Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nepsala jsi tu par dni zpatky? Je tu stejne tema s tim, ze dotycne bude 18 v cervenci. Resila, ze nemuze sama na gynekologii. Zkus to tema pohledat.
Mama je prvni osoba, ktere bys to mela rict. Nebo babicka, starsi sestra. Pokud nemas v rodine nikoho, s kym to chces probrat, co oblibena ucitelka?
Pripadne zajdi ke svemu pediatrovi, ale ten te urcite odkaze na gynekologii.
Založila jsi už asi čtyři témata. Prostě budeš muset na gyndu a pokud tě nechtějí vzít na gyndu bez doprovodu, budeš to muset mámě říct. Jiné řešení není, smiř se s tím a mazej jí to říct.
Budes muset. Mama ti snad hlavu neukousne. Dojdi s ni na gyndu.
Už pět měsíců nemáš menstruaci. S mámou to řešit nechceš. Tak budeš muset ještě tři měsíce počkat. Jiná rada, než prostě tam jít s mámou/tátou asi není. To, že se na to zeptáš několikrát, prostě ten fakt nezmění.
Nezhubla jsi moc? Je nějaký důvod, aby tělo stávkovalo? A jen tak pro jistotu…těhotenský test sis zkusila udělat?
@Kakika tak bez sexu? A v 5m to by asi poznala že se něco děje
. Pokud by byla v 5m a ještě čekala 3m tak už může skoro jít rodit ![]()
@Kakika píše:
Už pět měsíců nemáš menstruaci. S mámou to řešit nechceš. Tak budeš muset ještě tři měsíce počkat. Jiná rada, než prostě tam jít s mámou/tátou asi není. To, že se na to zeptáš několikrát, prostě ten fakt nezmění.
Nezhubla jsi moc? Je nějaký důvod, aby tělo stávkovalo? A jen tak pro jistotu…těhotenský test sis zkusila udělat?
Viz zde, stejná diskuse
https://www.emimino.cz/…uaci-313658/?…
sex neměla, má 94 kg. Podle mě i nadváha může hrát roli.
Ty jsi padlá na hlavu? Myslíš, že když založíš víc diskuzí, tak to změní zákon? ![]()
@radkka píše:
Ty jsi padlá na hlavu? Myslíš, že když založíš víc diskuzí, tak to změní zákon?
No vypadá to že asi ano ![]()
Budeš muset k doktorovi co je na tom tak nepochopitelného?? ![]()
@Petruna21 píše:
No vypadá to že asi anoBudeš muset k doktorovi co je na tom tak nepochopitelného??
Taky nechápu, co by si představovala
![]()
@radkka píše:
Taky nechápu, co by si představovala![]()
![]()
![]()
Jo to taky nevím
místo zakládání 4 různých diskusi už mohla být dávno u doktora a ten by jsi řekl co a jak ![]()
Mame to řekni a sypej na gyndu. Zbytecne neco zanedbas a kvůli čemu? Je ti 17, na gynde uz si stejne měla dávno byt kontrolovaná
Jde jen o to, aby s Tebou mamka zasla na gyndu u prohlídky nebude, kdyz nechces nemusis ji rikat co Te trapi, reknes ze si chces zajit na preventivní prohlidku a je to. Myslim, ze je přednější zdravý, uz jsi tam mohla byt stokrat misto zakladani deseti diskuzí. Holky Ti tu nereknou co Ti je.
No tak to by asi chtělo na gyndu, ne? Co těhotenský test? Popř. potíže s váhou - nadváha nebo naopak podvýživa…
Čau, ahoj. Mám problém, je mi 17 let a 5 měsíců nemám menstruaci, nikdy jsem nešpinila, jenom v sobotu a to byly dva dny. Pohlavní styk nemám a občas mě bolí vlevo na břiše a nebo okolo pupíku. Vůbec necvicim, nejsem v žádným stresu nic takového.. měla jsem ji i pravidelnou.. a mámě to nechci ještě říkat..