5. týden těhotenství a hgc 200

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5487
30.6.18 20:53

Ve 4+2 tt hcg 62, ve 4+4 tt hcg 135. A dále to stoupalo a dneska jsou mu 4 roky. :D :palec: Jedno číslo je na nic. Jdi po dvou dnech znovu a musí se aspoň zdvojnásobit. :palec: Šla jsem sama jako samoplátce. V 5+5tt měl už i srdeční akci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
1.7.18 08:33

Já mám opačný problém, jsem ted asi 5+2 a před 4 dny jsem byla na odběru a HCG mám 14 100 jednotek, na UZV vidět gestační i žloutkový váček, jinak je to prý jeste moc malé. Test jsem měla pozitivní uz někdy 20 DC, 3 dny před menses uz úplně tlustou čárku. K doktorce jdu ve středu na další ultrazvuk, k téhle hodnotě mi neřekli nic, jen sestra,ze je to vse ok. Ale ja mám strach, ze je to moc vysoké…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
1.7.18 09:34

@Kacacca já měla v 5+6 hodnotu kolem 32tisic a vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
1.7.18 12:11

Děkuji za uklidnění, snad to bude dobry. Šla jsem k doktorce právě kvůli tomu, že i ty testy mi vycházely silně pozitivní tak brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.7.18 09:55

Ahoj holky :kytka: tak dneska jsem si dělala test ten poslední dole a čára je teda pěkně vidět :* myslíte že to hezky stoupá? :P podle testu mi přijde že o dost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
9.8.24 10:44

5tt hcg 600

Dobrý den,
stalo se vám někomu něco podobného - v úterý pozitivní testy, gyn mě objednala hned na středu. Řekla mi ze nic vidět není, ať si zajdu na krev.
Krev hcg600, dnes jsem byla na ultrazvuku, ale prý je vidět jen ten vacek a plod vůbec. Mám jít zas příští týden na krev a znovu na ultrazvuk.
Jen mě vyděsila, protože mi řekla, ať je semnou příští týden někdo doma, když by to nevyšlo a musela bych jet na pohotovost.
Hlavu mám obrovskou, jak mi to srotuje a nervy na pochodu….
Ale jak tu čtu diskuze, je asi normální, ze v 5tt není ještě nic vidět?
Děkuji všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
9.8.24 13:01

@nekdo135

Někdy si říkám, že některý doktorky snad rády stresují těhotný nebo co :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek