5. týden těhotenství a hgc 200

30.6.18 18:03

5tt hgc 200

Ahoj holky když jsem byla na ultrazvuku v pátek tedy 29.05 měla jsem hgc 200.. To jsem byla asi 4+6tt a nebylo vůbec nic vidět tak se bojím Dr rikal že to může být mimoděložní..mám s toho fakt strach co si o tom myslíte? :nevim: Vím že toje brzy na ultrazvuk :nevim: :zed:
Dnes jsem si dělala test a přijde mi silnější.
Poslední Ms začatek byla 26května. Ovulace 12-17 června dekuji za odpoved
Dole test je první. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
474
30.6.18 18:12

Buď vklidu

@Veronika16072000
Ahoj buď úplně vklidu,já v 4+2 měla HCG 182…chodila sem na odběry krve a krásně stoupal a do týdne už bylo uhnízdění,a též mě strašili mimoděložním.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.6.18 18:13
@Denyska22 píše:
@Veronika16072000
Ahoj buď úplně vklidu,já v 4+2 měla HCG 182…chodila sem na odběry krve a krásně stoupal a do týdne už bylo uhnízdění,a též mě strašili mimoděložním.. :kytka:

Snad to bude v pohodě.. :nevim: ..
No furt mě straší ale někde jsem četla že jde neco videt až kolem hgc 1000.. :nevim: tak uvidím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
30.6.18 18:17
@Veronika16072000 píše:
Snad to bude v pohodě.. :nevim: ..
No furt mě straší ale někde jsem četla že jde neco videt až kolem hgc 1000.. :nevim: tak uvidím :nevim:

Tak mimoděložní to být může a nemusí,mě taky hodně strašily…Nestresuj se,bude to vporadku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
30.6.18 18:27

Zbytečně si šla brzy. Já vždy šla až kolem 7tt a vždy byla srdeční akce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
30.6.18 19:01

Souhlas s holkama:) šla si brzy, hcg podle mě odpovida vpohodě a na utz by bylo divné, kdyby bylo něco vidět ;) ;) ja byla minule tehu v 6 tt a bylo videt jen takove mini kolečko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
30.6.18 19:05

Já byla v 5-6tt a hcg bylo skoro 2tis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.6.18 19:10
@miluver píše:
Souhlas s holkama:) šla si brzy, hcg podle mě odpovida vpohodě a na utz by bylo divné, kdyby bylo něco vidět ;) ;) ja byla minule tehu v 6 tt a bylo videt jen takove mini kolečko :srdce:

Takže toje úplně normální? ;)
Já vím ale nechci nic zanedbat :oops: a ještě holky motá se vám hlava nebo motala? Já se cítím jak kdyby se mi do žaludku už nic nevešlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9034
30.6.18 19:23

Mně se motá hlava ještě teď jako sviňa a už mám za sebou i kolaps a to jsem v 10tt a vše je v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.6.18 19:30

@Serpentini
A pomáhá na to něco? Proč se vůbec motá hlava ?hormony? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9034
30.6.18 19:39

@Veronika16072000 Netuším, říkala jsem to svému kardiologovi a neřekl mi na to nic, jen si to zapsal. Na gyndě jsem to taky říkala a taky mi nebylo nic řečeno. Tak asi je to normální a řekla bych že to souvisí s hormony, ale to je jen moje domněnka. Jinak tlak mám krásný 115/70 - 120/70 takže tím to určitě není :nevim: Jinak mně nepomáhá nic, pila jsem skleničku ledové coly po ránu na zvedání žaludku, ale na tohle nepomohla. Sladké nepomáhá, najíst se a napít taky ne. Když na něco přijdeš budu ráda ;) Jo a na sluníčko vůbec nemůžu, jinak je zle :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.6.18 19:45
@Serpentini píše:
@Veronika16072000 Netuším, říkala jsem to svému kardiologovi a neřekl mi na to nic, jen si to zapsal. Na gyndě jsem to taky říkala a taky mi nebylo nic řečeno. Tak asi je to normální a řekla bych že to souvisí s hormony, ale to je jen moje domněnka. Jinak tlak mám krásný 115/70 - 120/70 takže tím to určitě není :nevim: Jinak mně nepomáhá nic, pila jsem skleničku ledové coly po ránu na zvedání žaludku, ale na tohle nepomohla. Sladké nepomáhá, najíst se a napít taky ne. Když na něco přijdeš budu ráda ;) Jo a na sluníčko vůbec nemůžu, jinak je zle :?

Já četla že spousta maminek to má :nevim: bohužel jsem jenom našla to že to k těhotenství bohužel patří :nevim: tak nevím..
Snad bude lépe :P Dr mi říkal jestli mi bude mdlo a nějaké křeče že mám jet na pohotovost asi kvůli tomu že si myslí že mimoděložni což moc nechápu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.6.18 19:52

No v 5tt fakt nic vidět není, zbytečně se stresuješ já na první kontrole byla v 6+5tt dle MS a nic kromě gestačního váčku a struktur embrya nebylo vidět. V 8+1tt dle MS - utz odpovidalo 7+6tt miminko i se srdíčkem.. Takže za mě už bych dřív než v 8tt nešla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9034
30.6.18 19:55

@Veronika16072000 Tak to mě moc nepotěšilo :lol: Bohužel v tomhle ti neporadím, mimoděložní jsem nikdy neměla. A křeče můžeš mít i normálně, já měla v půlce osmého týdne úplně šílené křeče dva dny v kuse a na poslední kontrolu teď v pátek jsem šla s jistotou že je určitě konec :( a jak říkám … všechno v pořádku, takže když tě ty křeče chytnou tak určitě na pohotovost jeď když ti to říkal doktor, ale nebuď hned vyděšená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
30.6.18 20:05

Ja mela HCG v 5tt 216 a potratila jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie