5měsíční miminko moc nepovídá

39
11.11.19 17:52

5mesicni miminko moc nepovida

Ahoj, mám malou holčičku, 5,5 měsíce a zda se mi, že se nějak moc zvukové neprojevuje. Hodně málo. Občas prská, tu a tam vyskne, občas jakoby vtáhne vzduch do sebe a taky to vydá nějaký zvuk, ale to je vše. Nebrbla, nehuci, nic. Hlasité od srdce zasmát umí, ale to je úplně vyjimecne. Slyši podle mě dobře…mám mít obavy, že je něco v nepořádku? Má někdo podobnou zkušenost? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7712
11.11.19 18:10

@lady.sarka Neprijde mi, kazde dite je jine. Ale pokud se ti neco nezda, prober to s pediatrem. Vsak v prvnim roce deti je tam clovek skoro porad ;) ted urcite pujdete na pulrocni prohlidku ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
11.11.19 18:14

@Kukacka123 ano, jdeme, až za měsíc, samozřejmě že to tam zmíním, jen je to ještě strašně daleko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20896
11.11.19 18:20

Tak pokud s ní chcete probrat Vergilia, tak to asi nejakej patek bude trvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
11.11.19 18:22
@Cenarius píše:
Tak pokud s ní chcete probrat Vergilia, tak to asi nejakej patek bude trvat.

V originale? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
11.11.19 18:25
@TopSecret píše:
V originale? :think: :mrgreen:

Já dekuji za názory, budu ráda, když se obejdou bez kousavych poznámek. Nejde o to, že bych si s ní chtěla povídat, ale že mi přijde, že se hlasitě neprojevuje. Toť vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20896
11.11.19 18:28

@lady.sarka a kdyz potkate cloveka, co je zamlkly a nevyklada jak stara Keliška, tak do nej hnedka zacnete neco hustit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
11.11.19 18:43
@Cenarius píše:
@lady.sarka a kdyz potkate cloveka, co je zamlkly a nevyklada jak stara Keliška, tak do nej hnedka zacnete neco hustit?

Co s vama je se všema? Já si prisla pro názory a zatím se do mě akorát všichni navazite. Jestli mi chcete říct, že vysiluju kvůli blbosti, tak to napište a nemusíte psát takový kraviny. To radši nepište nic. Ale koukám, že stejně nemáte nic jinýho na práci než jen vysedávat na chatu a psát vaše skvělý připomínky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
11.11.19 19:17

Náš mladší syn se taky v podstatě nijak hlasové neprojevoval. Sem tam něco, ale žádné broukani to nebylo. Zvatlani přišlo snad až v roce a půl. A po druhém roce se snad během 14 dní krásně rozmluvil. Teď má čerstvě 3, mluví sice otřesně, ale pořád. Každopádně čeká nás vyšetření sluchu. Ro proher s doktorkou klidně už teď, čím dřív, tím líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
11.11.19 19:39
@lady.sarka píše:
Co s vama je se všema? Já si prisla pro názory a zatím se do mě akorát všichni navazite. Jestli mi chcete říct, že vysiluju kvůli blbosti, tak to napište a nemusíte psát takový kraviny. To radši nepište nic. Ale koukám, že stejně nemáte nic jinýho na práci než jen vysedávat na chatu a psát vaše skvělý připomínky.

Ja odpovedela normalne, clovek se tu opravdu nezavdeci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
11.11.19 19:40
@lady.sarka píše:
@Kukacka123 ano, jdeme, až za měsíc, samozřejmě že to tam zmíním, jen je to ještě strašně daleko…

Tak bych ji klidne zavolala hned, nevidim v tim problem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
11.11.19 20:00

@Kukacka123 to nebylo zrovna proti tobě. Patrilo jiným. Každopádně my nebydlíme v ČR, tady v DE to chodí trochu jinak. Kdyz bych zavolala s tímhle, stejně mi termín nedají a řeknou, že se bude řešit až na pravidelné kontrole. Tady mi nedali ani termín na kontrolu po angine a ATB u mé dcery…jiný kraj, jiný mrav

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
11.11.19 20:05

@chaela děkuju za názor. Malou na sluch vyšetřovali hned v porodnici, vše bylo ok a opravdu si myslím, že slyší dobře. Když na ni volám, tak hledá zdroj zvuku. Ale samozřejmě člověk nikdy neví…nás synovec má Kochlear, ale u něj odhalili poruchu sluchu taky už v porodnici…tak uvidíme, jak to půjde dál…snad je to ok, ona je dost motorický napřed…tak mě vyděsilo, že to „mluvení“ je nějaký upozadeny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
11.11.19 20:15

@lady.sarka Jo takhle. Tak to bohuzel v DE nevim, jak funguje no…verim, ze to bude ale v pohode. Pripadne se zkusit objednat na neurologii treba. Nevim, kde se to pripadne resi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
11.11.19 21:41

Naše malá má skoro 11 měsíců s teprve teď začala JEJEJ, MMAMAMA, BABABA. Do té doby nic. Jen občas hlasitý povzdech, zesmání, výsknutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí