Co jí miminko 5 měsíců?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3958
27.5.22 21:01

@Havlova nikdy jsem neslyšela, že by se 4,5 měsíčnímu miminu doporučovalo dávat do příkrmu máslo místo oleje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.8.22 08:08

Ahoj holky, mám na vás taky dotaz.Mam skoro 6 měsíčního chlapečka a asi dva týdny už mi vůbec nechce UM. zacala jsem s příkrmy poměrně dost brzy…Začala jsem úplně špatně :( asi po třech měsících jsem mu zkoušela dávat trochu banánu a přesnídávky na lžičku…ale vše v pořádku…bylo to jen občas. po čtyřech měsících, jak řekla dr.jsem začala s prikrmama, nejdřív tedy zeleninku, brambor pak maso atd…mléko do toho stále pil ale víc jak 120 ml nevypil.ted už do něj nedostanu ani ťuk. zvykl si na lžičku a bašti ve velkém stylu 😁není to jak čtu u některých z vás pár lžiček, ale celé skleničky obědy jogurty kaše. je to jedlík 🙂to vše je krásné a dělá mi radost že mu chutná. Ale pořád mám takový pocit někde v sobě, že prostě to mléko ještě potřebuje 😐denně má dva bílé jogurty a večer mu dávám 150 ml mléka s kaší na lžičku. teoreticky byl měl mít vše co potřebuje a tak se chci ujistit vás které máte zkušenosti, zda je tedy vše v pořádku nebo poprosit radicku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí