algifen, ne? Že ho brala před těhotenstvím to snad nevadí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
29.5.14 10:30

@Antonie Bolavá me z toho posledniho prispevku vyplinulo ze si ho vzala, tak jsem to asi spatne pochopila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
29.5.14 10:32
@superandrysek píše:
@Antonie Bolavá me z toho posledniho prispevku vyplinulo ze si ho vzala, tak jsem to asi spatne pochopila…

já to pochopila tak, že jí to bolí často, normálně zabírá jedině ten algifen, ale ten teď nemůže, tak vyplachovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
29.5.14 10:41

@Antonie Bolavá kdo vi :nevim: snad to zakladatelku prejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
29.5.14 10:46

@bandulka128 zkus zavolat svému gynekologovi. Mě chytla někdy kolem šestého měsíce osmička a zrovna jsem byla v poradně, tak jsem to doktorovi řekla, že jsem bolestí nespala a povolil mi alespoň na noc Ibalgin. Jinak mně natékaly a krvácely dásně celé těhotenství, takže jsem vyplachovala čas od času večer Paradontaxem a pak jsem používala Herbadent - bylinný roztok na dásně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí